16 elokuuta, 2013

Suloista kermaa, ja hämmentäviä siirtokuvia

Sain vihdoin testattua myös China Glazen Sweet Cream, joka myös kuului suhteellisen massiiviseen vaihtokauppaan Lilan kanssa. En vain ollut keksinyt väriä, johon yhdistäisin tämän.

Päätin sitten laittaa vanhahtavan sävyisiä siirtokuvia, kun lakan sävykin on hieman "likainen". Voi että, mä osaan sitten kuvailla värejä :P Nämä siirtokuvat meni kynsille suht ongelmitta, mutta eivät olleetkaan peittäviä! Jaksoin ottaa ihan tuotekuvankin sillä perusteella, että näette, mille ne näytti arkissa.

Ihan jännät silti tuli. Koristelut ei ollut mun mieleiset, mutta lakka kylläkin. Taidan yhdistää tämän ensikerran valkoiseen pitsiin.
Nämä lakkaukset kynsillä sitten kynnet katkesivat, eli nysäkynsiä tulossa seuraavaksi. Oon jotenkin tiedostanut, että kukkien ja kynsien kasvatus ei kulje käsi kädessä, mutta oon aina kuvitellut lohkaisevani kynteni kivien kantamisessa tai lapiohommissa. Mutta ei, kukkien kastelussa meni. Pyh.

15 kommenttia:

 1. Nätit kynnet, lakka on kauniin sävyinen ja erityisesti pidän noista siirtokuvista :) Mutta ovatko nuo ruusut oikeasti tuossa arkissa violetin sävyisiä?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihastuin kans tuohon lakkaan :) Kyllä ne vain on! Olinkin ihan järkyttynyt, kun sain kuvan kynsille, ja se näkyi noin paljon läpi :D Keltaisia ei voinut kuvitellakaan käyttävänsä, ne ei erottunut lilojenkaan vertaa kynsiltä :P

   Poista
 2. Kauniit kynnet tuli. Mulla on ollut noita samoja siirtokuvia, tosi nättejä mutta valitettavan huonosti peittäviä. Taisin käyttää ChG Sweet Hookin päälle aikanaan noita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihan ylläri nämä! Sweet Hookin päällä varmasti toimi vähän paremmin, kun se on vaaleampi! Jonkun nuden päälle täytyy loput laittaa :D

   Poista
 3. Oho, ompa jännä että noin läpikuultavia ovat nuo siirtokuvat! Mutta kauniita kyllä ja kauns on lakkakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollut kyllä tällaisiin törmännyt ennen :D Kiitos kehuista! :)

   Poista
 4. Mikähän mun huomion veisi eniten? Nätit kynnet, huonosti peittävät kuvat, vai se, että sweet cream ei ollutkaan valkoinen lakka? O.O kauniit kynnet silti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Tämä oli kyllä mielenkiintoinen nimivalinta, piti käydä vielä ennen postausta tarkistamassa nimi, että oliko tosiaan :D

   Poista
 5. Heipsun ! Tarjosit blogissani että voitais vähän vaihdella lakkoja, sanoit laittavasi sähköpostia mahdollisista vaihdokeista mutta viestiä ei ole tullut, eli jos yhä on vaihdokki kiinnostusta niin laitatko viestiä analogtrashblogi@hotmail.com :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja huomasinkin miksi viestiä en ole saanut, olen vajavaisesti kirjoittanut sähköpostiosoitteeni siinä kun alustavasti juteltiin :D

   Poista
  2. Huomasin kyllä, että muille oli annettu oikea osoite ;D Oli kyllä ihan mun moka, oon mökkeilyn jälkeen ollut yövuoroissa, niin ei ole ihan kaikki karkit pussissa ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)