08 huhtikuuta, 2012

Ihanuutta: Nfu'Oh 065

En sitten malttanutkaan eilen olla kokeilematta mun rakasta Nufua! Aurinko paistoi niin ihanasti, ja sattui iltapäivästä olemaan aikaa :) Olen tätä lakkaa tosiaan kuolannut jo puolisen vuotta, enkä silti ollut varautunut siihen miten ihana tämä on livenä! :D

Alle laitoin Aqua Basen, koska tämä kuulemma paljastaa kaikki epätasaisuudet. Aqua Basea ei saa kuitenkaan laittaa liian paksua kerrosta, koska aavistuksen hitaasti kuivui, ja tahtoi lähteä valumaan kohti reunoja. Mieluummin sitten kaksi ohutta.

Mikään ei kuitenkaan ollut valmistanut mua tämän lakan koostumukseen! Lakka on paksua ja hyvin "kuivan" oloista, sillälailla jauhemaisen kuivaa. Enemmän vaikutti tahnalta kuin lakalta :D Tämä kuitenkin levittyi kynsille helposti. Kahden kerroksen jälkeen näytti iltä, ttä se riittäisi, mutta hetken kuivuttuaan alkoi paljastumaan aukkokohtia. Laitoin sitten vielä kolmannen kerroksen, tämä muuten kuivuu supernopeasti! Ja holoefekti ei tule lakan ollessa märkänä kynnellä, vaan vasta kuivuttuaan on täydessä loistossa :)

Tässä kuvat, tästä ei saanutkaan huonoja kuvia. Holoefekti näkyi hämärässä huoneessakin, ja jos oli useampia lamppuja niin tuli monta "sateenkaarta".  Sain lakan hyvin tasaisesti, ja oon niin onnellinen näistä kynsistä :D Näistä on monta kuvaa, mutta näyttää kaikissa muka vähän erilaiselta ;)









Tätä muuten ei sitten kannata matata :D Yritin yhteen oikean käden kynteen, ja siitä tuli vain maitomaisen vaaleansininen ;) Tällä hetkellä kynsillä vihdoin OPIn Vampsterdam. Toivottavasti ehdin koristella nämä tänään, kiireessä lakkasin aamulla ennen kuin lähdimme moottoripyöränäyttelyyn perheen kanssa. Tultiin välillä käymään kotona, ja kohta ollaan lähdössä äidilleni syömään pääsiäisateriaa :)

P.S. Tämä oli muuten älyttömän helppo poistaa kynsiltä ;)

P.P.S. Pahoittelen, ilmeisesti sanavahvistus on ollut hetken käytössä? Kävin asetuksia äsken läpi, ja huomasin että se on päällä, vaikka olen ottanut sen ajat sitten pois... Liekö tullut, kun vaihdoin hallintapaneelin ulkoasua? Kiitos silti kaikille, jotka olette siitä huolimatta jaksaneet kommentoida :D

23 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos :) Näitä piti kyllä katsella koko ajan :D

      Poista
  2. Tää täytyy kyllä hommata itellekki josain vaiheessa! Aivan ihanan näköinen! :) Jännä kyllä tuo mitä sanoit siitä koostumuksesta, mutta hyvä että levittyi sitten kuitenkin hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Kannattaa ehdottomasti, itsekin haluan näitä pari eri väriä vielä :D Se koostumus olikin erikoinen, ja lisäksi pinta kuivui mattaisen näköiseksi, sit siinä kuitenkin oli nuo upeat sateenkaaret :D

      Poista
  3. mistä sait ton hankitttuuu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilasin Chez Delaneylta, se on ranskalainen verkkokauppa. Hintaa oli n. 8e ja postikulut muistaakseni samaa luokkaa :)

      Poista
  4. Upeat!<3 Toivottavasti mäkin pääsisin pian kokeilemaan mun nufuja...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Jäänkin sitten odottamaan kuvia niistä! Mä haluan vielä sen vaalean lilan holon ainakin :)

      Poista
  5. oh, onpa ihan mielettömän upea!

    VastaaPoista
  6. Siis aivan ihana lakka aww<3

    VastaaPoista
  7. tosi kaunis lakka :)

    VastaaPoista
  8. Raaskisippa itsekkin ostaa nuita Nfu Oheja, jos olisivat hieman edes halvempia niin olisi varmaan kaikki sen merkin lakat jo kotona! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei näitä tohdikkaan useampaa kerralla ostaa ;) Näissä on kuitenkin suht edullinen litrahinta, pullossa on kuitenkin 17ml tavaraa :)

      Poista
  9. Oiii, Ihanat !! Itsellänikin oli holoa vähän aikaa sitten , auringossa kynnet olivat niiin nätit !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itsekin oon ihan rakastunut hololakkoihin :)

      Poista
  10. Aivan ihana hololakka! Holoefekti tulee ihan älyttömän hyvin esille! (:

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)