01 helmikuuta, 2012

Pastellisävyjä

Testailin eilen ostamistani kolmea lakkaa. Laitoin kaikkia kolmea pastellisävyä samaan lakkaukseen, niinkuin ostaessani suunnittelin. Hyllystä pääsi kaveriksi vaaleansininen ja -punainen, täydensi kivasti muita värejä. Mitään erikoista näissä ei ole, ei ollut aikaa tehdä valkoisia polkkapilkkuja vaikka halusin.

Kaikkien päällä on OPIn I Juggle...men -lakkaa, joka oli pieni pettymys. Pullossa sini-pinkkiholoshimmeri (mitälie?!) on kaunis, muttei kynsillä erotu yhtään. Tietyssä kulmassa voi nähdä häivähdyksen, ehkä olisi pitänyt vain kerrostaa enemmän. Muutenhan lakka on lähes väritöntä.
-Orly, Nail Armor - Rimmel Pro, Aqua Cool, 2 kerrosta - Leciel, Misty Rose, 4 kerrosta - essie, Mint Candy Apple, 2 kerrosta - IsaDora, Mellow Yellow, 2 kerrosta - essie, Lilacism, 2 kerrosta - OPI I Juggle...men, 1 kerros - Orly, Sec n Dry

Ekan kokeilun perusteella tulen hankkimaan lisää essietä! Ja IsaDoraa :) Molemmissa oli mun makuun leveä suti, ja levittyivät kynnelle kauniisti ja helposti. Syksyllä ostamani Lecielin lakka ei jostain syystä tahtonut levittyä eikä peittää, vaikka aiemmin on kaksi kerrosta riittänyt hyvinkin. Silti näistä kaikista paras käytettävyys on tuossa Rimmelin vaalensinisessä lakassa :)

Kuvasin erikseen vielä tuota I Juggle...men -pulloa, jotta näkisi miten ihanalta se shimmeri näyttää siinä. Postauksen lopussa vielä uusin lakkaperheen tulokas ;) Koittakaa kestää kaikkia näitä kuvia, niitä on useampi ja ovat tavallista huonolaatuisempia :PTässä se on, OPIn Excuse Moi! Jännittävän sävyinen punainen runsaalla glitterillä :) Tein tästä vaihtarit Sonnen kanssa, kiitos vielä siitä! ;) Minulla oli kaksi OPIn Rainbow Connectionia, itse ostamani, ja myöhemmin Shinyn arvonnasta voitettu. Huomasin sen Sonnen wish listillä, ja tehtiin vaihtarit :) Sain vielä vaihdossa yllärinä ihania fimoja!

6 kommenttia:

 1. ihanat pastellisävyt! Tuli jotenkin pääsiäinen mieleen hahah , tietenkin hyvää tarkotin :)
  Minäkin omistan tuon Excuse Moi! Se on kiva lakka, ylläripylläri kun nyt kerran on glitterlakka, miksen tykkäis siitä?! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minäkin yllättäen tykkään väreistä :) Itsekin ajattelin pääsiäistä, juurikin tuosta keltaisesta lakasta :D

   Poista
 2. Toi IsaDoran keltainen on kyllä ihana, on ehkä melkein pakko hankkia tuo itsellekin! Kesällä näyttää varmaan vielä paremmalta hieman päivettynyttä ihoa vasten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Varmasti näyttää :) Vielä kun ruskettuisi, oon niitä jotka yleensä vain palaa :)

   Poista
 3. Ihania pastellisävyjä, sopivat hyvin kevääseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tulis vain nopeaa se kevät ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)