04 maaliskuuta, 2013

Valkoinen on uusi musta

Mun ei pitänyt uusia lakkauksia. Yhtäkkiä kuitenkin huomasin hinkkaavani edellisiä pois, vaikkei olisi ollut aikaa edes lakata :D Päätin kokeilla toistamiseen OPIn Alpine Snow Mattea, josta en ollut ensin tykännyt. Ajattelin sen olevan nopea, kun ei suositeltu käyttämään alus- eikä päällyslakkaa.

Lakkasinkin sitä suoraan kynsille, ja niin kamala se oli, kuin muistinkin. Radoittui ja kaljuuntui. Neljällä kerroksella sain kuitenkin tyydyttävän tulosken. Tämä ei siinä mielessä haitannut, kun kuivui todella nopeasti. Olinkin jo vartin päästä valmis ja lakkaus kosketuskuiva, mukaanlukien rajojen siistimiset :D

Rakastuin näihin. Näyttää pidemmissä kynsissä vielä kivemmalta, kuin mattamusta. Ja näistä tuli kananmunan kuoret mieleen, todella kaunis mielikuva :DKerkesin kokonaiset viisi minuuttia olla näillä, kun mies ehdotti, että tekisin niistä nopat. Mun onkin pitänyt noppakynnet tehdä, joten ajattelin, että ihan sama. Ei olis kuitenkaan pitänyt, näin pitkät ei sovi nopiksi. Ja lisäksi sain pilkuista aivan liian isot :P Ja tyylikäs vaikutelma oli tyystin kadonnut. Mutta sopivat tilanteeseen, kun pelasin lasten kanssa monopolia ;D
-OPI, Alpine Snow Matte, 4 kerrosta
-OPI, Lady in Black

 Tänään en ole juttutuulella, hyvä kyn viitsein tulla nämä esittelemään ;) Jonkinlaista kynsimasennusta ilmassa, kuten joku on voinut huomatakkin, kun koko ajan löydän vikoja mun lakkauksista. Toivon, että tämä helpottaa, kun tällä viikolla ei pysty joka päivä lakata. Ehkä välipäivät tekee vain hyvää ;)

In english: First pictures are OPI Alpine Snow Matte, with 4 layers! It was so streaky and created bald spots easily. Still white matte polish looked so wonderful, it was totally worth it ;) Then my husband suggested me to make dices, and so I did. And that should have been left undone :D

14 kommenttia:

 1. Tuon on kyllä kauhea lakka levittää toi Alpine snow matte! :S En tiiä oisko aqua basesta hyötyä ton kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei kyllä ihan heti tee mieli lakata tällä uusiksi, saati hankkia lisää sävyjä ;D Enpäs tullut ajattelleeksi Aqua Basea, täytyypä testailla joku kerta! :)

   Poista
  2. Testasin tota Alipine snow mattea aqua basen kanssa, ja kyllä helpotti! :) Kahella kerroksella sai nyt halutun tuloksen!

   Poista
  3. Loistavaa! Kiitos tiedosta, nyt kynnys lakata tällä ensi kerran on pienempi :D

   Poista
 2. Kivathan näistä tuli, elä masennu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos piristyksestä! Mun mielestä nämä olikin ihan kivat, ilman pilkkuja ;D

   Poista
 3. Vautsi, musta nämä on taas tosi ihanat:D!

  VastaaPoista
 4. Ihanan kirkas toi valkonen lakka! Ja on toosi kivat nopat ;D

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihanat! Mahtava keksintö. Voi, Alpine Snow kyllä aiheuttaa mulle valkoisia hiuksia. Valkoiset lakat yleensä ottaen ovat aika kamalia. Siksi pidänkin niin kovasti vaaleanharmaasta tai vastaavasta valkoisen korvikkeesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Miehellä on kyllä välillä loistavia ideoita, mitä kaikkea aiheita se onkaan ehdottanut teemaviikoiksi ;D

   Kaikki valkopigmenttiset on kyllä julmia. Itsellä on yksi vaaleansininen, jossa on valkoista pigmenttiä, ja se on ihan yhtä tuskainen. Essien Blanc on ihan ok, jos vain haluaa lakata kolme kerrosta ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)