27 elokuuta, 2012

Jäisiä kukkia

Tässä yhdet kynnet viime viikolta, jäivät kiireessä postaamatta. Halusin näihin kokeilla kahta Tallinnasta ostamaani OPIa. Ensin kynsillä kaksi kerrosta Swimsuit...Nailed It -lakkaa.


Sitten leimasin hopealla kukat, lisäsin strassit ja kärkiin Friday Nightia. Eipä näistä nyt paljoa sanottavaa ole, hieman jäisiltä näyttävät :D

-Orly, Bonder
-OPI, Swimsuit...Nailed It!
-leimat MagnoNailsin XL-laatasta Fab Your Nailsin hopeisella leimauslakalla
-hopeisia 2mm strasseja
-OPI, Last Friday Night
-Seche Vite

Vietin tosiaan neljä päivää Etelä-Pohjanmaalla, ja useamman päivän menty samoilla lakkauksilla. Keskiviikkona tein itselleni harjoituskynnet, jotka julkaisinkin jo Facebook-sivuilla. Torstaina tehtiin morsiammelle geelikynnet, ja perjantaina värkkäsin omat "juhlalakkaukset", jotka olivat melko samanlaiset kuin aiemmat. Lauantaina ennen häitä värkkäsin vielä pikaiset lakkaukset toiselle kaasolle, sulhasen siskolle ja morsiammen tyttärille :D Itse en ottanut näistä muille tehdyistä kuvia, mutta häitä kuvannut morsiammen kaveri ihanasti kuvasi yhteiskuvan meidän kaikkien kynsistä jotka olin tehnyt :) Näistä tulossa kuvaa sitten kun saan ne käsiini ;) Aikaisemmin mahdollisesti postaan omat juhlakynteni ja häissä pitämäni iltapuvun.

Tosiaan viisi vuorokautta lähes samanlaisissa kynsissä oltuani vaihdan tänään lakkaukset. Aika vain ei riitä mihinkään monimutkaiseen, mutta olen jo tyytyväinen kunhan saan jotain eri väriä edes ;D

34 kommenttia:

 1. Musta noi on tosi ihanat! Ihan sama vaikka jäisiltä näyttäisivätkin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aika jäätävät ilmatkin ollu tänä kesänä ;)

   Poista
 2. Todella kauniit siniset kynnet! Mun lempiväri =)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kynsilakkojen osalta on yks minunki lempiväreistä :)

   Poista
 3. Tosi kauniit kynnet mutta kieltämättä hieman jäätävät:D

  VastaaPoista
 4. Omaa silmääni kovin miellyttävät nämä siniset, vaikka itselleni en turhan usein sinistä laitakaan. Silti sinisiä lakkoja on hyllyssä useampi. =)
  Last Friday Nightia oon viimeaikoina virtuaalihypistellyt eBayssa. Ootko testannut, kuinka peittävä se on yksinään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ei ole yksistään peittävä, en osaa arvella kuinka monta kerrosta pitäisi laittaa että peittäisi. Todennäköisesti niin monta etten kokeilekkaan ;)

   Poista
 5. On kyllä aika jäiset, mutta hienot! :) Sininen lakkaus on ollut mullakin lemppari pitkään, mutta nyt se on vähän mennyt ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Itse huomaan taas syksyä kohti haalivani ruskeita ja harmaita sävyjä :D Talvella taas tuli tilattua aika monta sinistä ;)

   Poista
 6. Miks kuvat ei näy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lataan kuvat imageshackiin, oliskohan niillä jotain ongelmaa... Mut hyvä kun sanoit!

   Poista
 7. Ensin sonnela, ja nyt sun blogi. Miksei kuvat näy ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa sanoa, mulla näkyivät Sonnelankin kuvat...

   Poista
 8. siis nää on aivan ihanat! <3 väri ja kaikki kohillaan:)) ihan unelmat :D. rakastuin !:)))

  VastaaPoista
 9. Noi on tosi nätit! Mä tykkään niin paljon sinisistä kynsistä. Ja OPIn lakoista<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mulla samat, aika monta sinistä on juurikin OPIlta kertynyt :D

   Poista
 10. Ihanat koristelut! Ja tuo swimsuit on tosi upea ihan sellaisenaankin. Mä olen nyt parin lakan myötä ihastunut OPIn lakkoihin, yksi parhaista merkeistä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! OPIt on kyllä hyviä, ja essiestä on tullut toinen mun suosikkimerkki (Suomessa myytävät), mutta niillä sais mun mielestä olla paremmat värivalikoimat ;)

   Poista
 11. Nämä on tosi upeat! :) Tuo kukkakuvio on tosi hieno, ja jotenkin tosi koristeellisilta näyttää nää, ilman että vetää överiksi! Swimsuit muistuttaa väriltään ainakin näissä kuvissa täysin samalta, kuin China Glazen Eyes Like Sapphires, mikä minulta löytyy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Näissä on kieltämättä kaikenlaista, muttei vielä liikaa ;) Aika samalle näyttää kyllä nämä! ELS on ehkä aavistuksen sinisempi vielä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)