06 maaliskuuta, 2013

Hämiksiä

Kerroinkin eilen Facebookissa, että yritin kuvata leimaustutoriaalia. Sitä varten sitten "suunnittelin" kynnet, joihin tulisi käytettyä sekä kokokynnenkuviota että jotain pienempää :D

Halusin leimata hopeisella hämähäkinseittiä, ja mustan hämiksen. Pohjalakan valinta vain tuotti vaikeuksia, mutta ihan hyvä valinta tuo OPIn I Don't Give a Rotterdam varmaan oli :)

Meinasin alkaa sotkemaan näitä vielä hopeaglitterillä, mutta onneksi tällä(kin) kertaa jätin sen väliin :D





-Color Club, Stuck on You
-OPI, I Don't Give a Rotterdam, 3 kerrosta
-verkot: Barry M - Silver Foil, DRK-A -laatta, XL-stampperi*
-hämikset: Konadin musta, A37-laatta, Konadin stampperilla
-Seche Vite
*tuotteet MiMaxilta

Jotenkin näyttää, niinkuin ressukka saalistaisi sateessa, kun näyttää niin harmaalta pohjalakkakin. Olisin ehkä halunnut näistä jotenkin räikeämmät, mutta ei sen hämähäkin verkon varmaan ole metsässäkään tarkoitus erottua ;)

Eli, tosiaan loppuviikolle tulisi sitten videota ja tutoriaalia leimauksesta! Sitä on minulta paljon pyydelty, ja nyt vihdoin on tekeillä ;) Haluaisin kuitenkin tietää, miten tarkkaan haluatte minun esittelevän aihetta? Ajattelin lähinnä kertoa omat tapani ja esitellä omat välineeni. Sekä näyttää videolla, miten leimaan. Mutta voin tietysti lähteä ihan perusteistakin, jos sitä toivotaan? ;)

In english: I wanted to do this spider mani, webs with silver and spiders with black. I just couldn't decide what to wear under them. I think this OPI I Don't Give a Rotterdam was a pretty good choise ;) It looks like the spider is waiting for a pray on a rainy day :D

8 kommenttia:

  1. Ihan perusteista asti, kiitos! Tosi kiva saada kunnon ohjeistusta, ku itellä se ei vaan onnistu.. Oon tapellu niitten leimojen kans niin kauan ja monta kertaa ja kokeillu eri tyylejä, eikä ne siltikään onnistu..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perusteista asti siis tulossa ;) Kiva, jos sitä joku odottaa, ehkä lauantaiksi saan sen tehtyä :)

      Poista
  2. Jei! Mustakin ois kiva saada oppia ihan alusta asti. En oo ikinä leimannut ja nyt voisin sit omaksua heti oikeet ja hyväksi havaitut tavat =)

    Maltan tuskin odottaa ... Kiitos !! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että on kaivattu, mielellään sitten tekeekin ;)

      Poista
  3. Wautsi! Nää on ihanat! Mä niin tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Nämä oli kyllä kaikessa värittömyydessään ihan kivat :)

      Poista
  4. Kiitos haasteesta! Katsotaan jos saan aikaiseksi ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)