31 tammikuuta, 2013

Hiekkapaperia kynsillä

Ensimmäinen Liquid Sand korkattu! Halusin näitä jo siitä asti, kun tiesin näiden olevan tulossa! Niinkuin aamuyöllisessä postauksessa mainitsin, rakastuin tähän silmittömästi <3 Tässä Get Your Number!

Aluslakan päälle levitin kolme kerrosta, vaikka varmaan kaksikin olisi riittänyt. Kärjet kuitenkin kolmannenkin kerroksen jälkeen kuulsi läpi, niin annoin olla. Mutta tämä muuttuikin peittävämmäksi kuivuessaan :D Oli erittäin helppo levittää, luulin paljon vaikeammaksi! Reunatkin sain siistiksi, ja myös kynnen kärjet tällä sai käärittyä.


Ainut miinuspuoli, että olisi saanut kuivua nopeammin. Luonnollisestikaan en laittanut päällyslakkaa. Oli kosketuskuiva jo viidessä minuutissa, mutta kun aloin kolmen vartin kuluttua lakkauksesta kutomaan, niin aavistuksen vielä työntyi kynnellä.

Tämä kuivua mataksi ja karheaksi, kuitenkin ihanasti erottuu hologlitterin kimallusta sieltä täältä :) Lakan seassa on myös jotain kökköjä, että kaikki ei tässä ole glitteriä. Tämä näyttää kynsillä enemmän (sokeri)kuorrutukselta kuin lakalta :D


Tämä ilmeisesti jakaa aika hyvin mielipiteitä ;) Itse yllä mainittujen lisäksi tykkään tästä karheasta pinnasta, sitä pitää tuijottaa ja hypistellä koko ajan :D Tästä pitäisi vielä tehdä oikeasti hiekan värinen versio ;)

Tässä alla selvitys, mitä ongelmaa mulla oli näiden ebay-myyjän kanssa. Laitoin sen pienellä, kun tuli vähän pitkästi, lukee ketä kiinnostaa ;)

Mainitsin viime postauksessa myös, että oli näiden myyjän kanssa vähän ongelmaa. Tilasin neljä kerralla, ja maksoinkin ne heti PayPalilla. Kymmenen päivän päästä, eli tosi nopeasti, paketti oli laatikossa. Ihan täpinöissä aukaisin sen, ja siellä olikin vain kaksi lakkaa!

Laitoin myyjälle kyselyä, tuleeko loput kaksi erillisenä lähetyksenä. Vastaus kuului, että "hän muistaa pakanneensa" lakat, ja että "neljän lakan paino vastaa kuoreen printattua lappua".

Vastasin takaisin, ettei ne siellä kuitenkaan ole, ja että kuori oli avaamaton. Kysyin myös, miten tämän asian kanssa jatketaan.

Hän vastasi, ettei rehellisesti tiedä :D Kertoi, että ei ole koskaan aiemmin ollut tällaista ongelmaa, vakuutti käyneensä varastossa katsomassa ettei ole ylimääräisiä, ja edelleen muisti, miten oli lakat pakannut. Kysyi sitten, mitä minä haluaisun asian kanssa tehdä.

Vastasin, että tietysti haluan tavarat joista olen maksanut, ja ettei se kuoreen printattu paino kerro, että ne kaikki lakat on ollut sulkiessa siellä sisällä. Kerroin myös, ettei itselläkään ole ollut koskaan tällaista ongelmaa, ja että taidan kysyä ebayn asiakaspalvelusta, kuinka tällaisissa asioissa menetellään.

Meni alle kaksi minuuttia, ja hän kysyi osoitettani, ja sanoi laittavansa puuttuvat lakat tulemaan ;D Toivottavasti ne on pian minulla, eniten odotan sitä Stay the Nightia! 

Edit. Myyjä on  flybuy3569.

Miten teillä, oletteko te ihastuneet Liquid Sandeihin, onko teillä jo, vai aiotteko hankkia? ;)

20 kommenttia:

 1. Alkuun en näistä syttynyt, mutta nyt kun näitä on näkynyt blogeissa, niin jotenkin ihmeellisesti alkaneet miellyttämään.

