18 helmikuuta, 2012

Sirpaleita ja timantteja

Tällainenkin lakkaus on hetken aikaa ollut mielessä, ja tästä tuli itseasiassa kivempi kuin olin suunnittellut, kerrankin ;) Tein torstaina neljään verkkokauppaan (hups!) tilaukset, joista Sanna Taran paketti tuli eilen. Sain vihdoin tilattua noita hiutalehileitä, joita oon hetken jo kuolannut. Samalla pääsin tähän lakkaukseen sitten testaamaan tuota OPIn mustaa lakkaa. Ihanan kiiltävän ja tasaisen pinnan sillä saikin :)

Nämä hiutaleet oli ohuita, eivätkä olleet kaikki sitten niin pinkkejä kynnellä. Mikä oli mun mielestä vaan plussaa :) Vähän ulkonevat silti on, ainakaan minä en saanut kaikkia reunoja kiinnittymään. Voisin kuvitella, et geeleihin nämä kävis paremmin. Mutta todella kauniita nämä silti on mun mielestä :)

Kuvista en viitsi sanoa mitään, jotain käsistystä niistä ehkä saa. Olivat hiukan peilaavia nuo hileet, että tietenkään ei kaikkia sävyjä voinut saada kerralla kuvaan. Anteeksi sotkuiset kynsinauhat!
-Orly, Nail Armor
-OPI, Lady in Black, 2 kerrosta
-pinkkejä hiutalehileitä ja hopeisia glitter diamondeja
-Orly, In a Snap
-OPI, Drip Dry

Tässä sitten se tilaus. Konad-laatat oli hyvässä tarjouksessa, jos tilasi yli viisi kappaletta niin hinta oli vain 4e/kpl. Otin laatat m59, m82, m40, m14 ja m73. Lisäksi tilasin noita vaaleansinisiä sirpalehileitä, ja pinkkejä hiutalehileitä. Kaupanpäällislahjana sain punaisia microhelmiä, mustia strasseja ja simpukkamurskaa :)
Tilasin lisäksi noita vaaleansinisiä tippejä, jos vaikka ne geelivehkeet jossain välissä tulisi. HobbyHallilta on luvattu toimitusaika jo ylittynyt, ilman minkäänlaista ilmoitusta. Tai kyselyä haluaisinko osan tuotteista kenties vaikka erillisenä lähetyksenä, koska odotan sieltä myös kameraa!

Mutta näistä ihanuuksista on jo niin monta kynsi-ideaa, ettei malta odottaa, että pääsee kokeilemaan kaikkia :)

4 kommenttia:

 1. Tulee jotenkin tekno mieleen noista sun kynsistä. :D Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, minäki tykkäilin :) Mun mielestä nämä oli ehkä vähän "rokahtavat", mutta nyt kun sanoit niin näyttää kyllä teknoltakin :D

   Poista
 2. Oi mitä uusia hankintoja! Jään mielenkiinnolla odottamaan että miltä nuo hileet tulevat kynsillä näyttämään. Sitten tietää pitääkö itsellekin tilata :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kyllä itseäki jänskättää nuo siniset, kun ne on sellasia kovia :) Mut katsotaan mitä tulee ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)