09 heinäkuuta, 2013

Holoa glitterillä, ja asiaa lakkauskilpailusta

Tämä lakkaus on taas tehdessä suunniteltu. Piti tehdä kynnet, joilla täytyi rokkailla kaksi päivää Manifestissä, ja halusin kynsille värin, joka varmasti miellyttää. China Glazen holo Cosmic Dust pääsi näihin pohjalle.

En meinannut keksiä mitään koristeita, mutta kun muistin että Sissi oli laittanut kivasti näiden sulkasiirtokuvien kanssa niitit, päätin hieman apinoida. Nyt kun kaivoin postauksen esiin linkkiä varten, huvitti, kun huomasin että niissäkin oli hololakka pohjalla :D Kuvasin tämän välivaiheen varmuuden vuoksi, kun tiesin lisääväni näihin vielä jotain, niin olisi ainakin yksi kuva jos jatko menisi pieleen ;)


Mun mielestä kärjet kaipasivat vielä jotain. Onhan holoefekti itsessäänkin näyttävä, mutta lakkauspäivänä ei paljoa aurinko paistanut. Sainkin ylläolevan kuvan vielä auringossa, loput on sitten sisällä ja varjossa.

Lakkasin kiekolle muutamalle "kynnelle" Cosmic Dustia, ja kokeilin mitä siihen päälle voisi lisätä. Tinsel Town näytti aivan ihanalta, joten töpöttelin sitä vielä liukuvärimäisesti kärkiin, eikä nämä enää muuta pyytäneet.

-Nfu'Of, Aqua Base
-China Glaze, Cosmic Dust, 3 kerrosta, saatu miitin yhteydessä MiMaxilta
-siirtokuva-arkki C045A, saatu kuukaden tuotteena Adeninasta
-2mm hopeisia niittejä, ostettu Adeninasta
-China Glaze, Tinsel Town
-Seche Vite

Kolmisen päivää näissä kynsissä meni, ja tykkäilin kovasti. Tämän hetkisissäkin kynsissä on siirtokuvia ja niittejä, mutta hieman eri tyylillä ;)

Vielä hieman asiaa koskien käynnissä olevaa lakkauskilpailua:

Todella kivaa, että osallistumisia on jo tullut lakkauskilpailuun, kiitos teille! Haluaisin vielä huomauttaa, että lähetettyänne osallistumisen, tarkkailkaa sähköpostianne. Pyrin vuorokauden sisällä vastaamaan, onko osallistuminen on hyväksytty. Yhdessä viestissä eivät kuvat näkyneet, enkä ole saanut kyseistä henkilöä kiinni. Kannattaa siis vilkuilla sähköpostia, ettei osallistumisen vaiva mene hukkaan ;)

Aikaa on vielä tämän viikon sunnuntaihin asti! En aio jatkaa osallistumisaikaa, vaikka kuvia ei olisikaan paljoa, vaan finaali mennään sitten niillä mitä on siihen mennessä tullut :)

8 kommenttia:

 1. Cosmic Dustin ja Tinsel Townin yhdistelmä on kyllä tosi nätti! Yhä enemmän ihastuin tuohon TT'niin, ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mun mielestä oli ehkä vähän yllättävä yhdistelmä, mutta näin töpöteltynä toimii ;) Ja TT on kyllä yksinäänkin kynsillä todella upea!

   Poista
 2. Nuo kuvat on kyllä niin kivat, teen varmaan samanlaisen lakkauksen joskus uudelleen:)

  Mä kyllä tykkään kovasti näistä kynsistä. Sopisivat mainiosti talveenki:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Pitänee yrittää yhdistää ne valkoiset johonkin muuhun, kun holoon ja niitteihin, vaikka mikäs siinä jos toimii ;D Nyt kun puhuit talvesta, mulle tuli näistä mieleen alkukevään nokiset tienvarsikinokset, joissa hiekoitushiekka kimaltelee :P

   Poista
 3. Ihanat♥ nuo kuvat on tosi kivat :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nuo on kyllä ihania, saa nähdä mitä niille valkoisille keksii ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)