  En tiedä, että pitäiskö pari hankkia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tämä ainakin kokeilemisen arvoinen ;) Mulla on silleen yleensä, etten heti innostu "uutuuksista", niinkuin kävi cracklen ja magneettien kanssa. Mutta tähän hurahdin ekat kuvat nähtyäni :D

   Poista
 2. Mä en oo vielä päättänyt tykkäänkö vai en. Ne näyttää niin kivoilta, mutta sitten en tiedä tulisiko niitä vaan hypisteltyä ja mietittyä että pitää poista ne mahdollisimman pian! :D

  Ja yleensä tosiaan ebayssa auttaa, kun sanoo ottavansa yhteyttä sinne ebayn asiakaspalveluun. :) Toivottavasti saat ne puuttuvat lakat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä hypistelen ihan koko ajan! Muttei tee mieli poistaa, oikein harmittaa, kun "pitää" tehdä huomenaamuna uudet kynnet! ;) Uskon, että tykästyn samettijauheeseenkin samalla tavalla, sais vain aikaiseksi kokeilla! Purkkikin ollut monta viikkoa jo :D

   Vähän arvelin, että se voi pelästyttää myyjän :D Toivotaan tosiaan!

   Poista
 3. Muistanet varmaan myyjän ?? Ettei muut joutuis huijatuiksi ..
  Yleensä kaupat tuolla sujuu ok, pari kissa sormusta mulla on edelleen saamatta, mut ei olut onneksi kallis menetys ... tarkkana saa olla silti :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn tarkistaa, ja lisään huomenna postaukseen :) Itsellä ei ollut ennen käynyt näin, ja aina jotenki aatellu ettei omalle kohdalle osuisikaan...

   Poista
 4. Oon vähän ollut sitä mieltä että en syty, mutta nää kuvat.... ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitti :D Livenä kyllä vielä kivemmat, kun kimaltelee hillitysti ;)

   Poista
 5. Näyttää kivalta :). Meinasin tilata itsellenikin yhden, mutta mietin, et onkohan nää niitä lakkoja, joita mulla tulee käytettyä vain sen yhden ainoan kerran... Niinkuin kräklet ja magneettilakatkin. Ehkä ihailen vain muiden kynsiä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Mullakin kyllä jäi magneettilakat käyttämättä, kaksi on vielä korkkaamatontakin. Toivottavasti näille ei käy samoin, muistais vain myöhemmin tämän innostuksen :D

   Poista
 6. Mie en jotenki osaa päättää pidänkö näistä vai en :D Toisaalta ihan hienot, mutta toisaalta vähän omituiset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan nämä kieltämättä vähän omituiset :D Ajattelin laittaa tänään Liquid Sandia varpaisiin, saa nähdä miten hassu se siellä on :D

   Poista
 7. Ihana ihana! Nämä on himotuslistalla! :) tykkään niin paljon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeij, toinenkin Liquid Sand "fani" ;D

   Poista
 8. Kun tieto näistä Liquid Sandeista julkistettiin olin innoissaa...Sitten tulivat swatchit ja kiinnostus loppui. Mutta kas kummaa kaikki neljä sieltä silti matkasi kotiin :)
  Ja maaliskuussahan tulee uusi sävy Oz The Great... -kokoelmassa ;)
  Ja Zoyan Pixie Dust ja Chinan Texture -lakat on vissiin samantyylisiä...

  Tuo eBayn aspalla "uhkailu" toimii aina, hyvin nopeasti tulee uusi tuote tai rahat takaisin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan nämä niin erilaisia, että melkein pakko omistaa :D Oih, mä niin odotan sitä uutta sävyä, oon nähnyt siitä kuvia, ja se on niin kaunis :)

   No ei kai ne halua, että niille tulee sinne myyntikielto tai jotain... Mutta varmaan pakko aina yrittää, jos joku vaikka vain tyytyisi kohtaloonsa :/

   Poista
 9. Mä aion kyllä hankkia tuon violetin ja sen upeimman Stay the Nightin, mutta mä aion käyttää niitä ihan päällyslakan kanssa :D Mun mielestä on näyttänyt kuvissa hienoimmilta niin, oon vähän perustylsä!

  Itsekin niin paljon eBaystä ostaneena ois kiva tietää kuka myyjä oli, varmuuden vuoksi, tosin ehkä myyjällä vaan käynytkin moka, kyllähän sitäkin käy. Ja hyvä tietää, että tuolla asiakaspalvelun maininnilla hommat alkaa pelata, tosin ongelmia ei tähän asti ole vielä ollut. Varmasti joskus on, kun sieltä niin paljon tilaa.

  Huoh, tuo sininenkin on tosi kaunis kyllä....eijeijei,en mä sitä saa tahtoa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohta sulle tulee kuitenkin kaikki sävyt ;D Mä en periaatteessa halunnut sitä punaista, mutta koko setti oli niin halpa, että "piti" ottaa sekin ;) Se Stay the Night on kyllä ihana... Ja näyttäähän nämä kaikki kivalta päällyslakankin kanssa, sitten vois leimatakin päälle jotain :)

   Lisäsin myyjän nyt tuohon tekstiin, että osaa varoa sitä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)