31 heinäkuuta, 2013

Kukitettu miekka

Näytillä A Englannin Excaliburin uusi versio, jonka sain Adeninasta esiteltäväksi :) Tein tällä jo korostukset kärkiin tässä lakkauksessa, ja nyt se pääsi peittämään kokonaan kynsiä. Lakkasin ensin kynnet, ja sitten mietein koristuksia. Tämä on niin jännittävän näköinen pullossa, etten todellakaan osannut miettiä niitä valmiiksi :D

Lakassa on kirkas pohja, joka on täynnä hopeista pientä shimmeriä ja isompia kultaisia hippuja. Valon osuessa eri kulmista, lakkaa näyttäytyy eri värisenä :) Tämä yksilö käyttäytyi oikein hyvin, ja peitti kahdella kerroksella. Kuivumisaikakaan ei ollut pitkä. Lakkasin varmuuden vuoksi erittäin tarkasti kynsien reunat, kun en tiennyt kuinka helppo tätä on siivota pois. Vahingoilta ei kuitenkaan vältytty, ja totesin, että hopeiset hippuset lähtee helposti siveltimen mukaan, kultaisten kanssa sai tehdä hieman töitä ;)

Tämä oli niin kimaltava ja hohtava lakka, etten voinut kuvitella mitään kimaltavaa koristusta. Strassit ja metalliset leimaukset oli siis pois suljettu. Asetonin edelleen loistaessa poissaolollaan, käytin siirtokuvia. En halunnut mitään hempeää, vaan valitsin mustat kukkaset ja niiden päälle niitit. Tein myös hieman pisteitä, joiden asettelun olisi kyllä voinut suunnitella etukäteen, eikä vain läiskiä kynnelle ;)

-Color Club, Stuck on You
-A England, Excalibur (uusi versio), 2 kerrosta, saatu esiteltäväksi Adeninasta
-siirtokuvat
-Oumaxi, musta akryylimaali
-2mm hopeiset niitit (joita en jostain syystä kuvannut), ostettu Adeninasta
-Seche Vite

Oikein mun näköinen lakkaus. Ensin en ollut varma, pidänkö Excaliburista, mutta tunnin päästä olin jo ihastunut siihen :) Tämä oli myös melko helppo poistaa kynneltä, ei vaatinut mitään haudutteluita. Seuraavaksi kokeilen tätä varpaisiin, kun on reilun viikon päästä yhdet juhlat tulossa. Kuvia varpaista joko tulee tai ei ;)

14 kommenttia:

 1. Oijj vitsi rakastuin kyllä tuohon lakkaan! :o Ja ihanat kynnet muutenkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo lakka oli kyllä ihanan jännittävä :D Kiitos!

   Poista
 2. Tosi hienot kynnet :) hauska otsikko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vähän hölmöt otsikot on joskus paikallaan ;)

   Poista
 3. Nämä on hienot. Voisin kuvitella itsellekkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Varsinkin johonkin juhliin, kun on niin säihkyvä lakka ;)

   Poista
 4. Blogissani on arvonta käynnissä, olisi kiva jos osallistuisit :)

  http://delicacynails.blogspot.fi/2013/08/delicacy-nails-1-vuotta.html?m=1

  VastaaPoista
 5. Ooh, ihana lakka on! Mun oli pakko hankkia tää kun huomasin sen myynnissä, vielä en ole ehtinyt testata, mutta jospa pian. Pulloa kyllä olen ihaillut ja tietty googletellut kuvia lakasta... :) Itseänikin mietityttää, että miten tämän sitten koristelisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä kaunis <3 En osaanut kuvitella tähän muuta kuin mustaa koristelua, ja muiden näkemäni lakkausten perusteella ei muutkaan ole osannut :D Paitsi, että tämä on myös hyvä kärkiin-töpöttely-lakka ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)