24 tammikuuta, 2013

Videotuto: water decals (siirtokuvat)


Nyt sain astetta paremman videon kuvattua kuin eilen. Video löytyy postauksen lopusta, haluan ensin kertoa vähän tästä itselle oudosta värivalinnasta :D

Oltiin yksi päivä poikien kanssa Anttilassa, ja tottakai kun siellä oltiin, mun piti päästä katsastamaan essien ständi ;) Kysyin, että minkä värin ne valitsisi mulle. Nuorempi ehdotti Lightsia, mikä multa jo löytyy, vanhempi olisi halunnut valita Buy Me a Cameon. Oon itsekkin sitä vilkuillut, mutta se oli edelleen loppu, hän päätyi sitten Mambaan. Meinasin, etten osta sitä (joku outo nude), mutta hän tuli niin murheelliseksi, että ei sitä voi sinne kauppaan jättää kun itse valitsi :D Otin sen siis mukaan.

Tämä on yksi harvoja kertoja, kun mulla on varsin nudesävy kynsillä, ja nekään harvat kerrat ei ole tainnut blogiin päätyä :D Tämä pyöri viikon mun lakkauspöydällä, kun en meinannut keksiä sopivaa koristelua. Sitten löysin kätköistä nuo siniliilat siirtokuvat, ja päätin samala kokeilla tätä lakkaa. Olin ihan varma, ettei se sovi mulle, niin olin tosi yllättynyt kun tykästyinkin tähän :) Ilmeisesi mulla on ollut vain vääriä sävyjä aiemmin. Tässä on vielä ihana vaalea shimmeri, joka on todella huomaamaton kynnellä, että voisi luula pelkäksi cremeksi :)

Eli laitoin siirtokuvat, ja päätin koristella vähän lisää. Tein vähän pilkkuja akryylimaalilla, ja lisäsin kärkiin hopeista glitteriä. Mun mielestä näistä tuli tosi kivat :)






-China Glaze, Strong Adhesion Base Coat*
-essie, Mamba, 2-3 kerrosta
-siirtokuvat
-Oumaxi, valkoinen akryylimaali
-OPI, Pirouette My Whistle
-Sally Hansen, Diamond Flash
*tuotteet MiMaxilta

Tässä sitten video, ja muutama vinkki. En ala tällä kertaa esittämään omia mielipiteitä videosta :D


Ajattelin vielä listata tähän pari ongelmaa, joita itselle on tullut aikanaan vastaan:

-Siirtokuva ei irtoa taustapaperista: Kuva ei ole vettynyt tarpeeksi, yritä liottaa vähän kauemmin. Mahdollista myös on, että liimassa on jotain vikaa, yritä rapsuttaa varovasti joku nurkka irti, ja varovasti kuoria kuva irti paperista.

-Siirtokuva ei tartu kynteen (esim. jää sormeen kiinni): kasta kuva vielä vedessä, ja yritä uudelleen. Kokeile painaa kuvaa kynnelle talouspaperin tai vanulapun avulla.

-Suojakalvo oli jäänyt kuvan pinnalle: Valitettavasti kuva on silloin menetetty, se ei enää irtoa kalvosta, kun liima on kastunut.

-Siirtokuva menee kynnen reunan yli/kynsinauhalle: Siirtokuvat lähtevät pois kynsilakan poistonaineella. Voit poistaa ylimenevän osan poistoaineeseen kastetulla siveltimellä.

Toivottavasti tästä on jollekkin hyötyä ;)

In english: This is propably the first time I'm wearing a nude shade, and liking it :D This shade was picked up by my oldest son, when we were at the local supermarket. I did a video about how to use water decals, it's in finnish. After decals, I added small dots with acrylic paint, and added some silver glitter to the tips.

