03 tammikuuta, 2013

Kynsinurkkaus

Sain suurinpiirtein järkättyä eilen itselleni uuden kynsipaikan :) Nurkkaus on meidän takkahuoneessa olohuoneen ovella. Ihan vielä en ole saanut vallattua sitä kokonaan kynsikäyttöön, mutta pikkuhiljaa ;)

Lakkauspöytänä toimii äitini vanha kirjoituspöytä, joka on ollut itselläni jo ala-asteikäisenä :) Olen suojannut sen vain aina lakkausten ajaksi leivinpaperilla, mutta haluaisin siihen vielä lasilevyn mittojen mukaan. Lakkauspöydän yläpuolinen hylly ei ole kynsikäytössä, siellä on koreissa laskut ja laatikoissa joitakin CD-levyjä.

Vieressä on lipaston virkaa toimittava vanha radio, jonka sisällä on savikiekkosoitin :D Radio toimii edelleen, soitin ei. Siinä päällä on mun kynsikoristelaatikko, ja yksi sotkukori.


Tässä lähempi kuva koristelaatikosta, ja sotkukorista. Korissa on mm. hanskoja, hoitotuotteita, keittiösienen palasia ym. sälää. Lokerolaatikko on Kodin Terrasta, ja mun oli ihan pakko saada se kynsikoristeille :)


Lipaston päälle laitoin hetken mielijohteesta mun OPIt, Konadit, alus- ja päällyslakat, mutten tiedä tuleeko ne jäämään siihen. Lipaston päällä on myös kaiuttimet ja kovalevy. Muuten käytän läppäriä olkkarissa, mutta jos haluan huudattaa musiikkia koneelta, kuskaan läppärin tuohon.

Lipaston lokerossa vasemmalla mulla on pieniä läpinäkyviä laatikoita, joissa on siirtokuvat, tarrat ja leimauslaatat. Syvennyksessä on valkoisessa korissa poistoaineet ja topsit, lasipurkissa vanulaput. Siveltimet ja dotting toolit on kynätelineessä, ja siinä vieressä kynttilänjalassa pikkuvälineitä (sakset, leikkuri, pinsetit). Sinkkinen kukkaruukku toimii roskiksena, ja pikkulokeroissa on toistaiseksi vielä kaikenmaailman papereita :D


Loput lakat ja geelivärkit mulla onkin samassa huoneessa kirjahyllyssä, mutta niitä en kuvannut, koska se on vielä vähän sotkuinen :D Ja jos joku ihmetteli missä mun valaistus on, niin kuskaan tuohon aina pöytälampun kun alan värkkäileen ;)

Eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa asetu, ei ole ihan vielä omien näkemysten kanssa samalla tasolla ;)

20 kommenttia:

  1. Kiva kurkata teille:) Tosi siistissä järjestyksessä kaikki, kuten tuntuu olevan muillakin kynsifriikeillä. Mun kaaoksessa oleva pöytäni on poikkeus joukossa:P

    Lakkauspöytä on myös ihana:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse tykkään kans "kurkistella" toisten koteja :) No on kai nyt vielä kaikki järjestyksessä, kun vasta laitoin ;D Mulla on paha tapa lakata, ja vasta seuraavana päivänä kerätä sotkut pois... Tämä on tosin nyt niin näkyvällä paikalla, että pitänee yrittää parantaa tapansa ;)

      Poista
  2. Onpa ihana kirjoituspöytä! Terran vitriinilaatikko on tosi hyvä idea tohon hommaan. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laatikko oli kyllä kiva löytö, varsinkin kun edes osannut tuollaista etsiä :) Mä tykkään kans tuosta pöydästä, vaikka onkin koivunvärinen. Meillä on muutenkin sisustuksessa uutta, vanhaa ja uusvanhaa sekaisin, että ihan hyvin tuo meille sopii ;)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos, vielä pitäisi kynsilakkahyllyt saada ;)

      Poista
  4. Ihana nurkkaus! Kiva että sait sen nyt lähes valmiiksi. Näin kynsifriikin silmään kuitenkin jotenkin osui ensimmäisenä noi sun kaiuttimet. Kaikkee mäkin huomaan, mutta ihana kuviointi niissä. :D

