05 maaliskuuta, 2013

Japanimaista tunnelmaa

Piti saada eilen laittaa siirtokuvia kynsille. Valitsin lintu-/kasvikuviot, jotka olen joskus melkein vuosi sitten tilannut. En vain ole raaskinut käyttää, kun ovat niin ihania :D

Halusin näille herkän värisen pohjan, ja päätin antaa essien Navigate Her'lle toisen tilaisuuden. Ensimmäisellä kerralla en pitänyt sen väristä ollenkaan.

Ei tämä väri vieläkään säväyttänyt, mutta siirtokuvien kanssa se sopi kivasti. Laitoin siirtokuvat eri sormiin, mitä ne varmaan oli tarkoitettu. Tuo "etusormen kuva" jonka laitoin pikkurilliin, loppuu reunoilta kesken, ja on jopa mun pikkurillille liian pieni. Miten niin olen lapiokynsi? :D

Olisi niin tehnyt mieli jatkaa koristelua, mutta päätin kerrankin jättää tähän, kun näytti vielä hyvältä ;)




-Color Club, Stuck on You
-essie, Navigate Her, 3 kerrosta
-siirtokuvat/water decals
-Seche Vite

Pahoittelen tavallista huonokuntoisempia kynsinauhoja, on ollut hieman kiirettä. Mieluummin käytän vähän ajan lakkauksen uusimiseen, ettei ainakaan kynnet kärsi. Parempi hieman kuivat kynsinauhat, kuin lohjenneet kynnet ;)

Mulle tuli jotenkin japanimainen fiilis näistä. En tiedä onko tuo sana, mutta ei suorastaan japanilainen, vaan jotain sinne suuntaan ;)

In english: Not much to say about these. Essie Navigate Her and water decals. I would have liked to decorate these a little more, but I couldn't decide how. So I let them be, while it still looked nice ;)

24 kommenttia:

  1. Mä olen kans vähän niin ja näin ton lakan sävystä. En tiedä tykkäänkö vai en. Noiden koristelujen kans kyllä sopii erittäin hyvin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Sopi itseasiassa niin kivasti, että nyt voin ainakin kuvitella pitäväni lakasta :D

      Poista
  2. oi, tosi kauniit :)

    VastaaPoista
  3. Ihanan värinen Essie !!
    Olen etsinyt kevääseen just tollaista keveää pastellinvihreää...Ei muuta kun ostoksille siis !!

    Ja kiitos tipseistä. Tilaisin "vähän" kynsitarvikkeita MiMaxilta ja Cesarsshopista. Sain juuri ekan paketin ja siin oli mm. Ruby & Wingin väriävaihtavaa lakkaa. ;-o Se kuulosti musta kiinnostavalta : Oletkos kokeillut itse tai kuullut käyttökokemuksia??

    Leimailun kokeilua odottelen tooodella innolla kunhan toinenkin paketti sapuu ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivottavasti löydät ;)

      Ole hyvä vain, ihanaa jos voi auttaa! Ja olen loppuviikolle yrittämässä saada kasaan tutoa leimaukseen, tänä aamuna kuvasin siitä videota ;D

      Mulla ei ole kokemuksia noista Ruby Wingeistä, mutta esim. täällä sitä on kokeiltu:
      http://sonnela.blogspot.fi/search/label/Ruby%20Wing

      Poista
  4. Nämä on todella upeat! Mulla on itsellä yhdet "japanimaiset" siirtokuvat myös, joita en raski käyttää kun ovat niin nätit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä ihmettelen tätä logiikkaa kyllä iysekin, ihan niin kuin muka olisin ollut tekemässä johonkin juhliin tällaisia kynsiä ;D

      Poista
  5. Näytin miehelle, että kato kuinka hienot kynnet. "No on todellakin" oli vastaus :)

    VastaaPoista
  6. Uu, mie taas olen aatellut, etten todellakaan tuota Navigate Heriä mihinkään tarvitse, mutta tuohan näyttää aivan ihanalta! Ja meikältä muuten löytyy samat water decalit, hihi :D (Eli pitäskö sitä nyt vastavuoroisesti hommata tuo Essien NH ;D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vuoroin vieraissa, tai jotain ;D No näyttää kai tämä lakka kivalta näiden kuvien kanssa, ilman en niinkään tykännyt ;)

      Poista
  7. Herkullisen värinen vihreä! Itse en ole mikään vihreän suuri ystävä, mutta tämä kävisi minullekin:)

    Kauniit decalit! Haluaisin ostaa kahmalokaupalla kauniita kukkadecaleja. Onko sinulla suositella jotain nettikauppaa yms?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä sinänsä kaunis, muttei ollut mun ihosävyyn varmaan sopiva ;) Ja tämä ei tosiaan ole mitenkään häiritsevän vihreä, jos siitä ei pidä, omaan makuun saattoi olla liian vähän vihreä ;)

      Aika vähän tulee enää decaleita osteltua, mutta viimeaikaiset hankinnat on olleet MiMaxilta (yllättäen), heillä oli ainakin sivullinen pelkkiä kukkajutskia. Uusi Adenina kynsinettikauppa myi kans siirtokuvia, mutten heti muista miten paljon kukkia siellä oli :D Itse oon aatellut pian tehdä taas tilausta Chez Delaneylle, siellä on todella paljon kaikkea ihanaa, jos malttaa odottaa postitusta :)

      Poista
  8. Hei! Tarvitsisin neuvoa, miten tuommoinen galleria tehdään? Olen ehkä ollut vain sokea, mutta en löydä mistä noita eri sivuja voi tehdä :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bloggerin hallintapaneelista, sieltä valikosta mistä valitaan ulkoasut sun muut, löytyy "Sivut"-kohta. Sieltä löytyy sitten "Uusi sivu"-painike :) Lisäksi ulkoasunäkymästä voi määrittää gadgeteista mihin kohtaan sivut haluaa :)

      Gallerian itsessään olen tehnyt vain liittämällä kuvat blogista kopioimalla kuvien osoitteen, ja otsikon kokonaisuudessaan niin tulee linkkinä siihen alle :) Toivottavasti tästä oli hyötyä :)

      Poista
  9. Ihanat kynnet!! ♥

    Olen ollut suuri Japani fani jo vuodesta 2007 lähtien ja nämä kynnet ovat sydäntä lähellä!! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Itsekin haluaisin käydä Japanissa, kun katsoin kuvia, kun mun täti oli käynyt kirsikoiden kukkimisaikaan <3

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)