19 kommenttia:

  1. Decalit <3

    Kieltämättä aika erikoinen tuo lakka mutta yhdistelmä yllättäen toimii, ei laikaan hassumpi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä ihania, kun ei osaa itse maalata :D Tuo oli kyllä niin hassun sävyinen, etten oikein tiedä mikä se on... Korallinen beige ehkä? :D

      Poista
  2. Ihana video! Kovin helpolla kastamisella näyttävät lähtevän irti nuo decalsit! Itse omiani lillutteli varmasti puolisen minuuttia :O
    Ja ihan sopii sulle tuo lakkakin, kiva nähdä jotain vähän poikkeuksellisempaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Tämä oli kyllä todellakin poikkeuksellista :D Ja että menin tästä intoutuneena tänään ostamaan uuden nudelakan. Kohta joutuu varmaan vaihtaa mustat vaatteetkin johonkin...vähemmän mustaan? ;)

      Poista
  3. Kiva näköiset kynnet, niinkuin aina! :)
    Mut hei, ootko huomannut että onko sillä mitään väliä että laittaako kuvat tuonne veteen kuvapuoli alaspäin? Että onko se ihan sama kummin päin ne siellä on? Ite sain siskolta water decalseja enkä uskalla vielä käyttää kun en kuitenkaan osaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Ei sillä ole merkitystä, kunhan se taustapaperi kastuu :) Mulla on joskus vajonnut koko kuva kupin pohjaan, ja ihan hyvin se vielä sittenkin kiinnittyy :) Tärkeintä on tuo, että muistaa poistaa sen kalvon päältä ;)

      Poista
  4. Hienosti tehty tuto:) Oli apua ainakin minulle:)

    VastaaPoista
  5. Nätit kynnet ja video oli tosi hyvä, sain siitä uuden vinkinkin :) Ei oo nimittäin tullu mieleen että liu-uttaa kuvan tuolta ihon kautta kynnelle, mä vaan lätkäsisin sen suoraan kynnelle ja sit ne ois miten sattuun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja kiva jos oli apua ;) Joo, ne onneksi liikkuu kynnellä hyvin, jos vain ovat vielä kosteat :)

      Poista
  6. Missä ihmeessä sää asut, mehän puhutaan samaa murretta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja oli video muutenkin hyvä, tästä olisi ollut eilen apua kun tappelin decalejen kanssa. :D

      Poista
    2. Kiitos! :) Harmi, kun se edellinen video ei näin onnistunut, se olisi saattanut ehtiä hätiin ;D Oon Kokkolasta, että hyvinkin voi olla samaa murretta :)

      Poista
  7. Upeat kynnet ja ihana tuto! :)

    VastaaPoista
  8. Tästä oli tosi paljon apua, ei se ainakaan näytä niin vaikealta :) Taidanpa tilata jostain näitä siirtokuvia, kun tälläinen aloitteleva kynsiharrastaja olen, niin nää tutot on tosi hyviä=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa! Ei se oikeasti vaikeaa olekkaan, jos on hyvälaatuiset siirtokuvat :) Tilaa toki, ne ei paljoa maksa, ja saa niin helposti näyttävää jälkeä ;)

      Poista
  9. Oli apua. Sain adeninan paketissa tilaajalahjana ja ihmettelin, että mitäs nämä nyt on, en oo kuullutkaan. Kynsiä on tullu lakkailtua ennenkin, mutta nyt olen innostunut näistä kaikista koristelu mahdollisuuksista, joten tuli tilattua kaiken laista =) Nyt sitten opettelen leimailemaan ja liukuvärjäämään =) välillä ihan kauheita aikaansaanoksia ja välillä ihanania lopputuloksia. Olenkin ahkerasti istunut kynsien kuivaus ajan tietsikalla ja yrittänyt ehtiä blogeja, joista olen sitten oppia yrittänyt ottaa. Esimmäisenä kuvat läpi ja sitten jos siltä näyttää että homman ossoo ja on hienoja kynsikuvia niin käykin kaiken, SIIS KAIKEN!! läpi suvuilta. olet ollut suureksi avuksi =) vesimarmorointi onkin jo hallussa. ( hyvä minä ) Blogia en varmaan koskaan ala pitämään, mutta on niin kiva katella kuvia kauniista kynsistäsi. oma facebookki sivut täynnä kynsi kuvia ;) T: suvi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, todella kiva kuulla! :)

      Hienoa, jos oot innostunut nyt koristelustakin! Mulla taas muut tekniikat lähes aina onnistuu, mutta tuohon vesimarmorointiin en ole montaa kertaa jaksanut alkaa :D Että todellakin hyvä sinä!

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)