21 helmikuuta, 2012

Hempeää halkeilua ja pari pakettia

En tiedä mistä alottaa, kun oon ihan innoissani :D En niinkään kynsistä, vaan postimiehen tuliaisista ;)

Aloitetaan vaikka kynsistä, niin jos jotain ei kiinnosta mun ostokset niin voi sitten jättää ne välistä ;) Tähän lakkaukseen tuli vahingossa testattua kolmea vasta ostamaani lakkaa. Tarkoitus oli laittaa alle essien Vanity Fairest jonka päälle OPIn Happy Anniversary! Tuo Vanity Fairest oli kuitenkin haalein näkemäni lakka ikinä (no melkein) ja antoi hieman omaa kynttä vaaleamman pinnan ja paljon hienoista shimmeriä jota en nähnyt ensin pullossa :) Ranskislakaksi tarkoitettu ilmeisimmin, pitänee sellaiseen joskus kokeilla. Päälle laitoin kaksi kerrosta Happy Anniversaryä, ja aina vaan kärjet ihan paistoi läpi.

Tässä vaiheessa meinasin poistaa lakat, mutta sitten ajattelin vielä kokeilla korkkaamatonta Rimmelin crackleä. Hopeinen mielestäni sopi tähän hyvin, mutta se paljastuikin aika hentoiseksi hopeaksi. Lakassa nuo glitterit on tosi harvassa, odotin pullon perusteella jotain räväkämpää. Ja aina vaan kärjet kuultaa läpi :D Sit annoin olla, yritin paria diamond glitteriä laittaa nimettömän sivuun mutta eihän ne sieltä näkyneet, niin jätin loput sormet ilman.


Lakat oli kuvattuna täällä postauksessa, kynsillä siis Orlyn Nail Armor, 2 kerrosta essien Vanity Fairestia, 2 kerrosta OPIn Happy Anniversarya. Nämä kuivattu Orlyn In a Snapilla jonka päälle Rimmelin Crack Your Color, jälleen kerros kuivattajaa ja OPIn Drip Dry. Kuivuivat kyllä hyvin nopeaan kerroksista huolimatta ;)

Tässä sitten ne kolme saapunutta pakettia. Tein kollaasin, koska kuvia olis ollut viisi, eikä ne ollut mitenkään hyvälaatuisia.


Kaksi ylintä kuvaa: Pretty.fin tilaus. Halusin kokeilla glitterlineria, ja päädyin tähän. Hintaa oli vajaa 15e, mutta ainakin yhdellä testauksella oli jokaisen arvoinen :) Pysyi erittäin hyvin luomilla. Sitten mun ihka ensimmäinen silmämeikinpohjustaja, NYXin Eyeshadow Base White. Tästä en osaa vielä snoa mitään, tällä hetkellä eka kertaa luomilla. Kuin myös tuo Lily Lolon mineraaliluomiväri, sävyssä Gun Metal. Tältä olisin toivonut aabistukssen intensiivisempää tulosta, varsinkin valkoisen pohjustajan päällä. Mutta kaunis väri silti :)

Kaksi vasenta kuvaa, MiMax. Olisin jällleen kerran toivonut nopeampaa toimitusta, tein samaan aikaan (torstaina) tilauksen Sanna Taralle, jonka paketti tuli jo perjantaina, tämä tuli vasta  tänään tiistaina. Edellinen MiMaxin paketti kesti matkalla neljä päivää siitä kun tuli ilmoitus että ovat "lähettäneet" paketin. Eipä tuosta satsista sen kummempia, kuvasta kyllä näkyy mitä tuli tilattua ;)

Sitten se suuri odotus vihdoin palkittiin, oikealla mun geelikynsipaketti! Viikonlopulle on jo yksi koekaniini tulossa, saa nähdä miten käy :D HobbyHallilta ei sitten tulekkaan sitä kameraa, kahden viikon odotuksen jälkeen lähettivät lapun jossa kerrottiin sen olevan loppu :( No, tilaan sen sitten jostain muualta. Vielä on matkalla luokseni kaksi tilausta, TD:ltä ja Ihanat kynnet -kaupasta :) Huomenna pitäisi tulla jälkimmäinen, ja siellä on mun ensimmäiset kuivakukat ja höyhenet :)

Tämä oli näköjään kilometripostaus, jotkut ehkä tykkää jotkut ei, mutta kirjoitan just sen verran kuin on asiaa ;)

8 kommenttia:

  1. Meilläkin on täsmälleen toi sama geelikynsipaketti! :D Ihanan helppo käyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että on helppo, sitä tässä alussa tarvitaankin ;) Tilasin tuon sen takia kun tuli se opastusvideo mukaan :)

      Poista
  2. voi vitsit, ihania paketteja! ite yritän pitää hetken taukoa tilailujen kanssa.. ps. mun blogissa on jälleen kerran arvontaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Mä tilasin kuudesta paikkaa parin päivän sisään, ja nyt yritän olla taas kuukauden päivät tilaamatta. Jos pystyn ;) Pitääpä käydä vilkaisemassa!

      Poista
  3. Jahas! Jäänkin sitten mielenkiinnolla odottamaan ekaa geelikynsipostausta. :D

    VastaaPoista
  4. mistä tilasit tuon geelikynsi-paketin? oon ite ettiny pitkään just aloittavalle geelikynsi pakettia :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HobbyHallista, 159e maksoi. Parit kynnet oon nyt tehnyt, ja näillä oli kyllä helppo tehdä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)