12 heinäkuuta, 2013

Jäätävä höyhenranskis

Tämän piti olla pikapostaus yövuoron jälkeen, mutta näköjään aamuyöllä riittää juttua! Vaikka ihan töissä/kotona oliskin. Mutta ainahan voi katsoa vain kuvat ;)

Näiden lakkausten kanssa oli taas niin monta mutkaa matkassa, että ihme, että viihdyin näissä! Yleensä, jos mulla vastustaa kynsien laitto, niin en tykkää lopputuloksestakaan, vaikka se oli loppuviimein ihan kiva :D

Mulla on muutama (krhm, kolmisenkymmentä) halppislakkaa kerääntynyt syntilaatikon pohjalle, ja ne ei meinaa tulla kaapista ulos millään. Nyt päätin hieman parantaa tilannetta, ja kynsillä onkin kolme ennen kokeilematonta lakkaa! Kaksi on syntilaatikon syövereistä, ja yksi Lunaliin kanssa tekemäni vaihtari, Orlyn Spazmatic. Viimeksi mainittu ei todellakaan ole lojunut hylättynä, vaan on aktiivisen kärsivällisesti odotellut vuoroaan kynsipöydän kulmalla. Kun himottelin Spazmaticia, halusin sen varta vasten ranskikseen.

Ranskista siis, en olekaan niitä hetkeen aikaan tehnyt. Mutta en voinut kyllä kuvitella, että siltikään unohdan laittaa ranskislakan alle :D Siinä olin tyytyväisenä tuhertanut muutamaan kynteen tipin, kunnes huomasin puutteen. Mun mielestä on kuitenkin äärimäisen ärsyttävää vääntää tippejä vapaallakädellä, joten en todellakaan poistanut jo tehtyjä, vaan jatkoin.

Seuraavaksi mokattu asia oli, kun kuvittelin että näyttäisi hyvältä, jos laittaisin glitterlakkaa hieman rajan alapuolellekin. Sellainen nätti liukusysteemi. Ei ollut nätti, mutta edelleenkään en suostunut poistamaan mitään.

Siirtokuvia voi aina laittaa virheiden peitoksi! Valitsin ihanaiset höyhensiirtokuvat, ja laitoin niitä puoliksi tipille ja kynsipedille. Haltioissani siirtelin kuvia, kun olivat niin hyvälaatuisia. Kunnes tuli viimeisen kynnen vuoro, ja huomasin, että siinähän höyhen kaartuu toiseen suuntaan kuin muut :D Tarkistin toisen käden, ja sama juttu siellä. Päätin, ettei tämäkään nyt haittaa, ja tein kynnet loppuun.

Ihan kivat näistä sitten tulikin, mulle riittää, että näyttää ranskikselta ;)  Hieman talviset, mutta ei haittaa mua. Ensimmäinen kuva on otettu ulkona varjossa, siinä ei vielä näy koko totuus. Toisten kuvien kohdalla kannattaa herkempien ehkä katsoa pois ;)

-Color Club, Milky White
-Gina Tricot, Blue Ice, 2 kerrosta
-Coral Las Vegas, Pop Star, 1 kerros
-Orly, Spazmatic, 1 kerros
-siirtokuva-arkki K036, ostettu Adeninasta
-Oumaxi, valkoinen akryylimaali
-2,4mm kirkkaat strassit, ostettu MiMaxilta
-Seche Vite

Toivottavasti kukaan ei saanut traumoja mun keltaisesta kynsipedistä :D Livenä nämä meni, kun kirkas ja kimaltava kärki vei huomion pois nakuosiosta. Kyllä ranskis on vaan niin mun juttu, että vuodatuksen aiheuttaneet mokatkaan ei saaneet mua inhoamaan näitä ;)

Näiden poistaminen sitten olikin taas toinen juttu! Onko joku joskus saanut poistettua sinisen lakan foliomenetelmällä ilman, että sormenpäissä on kymmenen smurffia?

20 kommenttia:

 1. Ihana manikyyri! Sininen iskee aina muhun ja noi sulatkin on kauniita :) eikä keltaisuus mitään haittaa, en varmaankaan olisi huomannut ennen kuin kerroit :) tosi nätit ovat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Sininen on minunkin suosikkeja, just laskin mun siniset glitterit, ja niitäkin on seitsemän :D Joo, mä tykkään kertoa tuollaiset asiat, olis ollut kauheaa, jos joltain olis jäänyt keltaisuus huomaamatta ;D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Kärkiin olen ihan tyytyväinen ;)

   Poista
 3. IHANAT. Ei mulla muuta sanottavaa ole :D

  VastaaPoista
 4. Tosi söpöset! Onneksi sä sait ton Spazmaticin koska mulle ei todellakaan olisi ollut sille noin hyvää käyttöä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain kehuista, ja vaihtareistakin vielä ;) Tämä tulikin tarpeeseen, mainitsinkin äsken, ettei mulla olekaan nyt kuin seitsemän sinistä glitteriä :D Mä vaan niin tykkään!

   Poista
 5. Valtavan kauniit kynnet! Tulee kyllä ihan jäätävä meininki mielikuvaksi, mutta ei haittaa yhtään;)... Onneks en käytä paljon sinistä, joten smurffikokemuksiakaan mulla ei ole jakaa:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Ei huonolla tavalla jäätävät, vaikka ehkä talveen olis sopinut paremmin ;D En tiedä kyllä mikä sinisissä on, koska muut lakat ei värjää niin pahasti folion kanssa poistettaessa. Muistaakseni vihreät värjäi vähän kans, mutta sinistö niissäkin on ;)

   Poista
 6. Tosi kauniit, ei mielestä niin talviset etteikö menisi kesälläkin mainiosti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Ei näissä sentään lumihiutaleita ollut :D

   Poista
 7. Todella hienot kynnet ja varsinkin minun makuun kun olen sinisen ystävä :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla on kans joku juttu siniseen kynsillä, mutta en taas muualla sitä oikein käytä :D

   Poista
 8. Ihanat! Mulla on joku ihme ranskiskuume päällä, tää ei yhtään helpottanut asiaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Eikai sitä tarvi parantaa, ranskiksia vaan tulemaan, kyllä niihin sitten kyllästyy taas hetkeksi ;D

   Poista
 9. Nää on kyllä todella kauniit <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)