30 elokuuta, 2013

A England, Sleeping Palace

Sain Adeninalta kuukauden yhteistyöpalkkiona lahjakortin, jonka sai käyttää mielensä mukaan. Esittelen tilauksen kokonaan myöhemmin. Tilauksessa oli mukana A Englandin Sleeping Palace, jonka esittelen nyt.


Oon tätä kuolannut, koska tämä näyttää upealta sekä yksinään, että leimauksessa. Ensin laitoin sen koko kynnelle. Levittyi hyvin tavallisen aluslakan päälle, niin kuin muutkin A Englandin holot. Itse laitoin kaksi kerrosta, mutta lyhyemmät kynnet selviää todennäköisesti yhdelläkin.

 Lakka on kauniin rusehtavan violetti, melko voimakkaalla holoefektillä. Tässä kuvat lakasta ulkona auringossa ja sisällä, ilman päällyslakkaa.Koristeeksi valitsin tälle valkoiset pitsimäiset siirtokuvat, jotka ei peittäneet liikaa. Kuvat vain oli todella kapeakyntiselle suunniteltu, mutta ei se niin kovin häirinnyt. Yhden onnistuin ruttaamaan, niin laitoin sitten nimettömiin vain helmiä. Tykkäsin näistä kovasti :)
Käytin tätä jo leimaukseenkin, mutta esittelen ne kynnet seuraavassa postauksessa, kun tähän tuli jo aika monta kuvaa :D Nyt on hyvä hetki kertoa, jos omistaa alle 15mm leveän peukalonkynnen ja n. 6mm pikkurillin kynnen. Voin lahjoittaa puolikkaan arkin valkoisia, ja kokonaisen arkin samanlaisia mustia siirt ;)

12 kommenttia:

 1. Onpa kauniin näköiset siirtokuvat, vaikka vähän kapeat ovatkin. Oli kyllä pakko kaivaa esiin ihan mielenkiinnosta mittanauha ja todeta, että omistan vissiin lopultakin aika kapeat kynnet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä nätit :) Jos ajattelet, että ne vois sopia sulle, laita mulle sähköpostilla yhteystietoja, osoite löytyy blogin oikeasta reunasta ;)

   Poista
 2. Kauniit kynnet! Piti ihan mielenkiinnosta mitata; peukalo 14mm ja pikkurilli n.6mm. Kyllä välillä toivoisin vähän leveempiä kynsiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Mä taas toivoisin suurinpiirtein tuon mittaisia kynsiä, ei olis kaikki aina liian pieniä :D

   Poista
 3. Mittahan se oli pakko kaivaa esiin täälläkin :D Mulla on todella pienet kädet joten myös kynnet on ihan minit... pikkurilli noin 6mm ja peukalo 12mm :D Ainut, että kynnet on todella kaarevat, jos siis mittaisin ihan kynnen muotoa myöten tulos olisi varmasti paljon enemmän!
  Kaunis lakka, kuten suurin osa a englandin lakoista aina on! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mun peukalo oli jotain 15mm, eli melko lapioilla täällä mennään ;D Ja A Englannilla ei kyllä kovin montaa lakkaa ole, jota ei kokoelmiinsa himoitsisi :D

   Poista
 4. Täällä kolmaskin kynsi-intoilija havahtui kaivamaan mitan esiin! Eli peukku on sen 13mm ja pikkusormi n. 6mm leveät.

  Ja jos ne siirtokuvat ei vielä oo menny ottaisin erittäin mielelläni ne hoiviini :)

  Voit ottaa yhteyttä: popsuvain@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kerkesi jo mennä, mutta huutelen varmaan toistekin, kun tulee liian pieniä siirtokuvia vastaan ;D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)