03 helmikuuta, 2012

Ihan uusia ihanuuksia

En sitten malttanut olla esittelemättä näitä jo tänään! :D Piti odottaa huomiseen, että saan esiteltyä swatchit yhdestä näistä lakoista samalla, mutta ne lakat meni jo vähän ruttuun niin laitan nämä jo nyt :)

Tätini kävi ulkomailla, ja tietysti annoin mukaan listan OPIn lakoista joita himoitsin :D Niitä kun on niin harvassa verkkokaupassa myynnissä, ja en tahdo kaikkiin luottaa :P Kaikkia listalta ei tullu ja sitten oli pari ylläriä mukana, mutta ne oli kyllä just hyvin valittu <3 Yks ainoa ällölakka tuossa on, ja senkin olin itse listannut googlettamatta ensin swatceja. Tyhmä minä! Tämä kyseinen lakka (DS Mystery) on nyt kynsillä, ja jos eivät enempää ruttaannu, voisin esitellä sen jos saan päivänvalokuvia :)

Koko kattaus <3

Glitterit

DS:t

Serena Williamsit

Yllärinä näistä tuli DS Reflection, ja Your Royal Shine-ness :) Servin' Up Sparklen olin listannut, en tiennytkään että se kuului johonkin pakettiin! Ihanaa, että sellaisen sain :) Valitettavasti jäi uupumaan eniten kaipaamani lakka, mutta kyllä sen joskus vielä saan! Kyllä näillä taas hetken selviää ;)

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti, ne on kyllä :) En malta oottaa, et pääsen kokeileen kaikki :)

   Poista
 2. wow!! paljon glitteriä, ihanaa ! :D Tahtoisin itse matkustaa amerikkaan niin pääsisi ostaa halpoja OPIta hehe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän paljon mun makuun ;) Tuo ois kyllä unelma :D

   Poista
 3. Oih! Oikein kuola valuu noita tuijottaessa! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Rose ja Belegwen! En malta oottaa, et ehdin kokeilla kaikkia :)

  VastaaPoista
 5. Ihania, Ihania & IHANIA!! Paljon hinnat oli siellä?
  Glitterit mun lemppareita näistä!:)

  VastaaPoista
 6. Kiitti! 8-10$ välillä olivat kuulemma olleet :) Mä odotan näistä eniten Metallic 4 Lifea :)

  VastaaPoista
 7. Transdesign on kai ihan luotettava ja sieltä löytyy OPIa? En ole tilannut mistään ulkomailta itse vielä, mutta moni tuntuu tilanneen tuolta. Se ei tyrkytä OPIn lakkoja mitenkään etusivulla tms, mutta haun kautta löytyy :)

  VastaaPoista
 8. Transdesign on kai ihan luotettava ja sieltä löytyy OPIa? En ole tilannut mistään ulkomailta itse vielä, mutta moni tuntuu tilanneen tuolta. Se ei tyrkytä OPIn lakkoja mitenkään etusivulla tms, mutta haun kautta löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon TD:Tä tilannutkin, enkä ole huomannut siellä OPIn lakkoja... Mutta ihmekös tuo, jos noin on. Pitääpäs käydä katselemassa, kiitos vinkistä! ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)