10 heinäkuuta, 2013

Kappas, holoa!

Piti tilata viime kuussa itsellekin kokeeksi Color Clubin hololakka, ihan vain vertailun vuoksi Nufuille, China Glazelle, MUSille ja OPIlle, joilta jo holoja omistan :D Vihdoin sain tämän kynsillekin, ja jonkinlaisen vision, miten sen koristelen.

Alle laitoin Orlyn Nail Armorin, koska kynnet meinaavat leikkaamisen jälkeen liuskoittua. Mutta tämä kaunokainen levittyi senkin päälle kuin unelma, peitti melkein yhdellä kerroksella, ja kuivui nopeasti. Lisäksi holoefekti tässä on hurmaava, näkyi sisävalaistuksessakin hyvin. Ja värikin on juuri mun mieleinen lila.

Koristeeksi valitsin jokin aika sitten Adeninasta kaupanpäällisenä saatuja kreikkalaistyylisiä siirtokuvia. En meinannut keksiä näille mitään järkevää sijoitusratkaisua, joten googlasin siirtokuva-arkin koodin, ja tällainen kuva tuli vastaan. Onneksi aloin asettelemaan vain kahteen kynteen per käsi kuvia noin, mulla ei meinannut hermo kestää :D Siispä loput kynnet saivat pärjätä yhdellä koukerolla. Olisi tietysti voinut niihin kynsiin jättää enemmän lakkaa näkyviin, mutta menin yhteen kynteen kokeilemaan miltä niitit tässä näyttäisi. Näytti sen verran kivalta, että latoin sitten kaikkiin.
-Orly, Nail Armor
-Color Club, Eternal Beauty,  2 kerrosta
-siirtokuva-arkki C038, saatu tilaajalahjaksi Adeninasta
-2mm hopeisia niittejä, ostettu Adeninasta
-Seche Vite

Näistä tuli hyvinkin tuijottelukynnet, enkä meinannut millään malttaa poistaa näitä vuorokauden jälkeen. Mutta kun sattui olemaan jouto aikaa, niin tein uudet lakkaukset varmuuden vuoksi, jos vaikka seuraavana päivänä ei ehtisi ;) Seuraavassa postauksessa tiedossa sitten jotain muuta, kuin holoa ja niittejä :D

16 kommenttia:

 1. Nää on kyllä hienot, just tuijottelukynnet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo holo kyllä näkyi upeasti koristeiden altakin :)

   Poista
 2. Äää toi lakka, mun on kyllä pakko saada se! Tosi kivat koristelut oot näihin keksinyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa hankkia kyllä ;) Kiitoksia!

   Poista
 3. No tota lakkaa kutsun jo hololakaksi! Oon ihan pettynyt mun chinaan, mun pitää varmaan ostaa hololakkoja color clubilta lohdutukseks :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt sä pääset ainakin lohtushoppailemaan :D Hieman oli vaikea päättää niistä kaikista, kun yhden vain otin kokeeksi, mutta ei jää kyllä ainoaksi ;)

   Poista
 4. Upea tuo lakka ja hyvin sopii nuo koristelut siihen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Vähän arvelutti peittää lakkaa noin paljon, mutta onneksi sitä jäi vielä näkyvillekin :)

   Poista
 5. Oi, kun on kauniit kynnet! :) Taisit sitten ihastua Color Clubin holoihin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Ei kai sitä vain huomaa, mitenkään paista tekstistä läpi? ;D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)