19 elokuuta, 2012

Blogi 1 vuotta!

Rakkaus Kynsiin -blogi täytti lauantaina 18.8. yhden vuoden, lukijoitakin on tänä aikana kertynyt jo 268, joka on enemmän kuin aloittaessani uskalsin toivoakkaan ;) Kiitos kaikille, jotka olette kommenteillani ilahduttaneet minua, ja joiden ansiosta bloggaus on säilynyt mielenkiintoisena <3 Ajattelin tämän etapin ansiosta hieman kertoilla mietteitä omasta kynsiharrastuksesta ja bloggaamisesta, kun se on aiemmin jäänyt tekemättä ;)

Olen aina ollut kiinnostunut kynsistä, ja enemmän tai vähemmän niitä lakkaillutkin. Kuitenkin vasta elokuussa -11 ostin ensimmäiset kynsitarrat, ja tajusin, että lakkaus voi olla muutakin kuin yksivärinen :D Otin kuvia ja jaoin omalla nimelläni Facebookissa ensimmäisiä tarroilla koristeltuja kynsiä. Pian aloin selailemaan kynsiblogeja, ja päätinkin melko pian perustaa sellaisen itsekin. Täällä blogissa onkin nähty kaikki ensimmäiset räpellykseni, ja pikkuhiljaa edistymistä on havaittavissa ;)

Kuvissa ensimmäinen ja viimeisin blogissa nähty lakkaus:



Blogia aloin pitää lähinnä itselleni, kun kovalevy alkoi täyttyä kynsikuvista ja halusin niihin jotain järjestystä. Alkuperäinen idea oli, että täältä näen käytetyt lakat, ja muistan, jos joku lakka on erityisen hyvä/huono, en uskonut että tätä kukaan alkaisi lukemaan :D Tietysti samalla asialla olen osittain edelleen, mutta nykyään pidän blogia myös lukijoita kunnioittaen. Toiveita yritän parhaani mukaan ottaa huomioon, ja palautteesta opikseni ;) Pidän myös tärkeänä vastata kaikkiin kommentteihin, millä lukijat minua ilahduttavat :)

Olen myös yrittänyt pitää blogia jollain tasolla monipuolisena. Ensimmäinen teemaviikko nähtiin täällä, ja toinen on suunnitteilla. Yritin myös 31 päivän lakkaushaastetta, mutta loppui mielenkiinto kesken, kun yksi päivä tökki ajatuksen tasolla niin pahasti. Mutta eihän sitä tiedä, jos jatkaisin tämänkin pian loppuun asti ;) Mutta en kuitenkaan aloita uutta haastetta ennenkuin tämä on tehty, sen verran periaatetta pitää olla :D Tutoriaaleja ja videoita en itsenikään harmiksi ole vielä saanut aikaiseksi. Mutta eihän se tarkoita etten saisi koskaan ;)

Pikkuhiljaa kynsiharrastuksen edetessä olen alkanut kiinnittää huomiota eriasioihin. Kuitenkaan en ole koskaan itselläni sietänyt ennen bloggaustakaan lakkasotkuisia tai repaleisia ja kuivia kynsinauhoja enkä erimittaisia kynsiä. Samoin liian pitkiä kynsiä en itselläni siedä, koska ne eivät mielestäni näytä kivalta. Keväästä asti aloin myös yhtäkkiä kiinnittämään huomiota lakkauksen ja kynsinauhan väliseen rajaan, jonka siistimistä yritän edelleen kehittää ;) Ihailen niitä, jotka aina saavat aikaiseksi sievän symmetrisen kaaren, itse en tässä vieläkään aina onnistu :D Mutta eri siveltimiä ja aineita testaillen uskon, että löydän vielä ne itselle sopivimmat.

Kuvia ennen ja jälkeen, kun aloin siistimään lakkauksen rajoja, eron kyllä huomaa:



Edellisestä kuvista myös huomaa, kuinka olen yrittänyt myös panostaa kuviin. Otan kuvia edelleen myös "koura-asennossa" sekä neljä kynttä rinnakkain. Ekana mainitussa asennossa vaan saan järkevimmin myös peukun mukaan, kun taas toinen vesio näyttää mielestäni kivemmalta. Mutta niihin kuviin vielä. Aloin kevällä myös rajata kuvia, mitä en jostain syystä huomannut aikaisemmin tehdä :D Samoin taustaan kiinnitän huomiota, ettei ole mitään sekasotkua takana. En osaa käsitellä kuvia rajausta kummemmin, joten kuvat ovat kuitenkin sellaisia kuin kamerani ne ottaa. Joskus yritän leikkiä valotuksilla ja värisäädöillä, mutta vain silloin kun lakan oikea väri ei millään meinaa tarttua kameralle.

