21 tammikuuta, 2013

Sydänleimoja

Meinasin ensin etten julkaise näitä, mutta päätin kuitenkin toisin. Ihan vain siitä ilosta, että mulla on jotain vuoden päivät ollut Color Clubin Hot Like Lava, ja oon tiennyt sen sopivan leimailuun. Oon kuitenkin vain paristi lakkaillut sillä, enkä leimannut ollenkaan.

Ajatuksena oli, että mustaa ja pinkkiä kynsille. Pohjaksi lakkasin essien Over the Edgeä, joka on kylläkin tumman harmaa. Leimailin vain sitten eri sydänkuvioita DRK-A-laatasta, ja jostain syystä peukaloon ruusut :D

Hot Like Lava kyllä leimaili hyvin, mutta sain kuviin ikävät heijastukset, ja onhan käytetyt lakatkin kimaltavia.
-China Glaze, Storng Adhesive Base Coat*
-essie, Over the Edge, 2 kerrosta
-leimailut Color Clubin Hot Like Lava, DRK-A laatasta
-Sally Hansen, Diamond Shine
*tuotteet MiMaxilta

Ei nämä mitkään erikoiset ole, mutta aamulla lakkailen sitten jotain muuta ;)

In english: First I decided not post this mani at all, but then I changed my mind, because I've made "a promise" to publish every mani I spend at least a day with. I wanted black and pink on my nails, and wanted to use Color Club's Hot Like Lava for stamping. I've had this polish about an year, and I've known it's suitable for stamping. Still I have wore it several times, but never stamped with it.

10 kommenttia:

 1. Oi, söpöt söpöt söpöt! Mä niin himoitsen tota drk-laattaa, mutta se vaan yksinkertaisesti on liian kallis :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Sen takia itsekkään en ole hankkinut sitä aiemmin... Teki mieli niitä muitakin, mutta joutuu tosi tarkkaan kyllä miettiä ensin :)

   Poista
 2. Tykkään -oivat lakkavalinnat sekä kuviot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Värit oli kyllä ihan kivat :)

   Poista
 3. Oot kyllä paremmin onnistunut saamaa noi leimaukset näkyviin kun minä. Mäkin meinaa leimasin mustan päälle samaisella Hot Like Lavalla ja kuvioista ei kyllä sanut mitään selvää kiitos kaikkien heijastusten ja kimmellyksen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hankala kuvattava, ja kyllä se livenäkin kimalsi niin, että luulisi ettei ollut leimaantunut kokonaan :D En löytänyt sun kuvia, ootko tehnyt vielä postausta? ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)