06 huhtikuuta, 2012

Burlesque-kynnet

Tässä ensimmäinen lakka alla olevasta saaliista kynsillä, OPIn Take the Stage Burlesque-kokoelmasta. Todella kaunis shimmerinen kuparinen oranssi. Lisäksi piti päästä kokeilemaan uusia siirtokuvia, ja tiesin heti mitä tämän lakan kanssa valitsen ;) Burlesque-tyyliin kuuluu musta pitsi, ja se sopikin mun mielestä näihin hyvin.

Mulla on niin leveät lapiokynnet, että nämä siirtokuvat olivat omille kynsille hieman liian pieniä. Ei sillein häiritsevästi, mutta silti. Jänskiä puolikuu-kuvia, en sitä huomannutkaan kun tilasin. Mä tykkään, ja vielä kun laitoin tuon yhden kuvan kärkee, näyttävät tosi kivoilta! Olivat valtavan helppoja kiinnittää, ja irtosivat arkista ehjänä, eivätkä "venyneet". Lisäksi päällyslakkaa kestivät hyvin, vaikka se olikin pikakuivattava :)

Ihan edustuskelpoiset kuvat lakan väristä. Lakkaus oli vain päällyslakan jälkeen kovin kiiltävä, mutta kyllä noista kuvista saa silti selvää :)





-Orly, Nail Armor
-OPI, Take the Stage, 2 kerrosta
-siirtokuvia/water decalseja
-Orly, Polishield

Tässä sitten eilen mainitsemani lakkakasa :) Ensimmäisenä arvontavoitto Vapeurs d'Acetone -blogiarvonnasta:


En ala näitä enempää esittelemään, kuvasta näkee kaiken olennaisen, ihana paketti ;) Sitten TD:n tilaus, kahdessa osassa.


Essie - Steel-ing the Scene, Essie - Borrowed and Blue, Color Club - Worth the Risque, Orly- Au Champagne


OPIt, Holland-kokoelmasta I Have a Herring Problem, I Don't Give a Rotterdam ja Vampsterdam. Burlesque-kokoelmasta ylläoleva Take the Stage ja sit DS Top Coat.

Tässä vielä Chez Delaneyn tilaus, sain vihdoin puoli vuotta kuolaamani Nfu'Oh:n  065:n käsiini, ja miten ihana se onkaan :)



Nfu'Oh 065 ja Aqua Base sen alle. Läjä siirtokuvia, ja yksi leimauslaatta. Siellä on valtava valikoima ihania siirtokuvia, aion heti ensi kuussa tilata niitä lisää ;)


Torstaina kävin ostamassa IsaDoran Marzipanin, ihan vain pääsiäiskynsiä varten ostin. En tiedä tuleeko muuten käytettyä niin paljoa :D Tänään siis tarkoitus jotain teemaan liittyen räpeltää, saa nähdä mitä saan aikaiseksi! Himottais kokeilla noita uusia OPIn lakkoja, mutta jos sitten huomenna ;)

15 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet, tykkään paljon! Ja ihania nuo kaikki lakat, varsinki toi Nfu'Oh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuli kyllä helposti hienot :) Tuo nufu on ehdottomasti näistä minunkin suosikki :)

      Poista
  2. Oi, ihanat kynnet! (:

    VastaaPoista
  3. Toi Marzipan on niiiin ihana! Mä ostin sen ekana koko mun IsaDoran "kokoelmasta". Jos päätät joskus luopua niin mä oon sitten eka ottaja :D :D :D

    VastaaPoista
  4. Kauniit kynnet! Luulin ensin, että oot leimannut (kun en heti lukenut vaan katsoin kuvat) Noi siirtokuvat on kyllä niin käteviä, muutaman kerran kun oon kokeillut. Täytyykin tuollaisia hienoja pitsihommeleitakin saada!
    Ihania uusisa lakkoja sulla,nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) En kyllä ikimaailmassa saisi noin tarkkoja leimoja :D

      Poista
  5. Todella upeat ja hienostuneet kynnet :)
    Aah mä oon niin kade noista sun uusista lakoista *.* Mun piti hankkia viime tilauksessa I don't give a rotterdam ja Au champange, mutta ne tippui tiukassa karsinnassa pois :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Näitä piti kyllä katsoa vähän väliä ;) Mua vähän jänskättää minkälainen tuo Au Champagne on levittää... Mut väri on kyllä ihana :)

      Poista
  6. Nätit kynnet ja voi että mikä määrä uusia lakkoja!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo, nyt ei pariin viikkoon tilaillakkaan mitään :D

      Poista
  7. Onpas kivat nuo oranssit kynnet! Ja hienosti kohdistetut nuo siirtokuvat, olisinluullut pelkästä kuvasta että ne on leimattu!

    Uusi lukija ja bloggaaja ilmoittautuu, jään innolla seuraamaan blogiasi :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mä oon niin surkea leimailija, etten sais niitä ikinä noin hyvin :D Tervetuloa lukemaan, kiva kun liityit :)

      Poista
  8. Tosi kiva lakkaus, ihanan värinen! :)

    Pienen pientä ja viatonta mainostusta: Omaa kynsiblogiani saa käydä vilkaisemassa osoitteessa mumskis.blogspot.com :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)