05 elokuuta, 2012

Epäonnisen leiman häivyttelyä

Tänään oon leikkinyt akryylimaaleilla, ja yrittänyt kuivamarmorointia vai mitä se nyt onkaan. Ei onnistunut kumpikaan :D Onneksi kolmas kerta toden sanoi, ja sainkin kynnet aikaiseksi!

Niinno ei se koko kynnen leimakaan nyt häävisti onnistunut, mutta taas yksi "taidonnäyte" miten viedään huomio epäonnistuneesta leimasta :D Ja keksitään koristeluja sitä mukaa kun työ etenee ;) Lisäsin strassit viemään huomiota huonoiten tarttuneesta kohdasta, ja jatkoin kuviota muutamalla pikkusella pilkulla. Kärjet näytti vielä tyhjältä, enkä halunnut niihin mitään kuvaa enää, niin laitoin Shine of the Timesia.

Nämä oli hankalat kuvattavat, silloin kun leimat ja strassit näytti hyvältä niin lastut ei näkyneet ;)Käytettyjä tarvikkeita vaihteeksi kuvattu:

-essie, Watermelon, 2 kerrosta
-leimat Barry M, Lilac Foil, MagnoNailsin laatasta A36
-pilkut samalla lakalla pienenpienellä dotting toolilla*
-essie, Shine of the Times
-vaaleanliloja strasseja*

*tuotteet hankittu Sanna Taralta

Tähän loppuun on vielä pakko laittaa kuva, kun mun toukokuussa istuttama lilja on vihdoin aukaissut ensimmäisen kukkansa :D Kukka on niin iso, että sen halkaisija on mun ranteesta sormenpäihin :)


Huominen ilta menee kaverille geelikynsiä väsätessä, tehdään harjoitushääkynnet. Tiistaina työkaverille geelilakkauksia, omani ehdin ehkä uusimaan vasta keskiviikkona tai torstaina. Yritän kestää :D

13 kommenttia:

 1. Mulla menee hirveesti lakkaa hukkaan kun tarkistan leiman aina ennen ku painan sen kynnelle... Pahimmillaan painan paperiin 5-6 epäonnistunutta leimaa/kynsi... :D Ainakin saan lakkoja hyvin kulumaan. :D Saatan vielä paikkailla leimoja siveltimellä tai dotting toolilla jos jotain pientä virhettä esiintyy... Mutta oot kyllä taitava keksimään aina lisää koristeluja, mulla ne menee aina överiksi jos alan tunkeen jotain summassa kynnelle... :D

  Ja ihan mieletön toi kukka! Mä onnistun vaan aina tappamaan kaiken paitsi puut pihalta. :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihme, että sulla onkin aina niin upeat leimaukset!

   Poista
  2. Kiitos Belegwen, mä huomasin kyllä jo stamperista ettei tarttunut ihan parhaasti, mutta laiskana jatkoin silti :D En muuten ole aatellutkaan että ne vois painaa paperiin, oon vaan pyhkinyt vanulla pois... Tuohan on paljon kätevämpää :D Ja niin, mä onnistun tappamaan kaikki sisäkasvit, puutarhassa oon menestynyt ;D

   Poista
 2. Musta noi on tosi upeat eikä näytä pieleen menneiltä. Lastut on niin upeita. Tavallaan se on kanssa hyvä, että eri kuvakulmasta kynsistä erottuu aina uusia puolia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ne ei ihan lähempää tarkastelua kestäkkään, ja näyttäähän ne hyviltä kun piilottaa virheet ;D Tuo oli hyvä näkökulma, tosiaan on eri kulmistakin sitten katseltavaa, en ajatellutkaan sitä noin ;)

   Poista
 3. Wautsi! Hienot häivytykset, jos tässä muka oli jotakin epäonnistunutta..:D
  Toi watermelon on kyllä niin nimensä värinen:D Ja miksi, oi miksi mulla ei vielä ole tota ihanaa Essietä, vaikka aina kaikilla sitä kuolailen?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :D Tämä on vielä Suomesta ostettu, eli sillä ihanalla sudilla! Ja on jotenkin kauniin "aikuisen" pinkin värinen ;)

   Poista
 4. Hienosti korjailtu, kivahan tästä lopputuloksesta tuli:)

  VastaaPoista
 5. ihanat kynnet! onnistuivat tosi hyvin :) Olisin kyllä halunnut nähdä sun akryylimaaleilla taiteilut jutut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Ehkä joku kerta uskallaan laittaakkin jotakin tuotoksia tänne, vaikka ne ei taiteiluja ole kyllä nähneetkään ;D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)