02 helmikuuta, 2012

31 Days Challenge, Day 9: RAINBOW nails

Valmiiksi kammosin tätä päivää. Ideoita oli monta, muttei ainuttakaan toteutuskelpoista :D Ja ihan kamalat näistä sitten tulikin. Ja on niissä sentään sateenkaaren värit oikeassa järjestyksessä, vain syaani puuttuu :P Mutta päästiimpä tästäkin haastepäivästä :D Seuraavakin päivä hirvittää, mä en vaan osaa likuvärjäillä! Mutta täytyyhän sitäkin harjoitella.

Lakkaus on märkänä kuvattu, koska poistin ne 5 minuutin päästä. Sen jälkeen teki mieli huijata, ja lakata kynnet Rainbow Connectionilla :D Mutta ei ollut aikaa levittää niin montaa kerrosta, mitä se oli olisi vaatinut täyteen peittävyyteen. Joskus meinaan senkin vielä tehdä, ehkä ensi jouluksi ;)



-Orly, Nail Armor
-Lumene Gloss&Care, Raikas tuuli, 2 kerrosta
-Golden Rose,123 - Kiss, sininen 22 ja vihreä 29 - MNY, 749 - OPI, Atomic Orange - Rimmel Pro, Stiletto Red

Ja sitten, ettei ihan menisi vain kynsimokailuksi, alla vielä swatch kuvat eilen saamastani lakkarakkaudesta! Tämä on paljon kivemman näköinen kynsillä kuin pullossa! Lähes täydellinen punaisen sävy minulle, kun en välitä kirkkaan punaisesta enkä pinkistä! Vaikken olekkaan glitterövereiden kaveri, niin tähän rakastuin välittömästi. OPI - Excuse Moi! <3


8 kommenttia:

  1. Aika ihana tuo OPI :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se :) Ei olisi itse tullut hankittua, jos en olisi Sonnelta saanut vaihdossa :)

      Poista
  2. Tää haastepäivä on kyllä ehkä kauhein ikinä :/ Tein juuri pari päivää sitten omat sateenkaarikynteni ja aijai ei oo kivat :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai että muillakin :D Niin ja vielä oli vaihtoehtona kuvio CN-laatasta, muttei ollut aikaa leimata :P Laitahan sun tulkintaa näkyviin meille muillekkin! ;)

      Poista
  3. Glitteriöverikynnet saa melkein kuolan valumaan, on kyllä niin kauniin värinen, nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taija pakko yrittää kommentoida kun ihastuin niin kovin, mulle mulle mulle joskus tällaista lakkaa!!!!! T:Työkamu Riina :) :)

      Poista
    2. Kiitos Nova! Tuo on kyllä jännä sävy :)

      Kiitos, Riina! Sun täytyy tulla joskus laitattaan kynnet :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)