05 heinäkuuta, 2013

Tähdellinen sekasotku

Ihan varma en ole, mitä mietein näitä kynsiä tehdessä, sellainen sekasotku nämä on. Aloitin lakkaamalla nimettömät ja peukut mustalla, ja muut pinkillä. Sitten vasta aloin miettimään koristeluja :D

Halusin kuitenkin väreinä mustaa, valkoista pinkkiä ja hopeaa, yhdistelmä joka yleensä mulla toimii. Päädyin kokeilemaan Confettista pinkkeihin kynsiin, ja tein mustiin kynsiin vain valkoiset raidat. Kynnet näyttivät kuitenkin niin eriparisilta, että yritin paikata tilannetta lisäämällä tähtiniittejä. En tiedä auttoiko se asiaa, mutta jos näissä kynsissä on jotain hyvää, niin ne on nuo niitit! :D Kuvatkin on varmuuden vuoksi aavistuksen kehnoja.

-Color Club, Stuck on You
-OPI, Lady in Black, 2 kerrosta
-OPI, Kiss Me on My Tulips, 2 kerrosta
-L'Oréal, Top Coat Confettis, 1 kerros
-Orly Instant Artis, Crisp White
-tähtiniitit*
-Seche Vite
*tuote ostettu Adeninasta
Niitit pysyivät kynsillä kaikki kolme vai neljäpäivää. Mulla on niin leveät kynnet, että ne asettuivat kynnelle kivasti, ja pari kerrosta Secheä varmisti asian. Confettis oli taas ihan kiva, mutta jos jotain siitä muuttaisin, niin jättäisin joutavan hologlitterin siitä pois.

En itse kovin välittänyt näistä kynsistä, ja yhtäkkiä alkoi kynsien pituus ärsyttämään ylitsepääsemättömän vahvasti. Seuraavassa postauksessa siis hieman nätimpiä kynsiä tarjolla ;)

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)