12 maaliskuuta, 2013

Jälleen pari EuroCentralea

En malttanut enää pitää sormiani/kynsiäni erossa You're Such a Budapest'ista. Tämä on yksi lakoista, joita himoitsin heti kokoelman nähtyäni. Kynnelle laittaessa yllätyin, että tässähän oli shimmeriä tai jotain. En nähnyt sitä pullossa, enkä lakan kuivuttua enää kynnelläkään, mutta siellä se on :D

Lakkaa tarvitsin kolme kerrosta, mikä oli ihan ok. Luulin vain tämän olevan peittävämpi ja paksumpi, mutta levittyi toisaalta paremmin näin :) Mulla oli koristelut kerrankin alusta asti selvillä, jännittävää sinänsä.

Halusin tämän päälle tummemman violettia leimausta, ja pyörittelin viittä eri leimaukseen sopivaa tummaa lilaa, mitä mulla on. Lopulta päätin kokeilla, josko saman kokoelman Vant to Bite My Neck leimaisi hyvin, koska se oli värinsä puolesta kivannäköinen kaveri tälle.

Se leimasi ihan siedettävästi, vähän korjailin sieltä täältä leimaa, ja valitettavasti sen myös huomaa. Seche Vite päätti myös osallistua leimojen tuhrimiseen. Mutta uskokaa, että kaukaa nämä on kauniit ;) You're Such a Budapest on todella mun mieleisen värinen, tilasin itseasiassa juuri tämän värisiä perennojakin :D
-Color Club, Stuck on You
-OPI, You're Such a Budapest, 3 kerrosta
-leimat OPI Vant to Bite My Neck, laatasta A49*
-2,4mm kirkkaat holostrassit*
-Seche Vite
*tuotteet MiMaxilta

Näihin oli sitten pakko vielä kokeilla toisia "super shine" strasseja, jotka ostin kokeeksi.  Nämä kyllä vähän jänskätti, kun eivät ole kirkkaan "valkoiset", vaan heijastavat vihreää, pinkkiä ja oranssia. Ihan hauskat, mutta eivät varmaan hyväksy ihan mitä lakkaa vain allensa. Mun mielestä tähän ne ei sopinut, mutta tulipahan kokeiltua ;) Nämäkin ovat todella kiiltävät päällyslakankin alla.

Lyhensin äsken kynsiäni millin tai pari, ja taas on mukavampi olla. Aloin vain heti kaivata jotain tummaa kynsille. Taidankin lakata tuolla Vant to Bite My Neckillä, kun ei sitä voi laskea käytetyksi, jos sillä on vain leimannut ;D

In english: This is the polish, I waited the most from EuroCentrale collection. You're Such a Budaoest was a three coater for me, and formula was pretty thin, but still easy to work with. I tried stamping with Vant to Bite My Neck, from the same collection, and it stamped pretty decently.

17 kommenttia:

 1. Oi ihanan värinen lakka :) ja tosi nätit kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lakka oli kyllä niin nätti :)

   Poista
 2. Kauniit kynnet♥ ihana tuo lakan väri! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuosta tuli varmaan yksi mun lemppareita :)

   Poista
 3. On kyllä kauniit! Yllätyin myös shimmeristä kun lakkasin tuota kiekolle, harmi sitten että ei kynsille asti siirry. Oma on vielä testaamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kyllä sen sieltä huomaa, jos oikein kääntelee ja katsoo. Mutta olisi kyllä saanut olla erottuvampi, tai sitten ihan vain rehellisesti creme :D

   Poista
 4. Ihana lakka! ja kynnet!! olis kaksi kysymystä jos voisit vastata niihin olisin kiitollinen :)

  1. jos kerran just leikkasit niitä miten sait niistä noin siistit? siis tollaset kaarevat tai tollaset you know!

  2. kuinka saat pidettyä kynnet saman pituisina? mulla aina "repee" ne tosta reunasta ja sitte joudun leikkaan sen kynnen kon se tarttuu joka paikkaan.

  Kiitos jos vastaat :)

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia! Ja toki saat vastauksia ;D

  1 Mä en enää leikkaa mun kynsiä, vaan viilaan ne. Se onkin yleensä tunnin urakka, kun siihen alan :D Ja teen sen yleensä lakat kynsillä, niin muoto on helpompi hahmottaa :)

  2 Mun kynnet kyllä kestää ja kasvaa, jos niissä on vain aina lakka päällä. Jos lakat alkaa kärjistä kulumaan, vaihdan uudet tilalle, muuten mun kynnet tahtoo liuskoittua. Tällä hetkellä itselläkin on revennyt keskisormen kynsi, mutta laitoin siihen paikan Orlyn Nail Repair Kitillä. Hätätapauksessa auttaa pikaliima ja teepussi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. okei kiitos :)
   sohovizinkynnet.blogspot.fi

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)