14 helmikuuta, 2012

Ystävänpäivän kynnet


Toivotan kaikille tätä postausta lukeville
Ihanaa Ystävänpäivää!


Näistä ei ollut tarkoitus tulla ystävänpäiväkynsiä, mutta sellaisten puuttuessa ajattelin näidenkin käyvän. Onhan nämä punaiset, ja näissä on sydän (ja rusetti) ;)

Itse vietän tämän päivän iltavuorossa. Vietän ensin päivän yksin kotona, kun pojat on koulussa ja aviomies töissä. Ehdin lähteä töihin, ennenkuin kukaan tulee takaisin. Töissä on porukkaa tunnin verran, kunnes jään lopuksi iltavuoroksi yksin työskentelemään :D Tämän tiedon ei ollut tarkoitus kerätä säälipisteitä, eikä häiritse itseäni millään tavalla. Ajattelin vain kertoa, miten itse "vietän" tätä päivää ;)  En ole mitenkään ystävänpäiväfani, mielestäni ystävistä ja rakkaista kuuluu pitää huolen vuoden ympäri, ja ilahduttaa heitä muutenkin kuin vain "siihen varattuna päivänä" ;) Tietysti käyn tässä aamulla ostamassa yllärinä muulle perheelle sydänleivokset, mutta lapsille ystävänpäivä onkin varmasti tärkeä :)

Tässä nyt kuitenkin ne kynnet! Kuvat on huonoja, tähän asti kuvausvälineenä käyttämäni puhelin hajosi, ja tilaamani kamera ei ole vielä saapunut :P Koittakaa kestää!
-Orly, Nail Armor
-OPI, DS Reflection, 2 kerrosta
-helmenpuolikkaita, kirkkaita pyöreitä strasseja  sydänstrasseja (sydämmet saatu Sanna Taralta)
-Kiss, hopeaglitter (puuttuu kuvasta)
-Orly, In a Snap

Vietän itseasiassa koko loppuviikon iltavuorossa, ja huomenna tulee ystävä lakattavaksi aamusella. En siis yhtään tiedä miten ehdin omiin kynsiin panostaa, mutta parhaani yritän ;)

9 kommenttia:

 1. Ihana punainen lakka. Nyt iski makeannälkä, kun mainitsit leivokset. Makeaa ystävänpäivää sinne sullekin! :)

  VastaaPoista
 2. Kivasti sopii tuo punainen ja hopee yhteen. Itse jo KAKSI laskiaispullaa tänään syöneenä voin toivottaa myös makiaa ystävänpäivää sinnekkin! :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos Kissa ja Belegwen! :) Tuossa punaisessa onkin aavistus hopeaa seassa, siksi päädyin koristelakassakin siihen :) Itsellenihän en munkkia ostanut, mutta kun pääsin töihin oli siellä täytekakkua :D

  VastaaPoista
 4. Ihanaa ystävänpäivää.

  Todella nätin näköiset kynnet.

  VastaaPoista
 5. Hienot kynnet! Kynsiblogini kaipaa lukjoita http://essis-thenailadventure.blogspot.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)