26 maaliskuuta, 2013

Kun menee pieleen...

...yritetään sitten jotain muuta! Eilen onnistuin tekemään niin karmeat ilmestykset, että ei niitä olisi kehdannut edes Kynsimokat-tagin alle laittaa :D

Aika alkoi loppumaan, ja ajattelin, että mennään sitten yksivärisillä. Valitsin laatikosta a englannin bridal veilin, ja lakkasin kynnet sillä. Tässä yksilössä oli todella kamala suti, ihan erilainen, kuin a englanneissa yleensä on. Jotenkin tosi paksu, jäykkä ja harottava. Muuten niin ihana lakka olisi varmaan peittänyt yhdellä kerroksella, kuten muut, mutta sudin takia jouduin lakata kaksi :P Mutta lakka on kaunis, musta pohja microhologlitterillä. Jotenkin paljon kivempi, kuin Barry M:n Black Multi Glitter, jossa glitterit on karkeampia.

En sitten voinut ihan ilman mitään olla, ja lisäsin holostrassit. Onneksi lisäsin, "pelkät mustat" kynner oli vähän tylsät, niin näinkin yksinkertaisen pikkujuttu teki kynsistä kivat :)
-Color Club, Stuck on You
-a england, Bridal Veil, 2 kerrosta
-2,4mm kirkkaat holostrassit*
-Seche Vite
*tuotteet ostettu alennuskoodilla MiMaxilta

Näissä olin varustautunut viettämään neljä päivää, mutta ehdinkin tehdä tänään yhtä yksinkertaiset tilalle :D Eli ensi kerrallakaan ei ole kovin monimutkaisia näytillä, mutta näettepä välillä hätälakkauksiakin ;)

Onko muilla ollut ongelmia juuri Bridal Veilin sudin kanssa? Muut A englantini ovat olleet unelmia, vain tämä yksi suti on hämmentävä. Olisin kiitollinen, jos kertoisitte kokemuksianne? ;)

In english: This is emergency mani, when you have tried and failed once already, and have about fifteen minutes left :D

6 kommenttia:

 1. Yksinkertaiset ja niiiin kivat!
  Onkohan tuossa bridal veilin sudissa yleisestikin joitain häikkää? Rakastan tuota lakkaa, vaikka onkin paksua jankkia, mutta en viitsi lakata koska suti. Son ärsyttävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Ai sullakin on sellanen suti :/ Oli se kyllä aika rankka, niinkuin pahimmat Wild&Mildit konsanaan ;)

   En tiedä, miten muilla, en muista lukeneeni tällaisesta... Laitampa tuohon postauksen loppuun vielä kysymyksen, jos muutkin kertoisi kokemuksiaan ;)

   Poista
 2. Mä kävin just tarkistamassa oman Bridal Veilin sudin. Ainakin päällisin puolin näytti ihan samalta kuin muissakin mun a-englandeissa. Enkä muista, että sen kanssa olisi mitään ongelmaa ollut, tosin en muuten vain ihan hirveästi välitä a-englandin sudeista. Ihan liian kapeita mun makuun :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaivannäöstä! ;) Ehkä tämä oli sitten vain huono erä, omani on melko hiljan hankittu. Itse olen muuten tykännyt niistä :)

   Poista
 3. Häh? Mun Bridal veil on ihan samanlainen kuin muutkin sarjan lakat. Tai oli, koska myin sen zoyan stormin tieltä pois, mutta ei sudissa tai koostumuksessa ollut kyllä yhtään mitään vikaa! Mun veil oli varmaan vuodelta 2011, olisko siitä useampi "painos"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, tuon Stormin haluaisin myös :D Mä taas hankein omani tässä kuussa, että jos yhdessä erässä on tullut joku virhe sutien kanssa...

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)