25 helmikuuta, 2012

31 Days Challenge, Day 12: STRIPES

Niinkuin lupailinkin, haaste jatkuu ;) Nämä ei kovin ihmeelliset ole, sillä tunnissa piti saada vain jotkut aikaan, sillä tein tänään ensimmäiset geelikynnet! Niistä lisää huomenna.

Kynsillä China Glazen Bogie, jota en ollut ennen kokeillut. Tämä on just niitä luumun värisiä mistä en niin välitä. Halusin vielä antaa Kissin kultaiselle glitterlakalle tilaisuuden, ja tein raidat sillä. Ja että saisin muuten niin tylsiin kynsiin kokeilla jotain, laitoin GOSHin mattapäällyslakan jonka kuivatin DripDrylla. Pitää testata vielä cremelakan kanssa, mutta näyttää siltä, että DripDry ei vie sitä mattaefektiä pois. Öljyhän pitää tietysti pyyhkiä kynnen pinnalta pois, mutta se samettinen tunne jäi jälkeen :)

Tässä kuvat kynsistä, lakat oli itsessään hohtavia, joten ei noista juuri mattaisuus erotu. Käytetyistä lakoista ei ole kuvaa, koska mun "päivänvalolamppu" räjähti käsiin kun yritin siirtää sitä toiseen huoneeseen. Mutta suurinpiirtein luettelinkin nuo lakat tuossa ylempänä :)



Huomenna siis luvassa mun tekemät ensimmäiset geelikynnet, ja jos kehtaan niin laitan yhden silmämeikkikuvankin. Lueskelen niin ihania kosmetiikkablogeja, etten vielä tiedä uskallanko laittaa meikkikuvaa tänne :D

8 kommenttia:

  1. Tosi kivat.:) Mulla on sama Kissin lakka ja tuntuu et sillä ei saa kuin paksua viivaa aikaseksi.:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) En minäkään saa tällä kovin ohutta, ja joutuu vähän maalata päälle jos haluaa enemmän peittävyyttä...

      Poista
  2. Kivat :) Sulle on haaste mun blogissa!

    VastaaPoista
  3. Löysin sun blogin parisen päivää sitten ja jäin seurailemaan. :) Nättiä kynsiä ja lisää rohkeasti vaan meikkikuvia!

    - Karo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja kiva jos oot kiinnostunut :) Julkaisin sittenkin sen meikkikuvan, katsotaan tuleeko niitä enään jatkossa :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)