25 huhtikuuta, 2012

Chunky Holo -ranskis

Eilen sitten tuli mun Kleancolorin Chunky Holo -kokoelma! Voi miten ihania pullossa, mutta hailakoita olivat kiekolla! Halusin kuitenkin heti päästä kokeilemaan niitä.

Oon halunnut tehdä kirkkailla eri väreillä ranskista jo pitemmän aikaa, ja ajattelin, että tähän saa testattua kätevästi uusia lakkojakin ;) Valitsin kärkiin mahdollisimman kirkkaat värit, ja lakkasin rajan valkoisella, että näkisin myös miltä näyttävät valkoisen päällä. Tässä kynnet ilman Chunky Holoja.




Sitten lisäsin jokaiseen kerroksen "holoja", violettiä pistin kaksi. Halusin kynsipedille vielä jotain ekstraa, niin laitoin mätsäävät pisarastrassit.






Pahoittelen kuvien laatua ja värejä. Sain eilen uuden kameran, enkä ihan osaa käyttää sitä vielä :D Tipeissä IssaDora Marzipan, OPI Strawberry Margarita, Orly Frisky, GOSH Wild Lilac, IsaDora MellowYellow. Orlyn Instant Artistin Crispy Whitella rajat. Kynsillä seuraavat Kleancolorit: Chunky Holo Clover, CH Teal, CH Fuchsia, CH Purple ja CH Poppy.

Eli tosi laimeita oli tämä kokoelma, arvatkaa harmittiko! Tähän lakkaukseen olivat kuitenkin omiaan, mutten tiedä mitä teen kokoelmallisella "ranskislakkoja" :D Ehkä näillä voisi piristää samanvärisiä cremelakkoja, tai aavistuksen muuttaa jonkun lakan väriä. Mutta mikä toi tähän hailakan pohjan lisäksi lisäpettymystä, oli se, että shimmeri-glitteri-mikälie oli ainakin näissä viidessä samanvärinen! Lähinnä oranssi, taittoi myös kultaiseen ja vihreään todella valikoivassa valaistuksessa :P

Tässä kuitenkin kaikki saapuneet lakat. Ymmärrätte varmaan, mitkä oli odotukset! Vaikka osasinkin hieman varautua hailakkuuteen, en näin karuun kuitenkaan!



Tämän pettymyksen jälkeen en malta odottaa mun TD:n pakettia! Vaikka siellä onkin suurin osa alus- ja päällyslakkoja, mukana oli kuitenkin pari ihanuuttakin. Ja niistä tiedän että ovat hyviä!

20 kommenttia:

  1. pirteät ovat :).
    Mä tuun tuskin hankkimaan noita lakkoja, nyt kun oon lukenut muiden mielipiteitä... alunperin piti hankkia :/.
    mielummin teen tilauksen muualle .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Jos jotain vallan räikeää odottaa, niin sitten ei kyllä kannata ;)

      Poista
  2. Mulla kanssa oli tosi korkeat odotukset swatchien perusteella, mutta ei nämä tosiaan niitä täyttäneet. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Onneksi" sun kokemuksen perusteella osasin jo odottaa tätä, mutta lakat olivat jo matkalla, niin ei voinut enää mitään :D Ja pitihän tämäkin kokea itse :P

      Poista
  3. innostuin kyllä jo näistä, mutta ei onneksi tarvi ostaa lakkoja! On aikasta hailakat kyllä. Saisi varmaan laittaa 50 kerrosta ennenkuin alkaisi oikeasti peittämään.

    VastaaPoista
  4. Tuntuu kyllä ettei kukaan oikeen ole ollut tyytyväinen noihin "holoihin". Itse jätin ostamatta sen hajun vuoksi, aloin voimaan pahoin kun kaverilla näitä haistelin. Mutta ei tuo jälkikään kyllä oikeen vakuuta kun eivät peitä saati sitten ole holoja. Pullon perusteella noita varmasti kuitenkin kaupaksi vielä menee kun ovat niissä niin herkullisen värisiä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tavallaan tuo on holomaista tuo glitteri, kun aavistuksen vaihtelee väriä :P Mutta ei olekkaan yhtään sillälailla holo :D Ja tosiaan, tuo haju oli aika kamala, muttei silti yhtä paha, kun Models Owneissa ;)

      Poista
  5. Ihanat kynnet ja oikeastaan aivan syötävät ilman Kleancoloreitakin! :)

    Harmi, että lakat eivät toimineet, mutta toisaalta hyvä tietää, ettei itse tule hamstrattua. Swatchit itsekin nähneenä odotukset ovat olleet sen verran korkealla, että melkein jo laitoin itselleni tulemaan, mutta enpä laitakaan. Toivottavasti TD-tilaus piristää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, itsekin ihan pidin lopputuloksesta :) Ja ihan varmasti piristää, muistaakseni pari OPIa tulossa, niihin voi luottaa :D

      Poista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  7. Ihanan pirtsakat värit kynsillä!´=)

    VastaaPoista
  8. No höh, olipa kurja kun eivät olleet tuon erikoisempia. Onneksi maltoin odottaa, ennen noiden tilaamista, muiden kokemuksia. Tietääpä ettei ainakaan koko kokoelmaa kannata tilata!

    Jos jostain noista haluat luopua jossain välin, niin voin ilmottautua ostajaehdokkaaksi. Kyllä aina yksi tuollainen omiin kokoelmiini mahtuisi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pistetään korvan taakse ;) Jos en tosiaan muita käyttötarkoituksia keksi, niin voivat mennäkin kiertoon ;)

      Poista
  9. voi ei :( mutta on nuo kynnet kyllä tosi nätit musta :)

    VastaaPoista
  10. ää:( no mut on noi silti kyllä tosi kauniita lakkoja:)

    VastaaPoista
  11. mikä toi TD on ja mist tilasit noi lakat..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TD on TransDesign, jotka myy "parempia" kynsilakkoja, googlettamalla löytää ;) Nämä Kleancolorit tilasin eBaystä, myyjän nimeä en kyllä enää muista...

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)