25 heinäkuuta, 2013

Uudet pilkkuset

Nyt esittelyssä lakkaukset, jotka lakkasin jo melkein viikko sitten. Mun oli ihan pakko saada pilkkuja, kun edelliset pilkuttelut jäi harmittamaan. Vaikka ainakaan kommenteista päätellen ne ei ehkä ihan niin surkeat ollutkaan, kuin mun silmään näytti :D Mutta moni varmasti tietää, että jos joku alkaa tekovaiheessa ärsyttää, niin siitä ei ihan heti yli pääse.

Kun ostin tämän essien Naughty Nauticalin, näin sen mun kynsillä pilkutettuna valkoisella. En halunnut kuitenkaan kaikille kynsille polkkapilkkuja, vaikka niistä kovin tykkäilenkin. Päätin jättää ne aksenttikynsiksi, ja tein loppuihin wannabe-helminauhat. Sovitaanko, etten ala niitä arvostelemaan, ne jotka näkee virheet niin näkee, ja muita ei sitten ilmeisesti häiritse ;D





Nämä oli niin mun kynnet, tykkäilin tosi paljon! Lakka on hyvin kaunis, ja koristelu sopivan yksinkertainen, että antoi lakalle tilaa. Näitä ei ollut kiire poistaa, taisinko jopa kolme-neljä päivää viihtyä näissä :)

16 kommenttia:

  1. Voi nää on tosi söpöt! Ja en kyllä nää mitään kauheita virheitä tuolla pilkkujen seassa:D Pitäis varmaan tehdä polkapilkku kynnet itsellekin, ettei taidot ruostu!

    Miulle on tullut tää Naughty Natical innostus vähän myöhässä, kun vasta nähtyäni nämä pari kertaa livenä tajusin kuinka kaunis juuri tää kyseinen lakka esimerkiksi on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Kuvasin sopivasta kulmasta, niin nauhat näyttää lähes symmetrisiltä ;D Mä hypistelin jo juhannuksen aikaan näitä, mutten sillon malttanut ostaa. Mutta en vain voinut elää ilman ;)

      Poista
  2. Tää lakka niin huutaa mun nimeä. Hyvin olet saanut shimmerinkin kuviin näkyviin:) Minusta koristelut on onnistuneet eli en näe kyllä mitään virheitä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos mun olis pitänyt valita Nauticaleista vain yksi, se olis kyllä ollut tämä ;) Ja kiitos! Yllätyin ihan, miten nätistä shimmeri tarttui kameralle, olin ihan varma, etten saa sitä kuvaan :D

      Poista
  3. Oijoi, pitäisköhän tämä lakka laitaa himotuslistalle, sen verran kaunis se on! Koristelut on kyllä just sun näköiset, enkä mäkään niissä virheitä näe. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti pitää ;) Tuo shimmeri on tosi nättiä livenä, tänään menee Full Steam Ahead kynsille, enkä varmaan malta koristella sitäkään paljoa :D

      Poista
  4. Ihana väri ja noi helminauhat on tosi söpöt :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Nauhat oli kyllä kivoja, vaikkei ihan symmetrisiä ollutkaan ;)

      Poista
  5. Ihana tuo essien lakka! <3 ja muutenkin tosi nätit kynnet! Pitää kokeilla joskus tuollaisia!? ;)

    http://hymyilevatkynnet.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä kyllä niin rakastuin tähän lakkaan <3 Kokeile toki, nää oli niin helpot ja nopeat :)

      Poista
  6. Tosi kauniit! Ostin itsekin juuri tuon NN:n, vähän mietin että otanko mutta nämä nähtyäni oon tosi tyytyväinen ostokseeni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Voin kyllä sanoa, että oli oikein hyvä ostos ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)