Käytän kynsiin aikaa sen verran, kuin itsestä tuntuu. Joskus tekee mieli tehdä jotain muutakin, uskokaa tai älkää :D Toisaalta saatan taas tiettyä tilaisuutta varten stressata kynsistä, tai muuten vain käyttää kolmekin tuntia kynsien laittoon. Kuten sanoin, ihan fiiliksen mukaan ;) Yhteen väliin lakkailin päivittäin, nykyisin se on kuitenkin yleensä joka toinen tai kolmas päivä kun uusin lakkauksen, ja silloin aikaa kuluu noin tunnista kahteen. Ja tietysti vaihtoväli riippuu lakkauksen kunnostakin, en kestä katsoa jos lakkaus on pahasti kulunut tai lohkeillut

Kaikki lakkaukset ei edelleenkään aina onnistu, joskus tosiaan yritän lakkauksia pelastaa, joskus otan kuvat ja poistan samantien. Mutta olen pyhästi päättänyt kuitenkin kaikki täällä julkaista :D

Tässä nyt asioita, joita tulin "yhtäkkiä" ajatelleeksi, melkoinen vuodatus syntyi silti :D Jos haluat vielä kysyä jotain, vastailen mielelläni :) Huomenna alkuillasta onkin sitten tiedossa blogin synttäreiden kunniaksi jotain kivaa ;)

18 kommenttia:

  1. Onnea 1- vuotiaasta blogista! :)

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus, lämpimät onnittelut 1-vuotiaalle:)

    VastaaPoista
  3. Onnea 1-vuotiaalle! Itse oon tainnut seurailla sun blogia siitä lähtien kun itsekin aloittelin bloggaamaan. Tää on kyllä ehdottomasti yks mun suosikkiblogeista, joten kiitos tästä! :) Onneksi on näitä blogeja olemassa niin me kynsiin hurahtaneet päästään näkemään toisten tuotoksia ja saamaan ideoita niistä. Mä en onneksi ole tehnyt mitään pyhää lupausta siitä, että kaikki kynnet julkaisen. Ei niitä tosin kovin monia julkaisemattomia ole, mutta muutamia kuitenkin niin epäonnistuneita, ettei niistä saa mitään tolkkua. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Meillä tuntuu olevan vähän samannlainen kynsityyli, mä tykästyin kans sun blogiin melkein heti kun aloitit :D Bloggaus kyllä säästää myös kanssaeläjiä suuremmilta kynsihöpinöiltä, ja voi kertoa niille joita oikeasti kiinnostaa :D

      Poista
  4. Tosi kiva postaus kyllä. Valtavan suuret onnittelut myös minulta yksi vuotiaalle!

    VastaaPoista
  5. Huikeat onnittelut mahtavalle blogille!
    Samanlaista alkutarinaa löytyy täältäkinpäin ja sinun blogisi onkin yksi niistä parista joita reilu puoli vuotta sitten aloin seuraamaan ja koukkuun jäin, Kiitos;D.
    Ps. Stoppasi multakin 31päivän haaste taannoin.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) "Stoppasi" on nimenomaan oikea sana, itse en ole vieläkään valmis kyseistä haastetta kokonaan hylkäämään ;)

      Poista
  6. Onnea 1-vuotiaalle !(:

    VastaaPoista
  7. Hurja kehitys vuodessa tapahtunut! Toivottavasti itsekkin saan huhtikuussa kirjoittaa samanlaisen tekstin ja päästä näkemään kehitykseni tuloksen :DD Sun blogia on ollu kyl tosi kiva seurata ja saada inspiraatiota aloittelijana. Onnea vielä vuosipäivästä! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tekemällä oppii, ja mahtuuhan tähän kolmatta sataa lakkusta :D Jos kiinnostusta kynsiä ja bloggausta kohtaan riittää, niin pääset sinäkin vertailemaan! Ja kukas kieltää vertailemasta jo aiemmin? ;)

      Poista
  8. Onnittelut 1-vuotiaalle :)!

    VastaaPoista
  9. Onnea 1-vuotiaalle! Sun blogi on yksi ensimmäisistä joita olen alkanut seuraamaan ja edelleen yksi ehdottomista suosikeista!

    VastaaPoista
  10. Onnea 1v blogille! Aivan ihana tuo punainen lakka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on OPIn DS Extravagance, ja vaikken suoraan väristä pidäkkään, lakka on kyllä upea ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)