21 elokuuta, 2013

Flock Together

Kaikista vähemmän mielenkiintoisista otsikkoideoista huolimatta päädyin turvalliseen vaihtoehtoon ;) Teki taas mieli suomentaa siihen lakan nimi, mutta otsikkona "Parveillaan yhdessä", "Hahtuvat kimpassa" tai "Nöyhtä yhdessa koossa" ei kuulostanut kovin hyvältä :P

Sain MiMaxilta alkukuusta ylläripaketin, jossa oli China Glazen lakka Flock together, On the Horizon -kokoelmasta. Kokoelmaa kuvaillaan sanoilla "Feathered Finish", eli höyhenmäisiksi. Näitä on blogeissa jo kuvailtu bakteerilakoiksi, ja kieltämättä tietyt sävyt niiltä näyttääkin :D Olen näitä mielenkiinnolla katsellut, mutta tikkuhileet ei ihan innosta, niin ei ole tullut ostettua. Nyt oli kuitenkin jännä päästä kokeilemaan :)


Tässä tikulla kaksi kerrosta. Pohja on kirkas, jossa mustia, sinisiä ja vaaleanvihreitä tikkuhileitä.Mietein ja vertailin kauan, minkä värisen pohjan laittaisin, ja päädyin vaaleampaan vihreään kuin tikut lakassa. En halunnut tätä koko kynnelle, niin laitoin vinottain toiselle sivulle. Lakka käyttäytyi hyvin ja hileitä ei tarvinnut erikseen kaivella. Tikut ei jääneet ollenkaan koholle, mutta kärjistä niitä sai vähän siirrellä, etteivät mene yli.En oikein osaa sanoa, mitä olen tästä mieltä. Tässä lakkauksessa mulle ei tule mieleen bakteerit, höyhenet eikä nonparellit, vaan parransänki :D Ehkä toisenlainen pohja vois auttaa asiaa.

Sanalle "flock" sanakirja muuten antaa monta vaihtoehtoista suomennosta, esim. parvi, lauma, nöyhtä, nukka ja hahtuva. Ihan kuvaava nimi siis lakalla :D

On the Horizon -kokoelman lakkoja on saatavana muun muassa MiMaxilta, hintaan 10,59€/kpl.

12 kommenttia:

 1. Just kun mietin, että mikä noista tulee mieleen, mutta itsepä sen sanoit: parransänki. :D Siitä huolimatta nämä on kivat kynnet, kivemmat kuin koko kynsi olisi täynnä tuota "bakteerilakkaa".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä teinkin toiseen käteen niin, että laitoin tätä parille kynnelle kokonaan, mutta en tykännyt :P Päätin sitten loppuihin kynsiin laittaa vain sivuille :)

   Poista
 2. Parransänkeä nuo tosiaan muistuttaa. :D Liekköhän itse ikinä lämpenen noille lakoille..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkäisin ehkä siitä pastellisesta, joka näyttää ihan nonparelleilta :D

   Poista
 3. Eikä, et olisi puhunut parrasta mitään, koska nyt näen kanssa sänkeä sun kynsillä :D Toi on kyllä ehkä erikoisimman ja kivoimman näköinen noista! Vähän sellainen enemmän edgy kuin vaikka se mun hemppishöyhenpörrölakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas tykkäisin siitä sun saamasta enemmän ;D Mutta tässä on kyllä isoin kontrasti noiden tikkujen välillä, ja se teki pohjan valinnasta hieman haastavan.

   Poista
 4. Parransänki:D:D:D Ahhah, en voi lakata nauramasta:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua taas ei lakannut ällöttämästä, kun sain tuon mielikuvan :D Vähän niinkuin parturin lattia täynnä karvoja :P

   Poista
 5. Hyi,en kyllä tykkää näistä tikkulakoista sitten ollenkaan!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole itsekkään oikein lämmennyt tikuille :D Ainoa on ehkä OPIn Save Me! missä ne menee jotenkuten :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)