17 helmikuuta, 2012

Ihastuksia ja vihastuksia

Ihastusosiosta vastaa tänään OPI, ja siitä vähemmän kivasta Kiss. Eilen löysin postilaatikosta Mansikan blogikirppikseltä ostamani lakan, OPI Diva of Geneva. Kaunis tumman fuksian(?) värinen lakka. Oon sitten ihan surkea nimeämään värejä, jos ette ole huomannut :D Korjata saa jos oon häiritsevästi väärässä ;)

Halusin tietysti sen kynsille, ja sitten noita uusia Kissin koristelakkoja, valitsin sävyt Pearl White ja Pearl Gold. Väriensä puolesta sopivatkin hyvin tähän lakkaan, mutta niinkuin mmeri eiliseen postaukseen vinkkasi, niin olivat surkean pigmentittömiä. Lisäksi olivat muutenkin jotenkin liruja, niin levisivät vain tuollai kynnelle. Ja sit kun piti maalata osittain toista kerrosta, niin vetivät pohjalakkaa mukanaan :P Oli muuten eka kerta kun yritin maalata tuollaisia peruskukkia, niin että ei nyt ihan täysin voi surkeita lakkojakaan huonosta jäljestä syyttää ;) Mutta lähinnä ranskisten rajausta varten koristelakkoja hankin.

 Tässäpä kynnet, ei ne nyt rumatkaan ole, ja värit on mun mieleen. Ehkä olis voinut mustilla reunaviivoilla parantaa "kukkia", muttei ollut aikaa. Kukkien ääriviivat siis Kissin Pearl White ja keskustat Pearl Gold. Aika huonosti tosiaan erottuu. Nimettömän kynnessä maalauksen alla on Sephora by OPI, It's a Bouquet With Me.-Orly, Nail Armor
-OPI, Diva of Geneva, 2 kerrosta
-Sephora by OPI, It's a Bouquet With Me, 1 kerros
-Kiss, Pearl White ja Pearl Gold
-Orly, In a Snap
-OPI, Drip Dry

Kokeilin jo eiliseen ja tähän lakkaukseen noita OPIn Drip Dry -tippoja. Oon niitä vältellyt, kun en ole oikein uskonut niihin. Ja hintakin vähän kirpaisi, mutta ei se tilipäivänä niin tuntunut ;) Mukana tulee pipetillinen korkki, josta kaksi tippaa riittää mulla koko kynnelle. Tämä on siis tarkoitus tiputtaa n. minuutin verran kuivaneen päällyslakan päälle. Sekin saa olla kuivattava jos haluaa, itse käytin Orlyn In a Snapia. Tämä lupaa lakkauksen olevan kosketuskuiva 60sekunnissa ja läpikuiva alle 5 minuutissa. Lisäksi lupaa hoitaa kynsinauhoja, ja sisältääkin jojoban siemenöljyä. En ottanut aikoja, mutta suunnilleen luvatussa ajassa kuivuu. Uskomatonta, että aluslakan, kahden lakkakerroksen ja päällyslakan pinta oli 10 minuutin kokeilun jälkeen jo kova, ei tullut kynnellä painaessa mitään jälkeä! Lisäksi kynsinauhat jäivät öljytyiksi, koska tämä leviää kynnelle hyvin, ja siis myös kynsinauhoille. Mun kynsinauhat ei ole pitkään aikaan ollut paremmassa kunnossa, kovat reunatkin pehmenivät :) Ja todellakaan ei hinta enää haittaa, näitä on vaan saatava jatkossakin! Saa nähdä kauanko yksi pullo kestää.

Että sellainen vuodatus, muttakun niin tykkäsin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)