19 maaliskuuta, 2013

Lakkakokoelma: essie

Kerroinkin eilen, että sain kaikki essieni tikutettua. Päätin, että kuvaan lakat tikkujen kanssa samalla, ennen kuin laitan tikut nippuun. Muuten niitä ei tulisi kuvattua enää jälkeenpäin, saamaton kun olen :D

Tikuilla näkyy lakkojen nimet, osa vähän epäselvästi, mutta ehkä tarpeeksi kuitenkin. Lakat ei ole missään järjestyksessä, jonkin verran yritin väreittäin ryhmitellä.







Tässä viimeisessä kuvassa on käynyt joku ajatuskatko :D Lakkapullot ovatkin järjestyksessä vasemmalta: Blanc, Vanity Fairest, Sugar Daddy ja Mademoiselle. Ja Barbados Blue on näköjään tullut kuviin kahdesti. Huolellisuus, missä olet? Myös Buy Me a Cameo on tuplana, kiitos huomautuksesta lukijalle!

Essien lakkoja mulla on tällä hetkellä 31, ja vain viisi niistä on pienemmällä sudilla. Olenkin lähes kaikki ostanut Suomesta kivijalkakaupoista, koska pidän leveämmästä siveltimestä enemmän, ja olen siitä valmis maksamaan :)

Seuraavaksi alan laittaa OPIn lakkoja tikuille, mutta sen projektin valmistumista saa varmaan vähän aikaa odotella ;)

22 kommenttia:

  1. Kivoja sävyjä! En omista vielä yhtään essien lakkaa, mutta ehkä tulevaisuudessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä ehdottomasti kannattaa hankkia, ovat todella hyvälaatuisia :)

      Poista
  2. Vou, onpas monta ihanaa lakkaa! Itsellä on noista kolme samaa: Sugar Daddy, Shine Of Times ja Navigate Her :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sugar Daddy ja Shine of the Times on kyllä kaikkien lakkojen TOP 10:ssä mulla, ne on niin monikäyttösiä :)

      Poista
  3. Essien lakat on tällä hetkellä mun lemppareita. Pysyy kynsissä hyvin. Mä sain ekan Essien lakkani helmikuun LivBoxissa (Muchi muchi) ja laivalta piti ostaa 4 lakkaa, kun sai neljä kolmen hinnalla. Tarkoitus oli ostaa vain kauan haaveilemani Mint Candy Apple, mutta sitten huomasin että siellä oli myynnissä myös toinen LivBoxissa ollut Lovie Dovie joka on mun mielestä aivan ihanan värinen.

    Sen lisäksi mukaan lähti vaaleanpunainen Cascade cool ja bikini so teeny. Oli ihan tosi vaikea valita niin ihanista väreistä, mutta olen tyytyväinen valitsemiini sävyihin.

    Toi Muchi muchi on mielestäni ihan liian vaalea, mutta koristeiden alle voisi sopia todella hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyviä valintoja teit ;) Essie on noussut munkin kärkikolmikkoon OPIn ja Orlyn rinnalle! Sen verran hyvälaatuisia ovat :) Muchi mucho vaatii kyllä suht peittävät koristelut, ja oon ajatellut sitä glitter sandwicheihin, ei varmaankaan ole liian peittävä ;)

      Poista
  4. Hieno kokoelma! Buy Me a Cameo pompsahti mun silmääni kahdesta eri kuvasta - ehkä se on linssilude..?! ;)
    3 samaa löytyy täältä: Sugar Daddy, Eternal Optimist ja Set in Stones.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Hups, sekin on siis kahdesti :D Pitääpä käydä korjaamassa tekstiä, kiitos vain huomiosta! ;)

      Poista
  5. Oi mitä lakkoja! Mä kanssa kallistun Essiessä suomisutiin. Vaikka maksaa enemmän. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin leveät kynnet kyllä kaipaa sitä leveää sutia, kun kapeaan ei meinaa saada tarpeeksi lakkaa kerralla :D Ja kyllä se lakkausmukavuus vain on tärkeä asia, että siihen viitsii panostaa :)

      Poista
  6. "Saamaton kun olen" ? :D Kuules ihana, tuo tikutushomma on kaikkea muuta, kuin näyte saamattomuudesta. Kuvaaminen jälkeen päin ois hullunhommaa ;). Ahkera olet ollut ja hieno kokoelma.

    Minä muutes vasta pääsin muutamia viikkoja sitten testaamaan ekaa leveää sivellintä! Hyvähän sillä on lakata, mutta kun yritin saada raitaa aikaiseksi keskelle kynttä, niin tuli ohutta sivellintä ikävä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Musta vain tuntuu saamattomalta, kun tikut ja lakat on olleet tarpeeksi kauan jo levällään ;)

      Raitoihin se leveä ei varmaan olekkaan kovin hyvä :D Mutta pilvimani oli superhelppo tehdä sillä leveällä, kun se on päästä pyöristetty :)

      Poista
  7. Hih, pari linssiludetta. Hassuja... ;DDD

    Toi onkin hyvä idea postata tikutetut. Taidan varastaa sulta idean. =D
    Mulla on jo noin 100 tikkua maalattu, mutta meni hermo niitten kanssa Color Clubeja maalatessa, eikä huvittais jatkaa CC:ien kanssa aiheesta. En tiiä, onko CC huono vai olinko vain väsynyt vai otinko yhelle illalle liian ison urakan.
    Ehkä sitten jonain päivänä taas jatkan. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja ne linssiluteet ei ollut edes ne kaikkein upeimmat :D 100! Mulla on jotain 60... Mutta perässä tullaan! Ja postaa vaan tikutetut, pysyy jonkinlainen järjestys, ja eikös hyvät ideat esitellä varastettaviksi ;D

      Poista
    2. Ai jaa, että sulla on sen verran. Sitten voinkin ottaa rennosti ja pitää kunnon toipumisloman CC:eista. Vieläkin puistattaa koko lakat... ;D

      Poista
  8. Ihania lakkoja! :) suosittelen ostamaan essien lakan 'To Buy or Not to Buy". Itelläni on, ja heti kun hankin, mietin jostain syystä, että siihen ois kiva yhdistää joku leima. :D väri oli kanssa ihana! Lempparini mun essie-lakoista! Lakassa näkyy ainakin mun silmään vähän shimmeriä, mutta kynnellä sitä ei kamalasti erota... Mutta, jos ikinä törmäät kyseiseen lakkaan, suosittelen ostamaan! ;) ihana postaus jälleen. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Se onkin ollut mun hankintalistalla, tykkään kans sen väristä kovasti! Hieno sievä sininen shimmeri siinä on, se ei vain tahdo kynsillä asti näkyä ;) Mutta en enää tiedä tarvitsenko sitä, kun mulle on tuo OPIn You're Such a Budapest... Se on toki sinisempi ja syvempi sävy, mutta melko lähellä mun mielestä. Ja sen tosiaan leimasin ;D

      Poista
    2. Tarvitset.
      Eihän noita kahta voi mitenkään verrata.
      Budapestin rinnalla TBONTB on aika vaisu, mutta omineen todella herkkä lila. =)

      Poista
    3. Hyvä tietää! Hankintalistalle uudelleen siis ;D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)