05 tammikuuta, 2013

Vadelmainen lastulakka

Tein vaihtarit Lilan Lakan kanssa, koska hän oli ihastunut Orlyn You're Blushing -lakkaan, josta en itse niin kovin välittänyt :) Vaihdokiksi hän kävi ostamassa punaisen Laylan Ceramic Effectin, jota oon ihastellut, mutta en löytänyt! Sain kans kans kivoja "kaupanpäällisiä" :)


Mun ei ollut tarkoitus laittaa Laylaa heti kynsille, vaan olin suunnitellut jotain muuta. Olin lakannut kynnet essien Lilacismilla, ja tarkoituksena oli tehdä sanomalehtikynnet. Eihän se sitten sujunut millään, yli puoli tuntia jaksoin yrittää :D Mun kynsi on niin kaareva, että jos satuinkin saamaan jotain näkymään, niin se ei ollut reunoilla asti :P

Lakassa oli jo kivoja pikkuvirheitä kaiken sähellyksen seurauksena, niin ajattelin, että ihan sama vaikka yritän siihen päälle tuota Laylan lakkaa, kun pohja menee kuitenkin uusiksi. Ei sitten mennytkään :D Ihastuin vadelmaiseen väriin, jonka läpinäkyvä punainen sai aikaan, ja lakkasin loputkin kynnet.


En meinannut keksiä leimauskuviota, mutta mustalla piti saada leimata. Kuviovalinta olis kyllä voinut olla parempi, mutta ainakin pohjalakka näkyy ;) Olisin halunnut lisätä vielä strassit, mutta värivalintakin tuotti hankaluuksia niin jätin suosiolla pois.




-China Glaze, Strong Adhesion Base Coat*
-essie, Lilacism, 3 kerrosta
-Layla Ceramic Effect, 053, 1 kerros
-leimat Konadin helmiäismustalla XL-laatasta M
-Seche Vite*
*tuotteet MiMaxilta

Nyt menen poistamaan nämä kynsiltä, eivät ole mun näköiset eikä mieleiset. Niin kuin sanoin, väri on ihana, leima ei ;) Ei ole mitään suunnitelmaa tilalle, mutta jotain muuta täytyy saada :D

In english: I tried newspaper nail art over essie's Lilacism, but my attempts didn't work at all. So I decided to try my new polish, Layla's Ceramic Effect 053. I applied it over Lilacism, just to see what the base is like, since I thought I was going to redo my nails. However I loved how Layla looked on top of Lilacism, so I just stamped black flowers over.

17 kommenttia:

  1. Minusta taas nämä leimat ovat aivan upeat, niin kuin kynnetkin ovat! <3

    Itse olen noita Laylan lakkoja nähnyt Sokkarilla, mutta koska ne maksoivat noin 10 euroa en sitten raaskinut vielä ostaa. Pitää katsoa, jos viitsisinkin, sillä ovathan nuo aivan upeita..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itse olisin ehkä halunnut voimakkaammaan leiman näihin :) Nämä on kyllä upeita, mulla on myös se hopeinen glitteri samasta kokoelmasta, ja sekin on ihana :) Itse meinaan kyllä ehdottomasti hankkia lisää ;)

      Poista
  2. Ihanat kynnet! :)

    Ois kiva jos tekisit joskus kysymyspostauksen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mulla on itseasiassa pari viikkoa roikkunut kysymyspostaus luonnoksissa, en vain ole saanut aikaiseksi tehdä sitä loppuun ja julkaista :D Mutta kiva, jos sitä joku toivoo, tulossa on ;)

      Poista
  3. Magee sävy Lilacismin kanssa. Täytyy varmaan käyä itellekin ostamassa punanen Layla, koska sävy Lilacismin kanssa näyttää tosi hyvältä, ehdottomasti kokeilemisen arvoinen, kun nyt mulla on myös toi essie... ;D
    Minusta toi leima näyttää hyvältä... =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä niin ihana, ja lastuja tuli tosi kivasti jo yhdellä kerroksella! Melkein vetää vertoja Nufuille ;D Kiitos vain vielä vaivannäöstä! Ja tuo Lilacism on juuri mun sävyinen lila, toisaalta oli sääli peittää, kun sain sen kerrankin taas kynsille ;)

      Poista
    2. Huomasin oman lilan Laylan kanssa, että lastut nousee kiitettävästi yhelläkin kerroksella.
      Lilacism näyttää kyllä hyvältä ainakin pullossa, niinkuin moni muukin vielä testaamaton lakka... ;DDD
      Kiitos itelles, mä sain kuitenkin ihanan lilan lakan. =D

      Poista
  4. Aika hyvän värinen yhdistelmä kyllä, tuollainen Laylan lakka ois kyllä aika hyvä lisä kokoelmiini... :D

    Mustakaan tuo leima ei oo yhtään hullumpi tuon pohjan kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli aika ihana ylläri, ja tosiaan kokeilin vain pohjan läpikuultavuutta :D Kannattaa ehdottomasti hankkia! Ja punaisen päällä olen nähnyt tästä swatchit, on kyllä upea niinkin ;)

      Poista
  5. Upeat kynnet:) Itellänikin on tuo lakka, sain sen joululahjaksi mun kaverilta, mutta en oo vielä ehtinyt testaamaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Hyvä maku sun kaverilla ;) Nyt testailemaan! :)

      Poista
  6. Mä kattelen aina sokoksella sitä violetin sävyistä laylan lakkaa .. toistaiseksi se on kuitenkin jäännyt sinne ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se violettikin on kaunis! Ota se ens kerralla mukaan ;) Mä joudun käydä vielä meijän Prisman uudelleen läpi, jos löytäisin toisenkin flakiesin :)

      Poista
  7. Mä oon niin kuolannut noita Laylan flakies-lakkoja! Iiiihania <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on kyllä kauniita! Ja ihan kivasti tulee tosiaan yhdellä kerroksella hiutaleita kynnelle :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)