08 elokuuta, 2012

Työkaverille lomakynnet

Eilen oli sitten työkaverin "vuoro" tulla kynsienlaitolle. Hän halusi nätit kynnet Espanjan lomalleen, ja ajatuksena oli sinistä tai turkoosia :)

Lastasin pöydälle kaikki siniset ja turkoosit lakkani, ja niitä oli paljon :D Eniten mulla sen värisiä onkin. Niistä sitten valikoitui Orlyn Skinny Dip. Meinattiin laittaa ensin glitteriä päälle, mutta päädyttiin siirtokuviin. En uskalla muiden kynsiin ainakaan kiireellä leimailla, jos eivät sitten onnistuisikaan ;)

Kun alettiin laittaa kuvia, huomasin että arkin toinen puoli oli aiemmin mennyt toisen työkaverin kynsille :D Tosi nättejä kuvia, pitänee tilata lisää että saan itsellenikin ;)

Kuvien jälkeen piti saada vielä vähän glitteriä kuitenkin, ja sain kokeilla tuota Nails Incin Sapphirea. Ja se oli ihan hämmästyttävän kimmeltävä, vaikkei se nyt kuvissa näykkään. Jouduttiin kuvaamaan sisällä, koska ulkona satoi ja tuuli. Eli Orlynkaan ihana kirkkaus näistä nyt loista, vaikka ekassa salamakuvassa näyttääkin suht oikealta, mutta siinä taas glitterit ei näytä oikealta.

Nätit kynnet, voisin itsellekkin kuvitella :) Nyt pitäis alkaa tilailemaan siirtokuvia, kun mulla ei sitä mustaa pitsiäkään ole enään. Kävin jo vilkuilemassa, niin samaa ei ole enää varastossa :/ Mutta voi harmi, nyt joudun tilata useampaa erilaista kokeeksi ;D

Tänään tein sitten vihdoin itselleni kynnet, olen sunnuntaista ollut samoilla lakkauksilla, voi tuskaa :D Sitten näistä tuli tietysti kamalat, mutta olkoot kun aika loppuu kesken. Huomennapa näette sitten ;)

4 kommenttia:

 1. Alan itse näköjään lämpenemään enemmän ja enemmän sinisille lakkauksille, nimittäin tahtoisin noi molemmat lakat. :D Kyllä noilla kelpaa lomaa viettää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Tuo Sapphire oli kyllä vielä ihanampi kuin odotin, pitänee tilata muitakin samasta kokoelmasta! Oikein harakan sydän pakahtuu, kun kimmeltävät niin ihanasti :D

   Poista
 2. Niin kauniit! Kyllä kelpaa matkustaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihailin näitä eilen ja tänään töissä, olis mullekkin kelvannut ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)