28 elokuuta, 2012

Huomaamatonta leimausta

Sateiset tai muuten vain synkät iltapäivät alkaa varmaan olla enemmän sääntö kuin poikkeus. Mun painajainen se taas on siinä mielessä, että painin edelleen kuvien kanssa jos ei ole ulkona kirkas ilma. Ihanaahan se on, kun taas voi alkaa polttaa kynttilöitä, mutta niiden valossa ei kynsiä kuvata. Tällä kertaa kaiken muun hyvän lisäksi kuvat on otettu iPhonella, enkä ottanut huomioon ettei sillä lähikuvia kovin kaukaa kuvatakkaan :D

Kynsissäkään ei ole mitään kovin ihmeellistä. Ostin viikonloppuna pari GOSHin lakkaa, niistä toinen oli tämä Galaxy. Hyvin kauniin värinen ruskea monivärisellä glitterillä. Päätin yhdistää sen Chanelin Peridotiin, ja tehdä toisillansa leimailut toisten päälle.

Olisi ehkä pitänyt testata näitä ensin, eivät meinaa oikein erottua. Peridot nyt kuitenkin jonkin verran näkyy, mutta vaaleamman värin päällä voisi olla parempi. Ja tosiaan, pahoittelut huonoista kuvista! Lupaan toivoa sitä järkkäriä kolmekymppislahjaksi ;D




-Orly, Bonder
-GOSH, Galaxy, 3 kerrosta
-Chanel, Peridot, 2 kerrosta
-leimat MagnoNailsin XL-laatasta L
-Seche Vite

Lakkojen pysyvyyden kannalta en ole vielä parempaan törmännyt, kuin Orlyn Bonder. Olen sitä parisen viikkoa käyttänyt aluslakkana, ja lakkaukset kestävät omalla kynsien käytöllä kolmisen päivää siedettävinä. Aiemmin olen tuskaillut, kun seuraavana päivänä jo kaipaisivat uusimista. Ainakaan vielä en ole yhtään kynttä katkaissut, eli saatampa pian luopua Nail Armorista kunhan se on joskus kulutettu loppuun. Jotenkin uskon vain Orlyyn aluslakkojen suhteen, vaikka monelta muulta merkiltäkin varmasti hyviä löytyy ;)

6 kommenttia:

 1. Mä tykkään oikeestaan aika paljon just tommosista lakkauksista, joissa leimat eivät oo niin voimakkaita. :)
  Osta säkin pöytälamppuun päivänvalolamppu, niin saa tarpeeksi kirkkaita kuvia pimeään aikaankin. Mulle tosta vinkkas Sinikilpikonna ja oli kyllä tosi hyvä ratkaisu valokuvien kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä leimat onnistu niin hyvin, et oisin toivonu niiden näkyvän paremmin ;D Kiitos vinkistä! Ostin itseasiassa keväällä jo pöytälampun, mutten ehtinyt löytää sellasta päivänvalolamppua joka olisi kannaltaan siihen sopinut... Eikös sen pitäis olla jotain 3000K? Täytynee nyt alottaa etsinnät uudelleen :)

   Poista
 2. Hieno tuo GOSHin lakka! Se on jostian erikoiskokoelmasta, kun on tuollainen korkki? Ja hieno tuo Chanelin lakka on myös, tottakai. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, molemmat on kyllä upeita ;) Jostain sellaisesta se on, pullossa lukee Edition Speciale, tämän syksyn juttuja kun ostin tämän viime perjantaina Seinäjoen Emotionista :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)