28 helmikuuta, 2012

31 Days Challenge, Day 13: ANIMAL PRINT

Ei saa nauraa, se on kirahvi :D Tai siis yrittää olla. Huomasin vasta lakkailun jälkeen vähän googlettaa kirahvin kuvia, ja eihän ne kuviot nyt ihan noin mene ;) Mutta värit on mun mielestä kivat.

En halunnut leopardia enkä seepraa. Tiikeri oli myös pois laskuista, sen sijaan arvoin pitkään lehmän ja kirahvin välillä. Joskus on kyllä pakko tehdä ne lehmäkynnetkin, se on niin symppis kuvio :D


-Orly, Nail Armor
-MNY 449, 2 kerrosta
-OPI, Up, Front & Personal, 1 kerros
-Rimmel, Mocha Fever (laikut)
-Orly, In a Anap
-OPI, Drip Dry

En sitten tiedä miksi Konadin Top Coat könöttää tuossa, koska en sitä näihin kynsiin laittanut :D Kuvasin lakat päivän jäljessä, ja oon varmaan olettanut että sitä näissä oli. Mutta ei, tuon Orlyn kuivattajan voi kyllä huoletta sutia hieman kuivahtaneiden maalausten päälle.

Tässä nyt jälleen yksi saapunut paketti <3 Näiden lisäksi tuli vielä kolme lakkaa, mutta ne ovat palkintoja arvontaan niin en paljasta niitä vielä ;) Palkinto on nyt valmis, vielä viisi lukijaa niin saadaan se käyntiin ;)


Vasemmalta oikealle: Essie - Shine of The Times, Color Club - Covered in Diamonds, Color Club - Wild at Heart, OPI - Panda-monium Pink, OPI - Sit Under the Apple Tree, OPI - DS Top Coat.

Pelkäsin ennen kuin lakat olivat mulla, että olisivat liian samanlaisia tuo Shine of the Times ja Covered in Diamonds. Mutta onneksi olivatkin kovasti erilaisia :)


Kynsillä ero onkin sitten huikea, molemmat upeita lakkoja kyllä. Tänään näistä pääsee käyttöön Color Club :)

9 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Voi miten suloiset kynnet :> Tulee mieleen superpehmoinen kirahvipehmolelu, joka mulla oli pienenä <3
  Essien Luxeffects kokoelma on todella kaunis. Eniten mua kiinnostaa Set in stones, mutta tuo Shine of the times on kyllä myös upea :) Ehkä mun pitää hankkia molemmat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ne on kyllä ihania (kirahvipehmot ja se kokoelma) ;) Mua jäi kans vähän kaivelemaan se Set in Stones, mutta ehkä joskus sitten ;)

   Poista
 3. Näähän on kivat! :3 Tykkään varsinkin kynnen väreistä.

  VastaaPoista
 4. Mulle on kans tuloillaan tuo Essien lakka, toivottavasti on hyvä kun viime hetkellä päätin tilata sen enkä Zoyan vastaavaa. Kyllähän noista kynsistä tulee mieleen kirahvi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Kokeilin tuota essietä jo yhteen kynteen, ja se on upea :)

   Poista
 5. mikä tuo "kepakko" on mikä tossa kuvassa on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, se on meijän "kaunis" juhannusruusu :D Näyttää tosin kesällä paremmalta ;) Tuohon kohtaa pihaa vain valo jotenki osuu parhaiten talvella :P

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)