02 elokuuta, 2013

Lakkauskilpailun Top 3, sekä arvontojen voittajat!

Lakkauskilpailun voittaja on ratkennut! Äänet on laskettu, ja eniten ääniä sai kynnet numero 15. 21% annetuista äänistä.

Tekijä: Yue, blogista Kissan kynnet

Onneksi olkoon! Otan vielä henkilökohtaisesti yhteyttä sähköpostitse.

Mun piti valita oma henkilökohtainen suosikki kaikista finalisteista, jolle lähtee yllätyspalkinto. En kuitenkaan pystynyt millään valita, joten ajattelin antaa sen toiseksi parhaalle. Sen sijan jakoivat numerot 2 ja 14, jotka saivat kumpikin 13% annetuista äänistä.

Tekijä: Maati, blogista Maati lakkaa

Tekijä: Sannu, blogista SanNails

Näistä suoritin vielä oman arvonnan ihan kirjoittamalla nimimerkit paperille, ja onni suosi Maatia!

Sitten arvontojen voittajiin.

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotun palkinnon voitti: MinnaK
Kaikkien äänestäjien kesken arvotun palkinnon voitti: Kynsille

Otan teihinkin vielä yhteyttä sähköpostitse lähipäivinä!

Kaikki finalistit pääset vielä näkemään finaalipostauksesta. Julkaisen myöhemmin myös kaikki osallistuneet nimimerkkeineen, kunhan saan aikaiseksi ;)

Haluan vielä kiittää kaikkia, jotka ottivat jollain lailla osaa blogini ensimmäiseen lakkauskilpailuun, osallistumalla tai äänestämällä! Tämä oli ensimmäinen järjestämäni, ja jos teille jäi yhtä hyvät kokemukset kuin minulle, tulen järjestämään vielä uudelleenkin ;)

14 kommenttia:

 1. Onnea voittajille :D tälläsiä lisää vaan ja seuraavaks joku muu aihe, mikä ois helppo tehä :D

  VastaaPoista
 2. Onnittelut voittajille! :) Lisää kisoja vain! Meinasin itsekin osallistua tähän, mutta se sitten jäi, kun aihe ei ollut sitä mun parhaiten tuntemaa! :D

  VastaaPoista
 3. Ihan mielenkiinnolla kysyn... olisiko mahdollista että näyttäisit miten äänet jakautu ja kuinka monella on oma blogi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En aio julkaista koko äänijakaumaa, mutta meinaan kyllä myöhemmin tehdä postauksen kaikkien osallistumisista. Siihen yhteyteen linkkaan sitten, jos kynsien tekijä on ilmoittanut bloginsa osallistumisen yhteydessä minulle :)

   Poista
 4. Oijjoijoi, meikän kynnet! Iiksis! Kiitos nääääin paljon kilpailun järjestäjälle ja kaikille minun kynsiä äänestäneille. Vastaan sun sähköpostiin, Vanquish, kun tässä ensin vähän rauhotun.

  VastaaPoista
 5. Noi Sannun kynnet, oih miten hienot! Ovat kyllä muutkin, mutta jostain syystä nuo iskivät heti.

  VastaaPoista
 6. Onnea Yue! On kyllä upeat kynnet(:

  VastaaPoista
 7. Onnea voittajille! Ihan ilmiömäisiä kynsiä oli kyllä kilpailussa, että en olisi minäkään pystynyt valitsemaan toista voittajaa :)

  VastaaPoista
 8. Onnea voittajille!

  Tää oli kiva kisa, kiitos järjestäjälle! =)

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille kommenteista! Itse tykkäsin järjestää kisaa, kiva kuulla, että sitä on myös tykätty seurata ja osallistua! Ehdottomasti siis tulossa joskus toistekin ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)