    Vaikka mulla onkin lasikansi tossa omassa pöydässä, niin jotenkin siihen sitten vielä lisäksi kulkeutui ikean ohut ja taipuva leikkuulauta alustaksi, se on kätevä joka lähtöön. Esim jos pitää fimoja tai muita juttuja leikata, ei tarvitse erikseen mistään alustaa hakea. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Ei tuossa päällä tosiaan mitään leikellä, että täytynee kans hankkia erillinen alusta. Vähän arveluttaa käyttää samaa leikkuulautaa kuin esim. sipulille ;)

      Mä tykkään kans noista kaiuttimista, ja arvaa että ne on mun miehen ostamat :D En kyllä heti muista mistä ne hankittu, mutta todennäköisesti Kärkkäisiltä tai Gigantista :)

      Poista
    2. No mä otin ton leikkulaudan pois jo keittiökäytöstä ajat sitten. Enhän mäkään ruokia kuitenkaan samalla alustalla käsittelis.. :D Mä tosiaan kuulun niihin ihmisiin, joilla on n. 10 leikkuulautaa keittiössä, joten kyllä niistä yksi irtosi muuallekin. :)

      Nämä tosiaan eivät ole kalliita mitä mulla on käytössä (harmaana tosin):
      http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/50153123/

      Poista
    3. Voi ei, nyt sait mut seikkailemaan ikean sivuille! Kiitos vain, arvaa mitä kaikkea nyt "tarvin" ;D Näytti kyllä kätevältä! Itsellä on tasan kolme leikkuulautaa, joista yksi aina pesussa ja pari muuta on joku muu tiskinlaittaja aina kätkenyt johonkin :D

      Poista
  5. Oi mäkin haluan oman kynsinurkkauksen! :) Mulla on niin kaaoksessa nää mun kynsilakat ja tarvikkeet... Ja lakkaus tapahtuu milloin missäkin! Sulla on kaikki nyt tosi nätisti ja itsekin tykkäisin tuosta että on kaikki tärkeimmät käden ulottuvilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä kans ennen lakkauspöytää lakkasin kynsiä ympäri taloa, ja sitten kaikki välineet oli aina missä sattuu, nyt ne on sentään yhdessä paikassa levällään :D

      Poista
  6. Oi aivan ihana kynsinurkkaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä siinä ainakin yhdet kynnet lakkasi ;)

      Poista
  7. Mä aina ihailen kaikkien kynsinurkkauksia ja pöytiä, haluisin kanssa jonkun kunnon paikan jossa laittaa kynsiä, toistaiseksi kynsinurkkausta hoitaa sohva ja pöytänä mulla on tuollainen ihme kansi. :'D Mutta siis ihan mahti nurkka ja näyttää tosi siistissä järjestyksessä olevan jutut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Meilläkään ei periaatteessa ole liikaa tilaa, mutta päätettiin ettei tarvita "kotitoimistoa" pari kertaa kuukadessa tapahtuvalle laskunmaksulle, kun värkkään kynsiä kuitenkin päivittäin tai lähes ainakin :D Mä oon jotenkin aatellu, että sulla on joku oma kiva piste, kun oot Helmeriä esitellyt! Mä tahtoisin kans sellasen, on aika tuskasta pyyhkiä kirjahyllystä pölyt, kun siellä on toista sataa lakkaa :D

      Poista
  8. Kiva oma nurkkaus sulla :)
    Voi kun sais itelleki, tietokoneen ääressä ruukaan lakkailla mut ois kiva kun sais kaikki kynsikamppeet järkättyä samaan paikkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mun aikaisempi lakkauspaikka oli samassa huoneessa meijän entinen lasinen ruokapöytä, jossa konekkin sitten oli. Siinä oli kuitenkin ihan liikaa hukkatilaa, verrattuna tuohon työpöytään, että nyt selvitään vähemmillä kalusteilla, mikä on aina hyvä ;) Tuo samassa paikassa säilytys on kyllä mahtijuttu, tai ainakin samassa huoneessa ;)

      Poista
  9. Kivasti oot noi lakat laittanut :) Ihanan näköistä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)