27 huhtikuuta, 2012

Kultaa ja timantteja matattuna

Tämä lakkaus ei todellakaan ole niin loistokas, kuin otsikko ehkä antaa ymmärtää :D Tällä kertaa oli ideat vähissä. Kynsille joutui korkkaamaton OPIn Glitzerland, jonka olen jostain syystä tilannut. En pidä kullan väristä, mutta tämä oli ihan siedettävä, koska oli tummahko sävy.

Ajattelin laittaa joka sormelle eri väristä glitterlakkaa, mutta kun huomasin hyllyssä Covered in Diamondsin, ajattelin että kullan ja timanttien on pakko sopia yhteen :D Ainiin, nimettömiin kokeilin ensin Shine of the Timesia, muttei "saman värisen" lakan päällä säväyttänyt. Lakkaus oli erittäin kimmeltävä, mutta CiD:n sävyt eivät heijastelusta johtuen näkyneet kunnolla. Siispä mattasin tämän, tässä lopputulos. Valitettavasti välivaiheista ei ole kuvia.



-GOSH, Matte Effect Top Coat
-OPI, Glitzerland, 3 kerrosta
-Color Club, Covered in Diamonds
-essie, Shine of the Times

Nämä ovat valitettavasti edelleen kynsillä, tänään ei ollut aikaa tehdä uusia. Tänään on mieheni synttärit, ja oon viettänyt koko päivän keittiössä, että kaikki on valmiina, kun hän tulee kotiin :) Mutta kohta ainakin ollaan syöty hyvin, ja sit saunotaan :) Kaiken kiireen keskellä en edes ajatellutkaan näiden poistamista, se on varmasti todella tuskaista :D Kaikki hiutaleet on niin vaikeita saada irti kynsiltä :P

4 kommenttia:

  1. Kauniit kunnet!!! <3

    Itse tein myös eilen kultaiset kynnet...!!! :D Tosin ranskalaisellamanikyyri tyylillä. Kultaa alle, valkoiset kärjet ja kultaista hilettä. Kimmelsi mukavasti auringossa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa kivalta :) Itse en olekkaan kultaista ranskista tehnyt, kiitos ideasta ;)

      Poista
  2. mun mielestä noi on tosi kivat (:

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)