08 tammikuuta, 2013

Purppurasydän

Heti samana iltana piti lakata GOSHin Purple Heartilla! Lakka oli hyvälaatuinen, kaksi kerrosta riitti, ja kuivuu suht nopeaan. Lakka on myös juuri minun sävyiseni tumman violetti, oon todella tarkka tummien violettien(kin) sävystä ;)

Mietiskelin pitkään millä värillä, ja mitä leimaisin. Päätin sitten käyttää vihreää, koska sitä on lakassakin. Leimasin tuollasen pitsikuvion, ja ihan kivasti se siihen istui :)

Tässä oleva duochrome-efekti on voimakas livenä, violetin lisäksi näkyy tummanvihreää ja ehkä aavistus vaaleampaakin. En vain saanut tätä ihanaa lakkaa kuvattua kunnolla :D Viimeinen kuva on kuvattu ulkona, ja siitä näkee leiman toisella puolella sen tummanvihreän jotenkuten. Vaikka näkyy myös mailleen painuva aurinko, ja meidän terassinkaide :D

-China Glaze, Strong Adhesive Base Coat*
-GOSH, Purple Heart, 2 kerrosta
-leimat, GOSHin Metallic Green, laatasta BM-323, XL-stampperilla*
-Seche Vite*
*tuotteet MiMaxilta

Tällä kertaa oli harvinaisen siivottomat kynsinauhat ja lakkauksen rajat. Nimeltä mainitsemattomasta syystä piti siivota reunat myöhemmin. Virhe! Sitä olikin todella vaikea saada kuivuneena enää siististi, ja joistain kohdista lähti enemmän kuin oli tarkoitus, ja siltikään kaikki ei edes lähtenyt. Lisäksi levitin Sechen huolimattomasti, ja joissain kynsissä näkyy selvä raja :P

Mutta itse tykkäilen kynsistä silti, ei noita normaalisti katsottuna niin huomaa. Tänään nämä lähti jo vaihtoon, vaikka lakasta tykkäsinkin :)

In english: I bought GOSH's Purple Heart yesterday, and wanted it on my nails immediately. I love this shade of dark purple, and this has pretty strong duochrome effect. Allthough it doesn't show in my pictures ;) I stamped lace-like image from plate BM-323 with GOSH's Metallic Green.

11 kommenttia:

 1. Hienot kynnet ja aivan upean värinen lakka! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)Ihastuin kans lakkaan, oli just niin kiva, kun kuvista olin olettanut :)

   Poista
 2. Ihanat kynnet:) Tuo pitskikuvio on mun mieleen :3


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykästyin siihen kans, pitänee leimata se joskus valkoisellakin :)

   Poista
 3. Tein pari kuukautta sitten lähes samanlaiset kynnet; sama leima hopealla mutta lakkana vaan iiihana lila OPIn Grape.. Set, Match!, hauska yhteensattuma. :) Ja ihanat ovat nämäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joku muukin oli sitten mieltänyt tämän kuvion liilan kaveriksi :D Hopeinen olisi varmasti sopinut näihinkin, itsellä oli kaikkia muita värejä mielessä, mutta hopeaa en tullut ajatelleeksi :)

   Poista
  2. Hupsis, tuohan olikin metallinen vihreä eikä hopea (niin käy kun intopinkeänä ryntää kommentoimaan eikä lue loppuun). :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)