31 tammikuuta, 2012

Musta ranskalainen kukkasilla

Tässä se mun kauan ajattelema lakkaus on :D Oon tosiaan haaveillut ranskalaisesta mustilla tipeillä, mutta kynsipedin suhteen ei yhtäkkiä ollutkaan mitään ajatusta. Jätin sen sitten sinälleen, vaikka näin jälkiviisaana olis voinut lakata läpikuultavan valkoisen tai pinkin. Joskus sitten, rakastuin kuitenkin mustiin kärkiin kovasti, että pääsevät toistekin kynsille :)

Aluslakkana tässä on kerran aiemminkin kokeiltu Color Clubin Milky White -aluslakka, joka ei kuitenkaan isoja ihmeita tee. Ajattelin yhdistää tähän vielä nuo ihanat water decalsit, jotka sain Sanna Taralta, ettei mun kauhean keltainen kynsipeti erotu niin kovasti. Vaikka erottuuhan tuo silti :D Nämä kuvat oli todella hyvälaatuisia. Eivät vaadi monenkaan sekunnin "vettymisaikaa", ja lähtevät hienosti irti arkista. Olisin kuitenkin ehkä voinut laittaa ne ylemmäksi, että olisivat olleet osittain mustan päällä. Mutta menevät näinkin :)

Kuvattu kynnet auringossa ja varjossa. Varsinkin aurinkokuvassa erottuu selvästi raja, milloin on ymmärretty alkaa käyttämään aluslakkaa ;) Alempana vielä suunniteltua isommat lakkahankinnat. Suunnittelen tilausta TransDesingille, mutten malttanut odottaa niin hain lohtua kaupungilta :D


-Color Club, Milky White french manicure base coat, 2 kerrosta
-Wet n Wild, kärjissä 2 kerrosta
-water decalseja, saatu Sanna Taralta (löytyvät täältä)
-Orly, Sec n Dry

Tässä alla vielä kuva mun lakkasaaliista. Oikeasti lähdin etsimään yhtä Essietä testattavaksi, kun olen paljon niistä kuullut. Kotiutin kaksi, ja tuo Isadoran keltainen oli vain saatava, koska sopi muiden väreihin ;) Samalla ajattelin pyörähtää Seppälässä, jos jotain kivaa halppislakkaa löytyisi. Ja löytyihän sieltä :D Mun ekat flormarit!


Ylärivi vasemmalta: Golden Rose matte velvet #106, flormarit U09, U29, U05 ja U01, Wet n Wildin Rain Check.

Alarivi: essie Lilacism, Mint Candy Apple ja Isadora Mellow Yellow.

11 kommenttia:

  1. tuo ranskis mustilla tipillä on tosi hieno :O Voisin kokeilla joskus itsekin! :)
    Hieno lakkasaalis nam. Mistä ostit Essiet ja paljonko maksoivat? :) Itse omistan yhden Essien, mutta en ole vielä kerinnyt kokeilemaan haha :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Unohdimpas tosiaan kertoa, eli Anttilasta on ja hintaa oli melkein viisitoista euroa. Eli parempi olla hyvä lakka, jos on OPIn ja Orlyn kanssa samassa hintaluokassa :D

      Poista
  2. Tosi mahtava lakkaus! Tyylikäs ja kaunis, musta kyllä näköjään toimii:) Ja huhhuh mikä lakkasaalis..;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä tykkäsin kans :) Vähän ehkä innostuin noiden lakkojen kanssa, mutten voinut jättää niitä kauppaankaan ;)

      Poista
  3. Kaunis lakkaus! Mä tykkään mustasta. :) Äääk, mä haluan tuon Essien Mint Candy Applen!

    Mulla olisi tunnustus sinulle Glitz & Glamissa. ;) Olet saman tunnustuksen tainnut jo saada, mutta annoin sen silti sinulle. :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos! :) Mä pidän kans tummista ja voimakkaista sävyistä :) Silti tuo Mint Candy Apple säväytti, ja piti saada kaveriksi pari pastellia lisää, niitä kun ei juurikaan ollut ennestään :)

    Kiitos myös tunnustuksesta, vaikka olenkin sen tosiaan tehnyt! Ajatushan se tärkein on ;)

    VastaaPoista
  5. Ihanat kynnet ja ihania lakkoja!

    VastaaPoista
  6. Tosi tyylikäs musta ranskis! Tajusin just, että en oo varmaan koskaan tehnyt itelleni mustaa ranskalaista manikyyriä. Asia täytyy korjata! Kiitos inspiraatiosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva jos joku innostuu mun lakkauksista :D Aion itsekin tehdä joskus uudelleen, tykästyin kovin :)

      Poista
  7. itelläni on toi golden rose matte (01 kai? pinkki kuiteski :)) ja pitää opetella sen kaa lakkaamine,ku kaikki suditukset näkyy siinä heti :/ :o muuten tykkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Häpeän tunnustaa, mutten ole vielä kokeillut omaani :D Mutta mattalakat oon muuten kokenut haastaviksi, ehkä senkin takia, kun kuivuvat niin nopeasti...

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)