07 elokuuta, 2012

Geelikynsien koristeluharjoituksia

Ja nimenomaan harjoituksia! Saisi harjoitella geelikynsiäkin enemmän, nämähän on "jo" kolmannet mitkä teen :D Ystävälle teen tosiaan sitten morsiuskynnet, ja tehtiin nyt sormiin vähän erilaisia koristeluita, että tiedettäisiin mitä lähdetään sitten hakemaan ja mitä ei ;)

Alunperin ajatuksena oli musta ranskis, mutta laitettiin pariin kuitenkin kokeeksi valkoinenkin. Lisäksi halusin kokeilla tuota uutta hieman juoksevampaa geeliä, ja että mihin väliin kannattaa laittaa koristeet. Ja että kuinka paljon lopulta on eroa, jos viilaa tippien ja kynsien rajan tai ei. Eli hyvinkin kokeilumieliset tällä kertaa ;)

Ei sitten välitetty kynsien pituuseroista, varsinkin peukun kynnet on ihan erimittaiset. Ja keskisormista olisi voinut viilata kärjen tyllin jäljiltä tasaisemmaksi, mutta kun jouduttiin nämä heti kuvaamisen jälkeen lyhentää, kun kaveri ei voi työskennellä pitkillä kynsillä.

Ystävälläni tosiaan on musta-valkoinen morsiuspuku, siitä värimaailma :) Toisten kynsiä on niin vaikea kuvata, mutta tässä muutama kuva.


Kynsiin käytetty:
-Cesarsin huoltogeeli
-Cesarsin UV Top Coat
-mustia ja valkoisia tippejä
-helmenpuolikkaita
-nail art -käyttöön tarkoitettua tylliä*
-kirkkaita pyöreitä ja sydänstrasseja*
-mustia pyöreitä* ja sydänstrasseja*
-mustia microhelmiä*
-water decalseja
*tuotteet Sanna Taralta

Tosiaan lyhennettiin nämä heti kuvien jälkeen, sydäntä vähän raastoi kolmen tunnin urakan jälkeen :D Ja tänään hän ilmoitti, ettei voi siltikään tehdä niillä töitä, niin yrittää irrottaa loputkin :D Mutta ompa ainakin kuvat, niin saa ajan kanssa miettiä ja katsella mikä koristelu on suosikki, ja lähdetäänkö näistä vielä yhdistelemään joitain idoita :)

Mikä on teidän suosikki näistä kynsistä, vai ovatko kaikki tuhoon tuomittu? :D

14 kommenttia:

 1. Todella hienot! Pitsit on aivan ihania, mutta jokainen kynsi on kyllä hieno omalla tavallaan. Eikä näytä edes sekavalta vaikka on joka kynnessä eri juttua kun värimaailma on yhtenäinen. Tykkään tosi paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nuo pitsit tosiaan olikin siirtokuvia, että ne ei voinutkaan epäonnistua, paitsi jos ei olisi sopineet yhteen geelin kanssa ;)

   Poista
 2. Voi että, todella ihanat etenkin noi nimettömien koristelut! Kyllä sun ystävän kelpaa... :D

  VastaaPoista
 3. Nimettömille multakin ääni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Nimettömät oli munkin suosikit :)

   Poista
 4. Ihania kaikki mutta häitä ajatellen tuli heti mieleen että noi nimettömissä olevat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva huomata, että muutkin kallistuu niihin :)

   Poista
 5. Nuo pitsikoristeet on ihania! Ja etusormet on kanssa hienot! :) Jos ihan ystävän vinkkinä saa antaa pienen opastuksen, tietenkin en tiedä minkälainen tuo luonnon kynsi on, mutta kannattaa pyrkiä siihen että ranskalaista on 1/3 osa kynnestä niin kynnet näyttäisivät ideaalilta, kuten varmaan tiedätkin. :) Siistiä työtä ja näyttävät hienoilta! Kumpa minullakin olisi noin paljon koristeita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kaikki vinkit otetaan kyllä vastaan ;) En olekkaan ajatellut tuota ranskiksen "suhdetta", vaikka nyt kun sanoit olenkin tainnut joskus jostain lukea. Hieman turhan pitkäthän nuo ehkä on, ja voisikin lyhentää tippiä myös tyvestä että jäisi enemmän omaa kynttä näkyviin. Kyllä niitä koristeita ajan myötä kertyy, itsekin vuoden verran olen jo kaikenlaista haalinut ;)

   Poista
 6. Aivan ihanat! Pitsi saa mut aina huokailee ihastuksesta, ja musta-valkoisuus on tyylikkyydessään napakymppi. Ja iih, noi nimettömät! Tosi kauniit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Me tehdäänki sit tuollaset nimettömät, kaverin kans jutskasin ja se oli kans niihin eniten ihastunut! Ei ollut malttanutkaan poistaa, vaikka oli suunnitellut :D

   Poista
 7. Hienoja ideaoita :) Luin tota tarvikelistaa, niin onhan sulla primeria ja nail preppia cesarilta ton geelin alle :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Voi, hyvä kun sanoit. Tosiaan on käytössä se Cesarsin primer-kynä, joka ilmeisesti korvaa molemmat aineet :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)