04 tammikuuta, 2013

Rusetteja ja pilkkuja

Mulle on tulossa (toivottavasti) ebaystä kynsikoristeita, mm. 3D-rusetteja. En kuitenkaan enää malttanut odottaa, vaan yritin tehdä rusetit strasseilla. Ihailen edelleen kovasti pilkutettuja kynsiä, ja näissäkin idea ja värit on mun mieleen :)

Toteutus ei vain sujunut niin kuin ajattelin. Pelkkä pohjalakankin saaminen kynsille nätisti oli haastavaa :D Lähinnä tärisevien käsien takia, kun olin edellisenä päivänä lapioinut loskat pihasta ja hiekoittanut kotipolun. Rusetitkin tuli vähän liian alas, jäivät vinoiksi ja pilkut vaan ei tullut niin hyvin kuin yleensä. Teen yleensä pilkut tiheämpään, niin oli jotenkin haastavaa jättää niiden väliin noin paljon tilaa, vaikka olisivat ehkä harvemmassakin saaneet vielä olla.

Kuvat on "vähän" tummia, olisi varmaan pitänyt käyttää salamaa. Mutta kun latasin kuvat koneelle, ei kynnet ollut enää edustuskelpoiset että olisin kuvannut uudestaan, niin näillä mennään :)
-China Glaze, Strong Adhesion Base Coat*
-essie, Mint Candy Apple, 2 kerrosta
-OPI, Lady in Black
-2mm mustia strasseja**
-Sally Hansen, Diamond Shine
-kuvasin pian mainetsemastani syystä myös putsatipullon ja siveltimen :D
*tuotteet MiMaxilta
**tuotteet Sanna Taralta

Elikkäs yritin kuvata näiden tekemisen videolle, siksi tuli heti alkuun kuvattua välineet. Tarkoituksena oli esittää samalla lakkauksen reunojen siistiminen. Mutta en saanut edes pohjalakkaa levitettyä siististi, ja puhe takkusi, niin turhauduin melko pian ja jätin sitten videon tekemättä :D

Seuraava tilaisuus kuvata videota (rauhassa) olisi ensi viikolla. Onko jotkut tietyt kynnet, mistä haluaisitte tuton? Tai joku tekniikka (paitsi vesimarmorointi!) jonka haluaisitte nähdä mun tekemänä? Ehdottaa saa, jos ei tule ehdotuksia teen sitten vain jotain, jos teen :D

In english: I ordered black 3D nail art bows from ebay, but they haven't arrived yet. I couldn't wait anymore, so I did bows with 2mm rhinestones. I was supposed to make video of making these, but I even couldn't get my base neatly done :D Maybe I'll make a video next week ;) I kinda liked these, I love dots on nails :)

22 kommenttia:

 1. Nuohan on tosi nätit! :) Ehdotuksena hmmmm.... liukuvärjäys!

  http://dancingwiththenails.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Se kävi mullakin mielessä, siinä oon yleensä ainakin onnistunut ;)

   Poista
 2. Lohdullista, etten ole ainoa joka on maitohapoilla lumitöiden takia:D
  Näissä kyllä toimii värit ja kuviot hyvin yhteen, musta ja turkoosi/minttu etc on kovasti mieleen. Usko pois, tää pilkkutoteutus on PALJON hienompi kuin mun viimeisin kokeilu xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tykkäs mies vähän pahaa, kun olin tehnyt "sen työt", se tykkää oikeasti tehdä :D Mutta tylsäähän tulee vapaapäivinä muuten jos en tee mitään? ;)

   Kiitos kehuista, vaikka oli ne sun matot kyllä nätit :) En halunnut yhdistää tähän valkoista, kun olis voinut olla liian vaisu. Musta sopi kyllä hyvin :)

   Poista
 3. joo tee tuto vesimarmoroinnista, mahtava idea! :D Tee tuto water decalien käytöstä, oon liian laiska mennäkseni nyt youtubee kattoo, mielummin katon sun tekemänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Idea on kyllä mahtava, toteutus vois olla eri luokkaa ;D Ajattelin itseasiassa noitakin, kiitos ehdotuksesta! Katsotaan, jos päädyn tekemään molemmat ;)

   Poista
 4. Tosi söpöt! :) Miulla on eBaysta tilattuja valkosia 3D-rusetteja ja ne on ainaki miun kynsille tosi ison kokosia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Musta taas tuntuu, että mikään ei ole tarpeeksi isoa mun kynsille :D Mutta rusetithan saa olla vähän isoja ;)

   Poista
 5. Ihanat kynnet! En ole aikaisemmin pitänyt tuote Mint Candy Applea kovin suuressa arvossa, mutta näiden kynsien takia se on kovasti alkanut himottamaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekkään en meinannut ensin ostaa koko lakkaa, mutta mulla ei tällaista mintun väristä ollut. Kyllä tämä oikein yhdistettynä on ihan kiva ;)

   Poista
 6. Yper ihana lakkaus ja toi essien lakka , maiskis ... !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Sillä on aika makoisa nimikin ;)

   Poista
 7. Musta nää on oikeenkin onnistuneet! Mä yritän kans kovasti saada jotain videopostausta aikaiseksi... Tosin heikoin tuloksin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä minäki ihan tykkään, mutta peukalo on varsinkin vähän hassu, mitä muut ei varmaan edes katso niin tarkkaan ;D Odottelen kovasti sun videota, kun mainitsit joskus aiemminkin, että aiot joskus tehdä ;) Se on kyllä tosi haastavaa, varsinkin jos sattuu olemaan kriittinen luonne :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)