13 heinäkuuta, 2013

Matkittua sotkemista

Siitä on jo hetken aikaa, kun näin SanNails-blogissa upeat Sannun Statement-kynsiksi nimeämän lakkauksen. Se oli kunnianosoitus toiselle bloggarille, olkoon nämä sitten myös ;)

Ihastuin niihin kynsiin kovasti, ja toivoin, että joskus tulisi tehtyä samantyyliset itsellekin! Oon vain niin huono saamaan mitään juttuja aikaiseksi, pilvimanejakin olin ihastellut puolisen vuotta, ennen kuin tuli itselle tehtyä :D Nähtyäni Shinyn tutoriaalin päätin, että nyt kokeilen, ennen kuin taas unohtuu.

Ranskiksen makuun taas päästyäni päätin tehdä sellaisen myös. Tällä kertaa muistin ranskislakankin :D Sen tehtävää hoiti essien Allure, jonka sain miittipussista. Jos olin ensin tykästynyt ranskislakkana Sugar Daddyyn, jonka ohi kiilasi vähän myöhemmin Mademoiselle, niin tämä voittaa molemmat! Epäilytti, onko tämä liian valkoinen, mutta ei, juuri mun kynsipedille sopiva sävy!

Valitsin muka-kivat värit ja aloin sutimaan lakkoja kynsille. Tässä vaiheessa olin jo tutoriaalin unohtanut, lopputulosta ajatellen olisi ehkä sitäkin voinut vilkuilla :D Olin valinnut hieman huonosti peittävät lakat, mutta en viitsinyt enää vaihtaakaan.

Mun on lisäksi hyvin vaikea tehdä mitään epäsäännöllistä koristelua, oon joskus yrittänyt pilkutella epäsymmetrisesti, mutta ei ole onnistunut :D Tässäkin oli hankaluuksia, mutta ilmeisen sekavat niistä kuitenkin tuli. Haastavinta lakkaholistille oli, että tietää milloin laittaa korkki kiinni. Olisin vain lisännyt ja lisännyt, mutta onneksi ymmärsin lopettaa ajoissa.

-Color Club, Stuck on You
-essie, Allure, 2 kerrosta
-Gina Tricot, Have a Bite
-OPI, Kiss Me on My Tulips
-OPI, Vant to Bite My Neck
-OPI, Alpine Snow
-Seche Vite

Hämmentävästi yksi Gina Tricot OPIen joukossa :D En löytänyt OPIlta sopivaa sävyä, Fly oli likaisempi ja sameampi, kuin Have a Bite, ja halusin pitää värit kirkkaina.

Kuvissa vaihteeksi molemmat kädet. Tuntui, että on paikallaan muistuttaa, että mulla on myös oikea käsi :P Kuvaajaksi suostui jälleen toinen pojista, eikä kuulemma ollut tarpeeksi hyvä kiitos, kun sanoin että saa jatkossakin kuvata mun kynnet :D

Yhtä ihanaiset näistä ei tullut, kuin esikuvistaan. Ehkä kokeilen joskus toisilla lakoilla, ja erilaisella tekniikalla. Tai sitten sekasotku ei vain ole mun juttu, vaikka sellaisia muilla ihailenkin ;)

20 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköiset ja hyvät värit oot valkannut näihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Värit olisi vain saaneet olla peittävämpiä ;)

   Poista
 2. Voihan pus ja hal, oot aika ihq <3.
  Näissä on hei sitä "statementtia" väriensä puoleen, tuo Vant to bite my neck on just sopivan tumma ja äksy tuonne väliin. Omat ekat statement-kynteni kuvasivat kettuuntunutta fiilistä raskausviikolla 40 ja ihan liikaa päälle :D. Ei auttanut nekään poikarukkaa maailmaan, haha. Hieno toteutus ja kynnet on tosi makeet, älä yhtään väheksy. Oot huiskinut just sopivasti ja osannut lopettaa juuri oikeaan aikaan ^_^.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Mutta uskon, että säkin olet kuullut joskus jotain itsekriittisyydestä ;D

   Luinkin koko postauksen uudelleen, ennen kuin aloin näitä tekemään, ja niin huvitti sun pieni mutta painokas kommentti turhautumisesta odotteluun :D Mulla ei sen kummempaa pointtia näissä ollut, kuin tunnustus, mutta sehän riittää :)

   Poista
  2. Juu, tullu kuultua, ihan jo omastakin suusta :D.
   Hyvä pointti sullakin, tuli asia selväks ;).

   Poista
 3. Kyllä nää vetää hienosti vertoja esikuvalleen, vaikka Sannunkin kynnet on mun yhdet all-time-suosikit!
  Juuri sopivasti kaikkea, ja just toi värien kirkkaus on se, mistä tykkään tässä kaikkein eniten.
  Good job! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä ollut useammastikin mielessä tän lähes vuoden ajan :D Mutta kiitos! Värit oli kyllä ihan kivat, kun en ihan niitä kehdannut kumminkaan matkia ;)

   Poista
 4. Ompas todella kivat! Munkin on pitänyt tehdä tälläiset Sannu inspired-kynnet jo hetken, mut en tiedä kuinka mustakaan on vaan lätkiä värejä summamutikassa kynsille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Näissä oli kyllä se hyvä (ja huono) puoli, että voi kerrostella kuinka paljon tahansa, kunnes kelpaa :D

   Poista
 5. Onpas kivan veikeät! Täytyy itsekin joskus kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tämä on siitä kyllä kiva, kn ei tarvi olla niin justiin ;)

   Poista
 6. Näyttää kivalta! :) mäkin oon harkinnu koittaatälläisiä, kunhan kynnet kasvaa hiukan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Ei kai nämä niin paljoa tilaa vaadi, jos tekee koko kynnelle, eikä ranskisversiota ;)

   Poista
 7. Vautsi, noi on ihan mahtavat! :) miten nuo oikein tehdään? Näyttää aika monimutaiselta :) Mutta upeat värit ja sopii kesään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Tuossa tekstissä on linkki Shinyn tekemään tutoon ;) Mutta periaatteessa vain suditaan lakkoja kynnelle osittain päällekkäin, ja sitten pisteet päälle :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)