03 tammikuuta, 2012

Metalliset skittlet

Pyydän anteeksi maalaisuuttani, mutta oletan että skittlet tarkoittaa erivärisiä kynsiä :D Siis että värien sävyillä ei ole väliä?

Tässä nyt valikoituna viisi odotetuinta lakkaa edellisestä postauksesta. Pakko oli testata, mutta oli aivan liian vähän aikaa rakastaa näitä lakkoja! Jouduin puolessa tunnissa laittamaan aluslakan, kaksi kerrosta värilakkaa, pikakuivattajan ja kuvata. Oli kiire telkkariostoksille :D


Tämä postauksen loppu sisältää vain mun tuntemukset lakoista ekan käyttökerran jälkeen. Enkä ole kovin hyvä arvostelemaan, mutta jää ainakin itselle muistiin :)

Aluslakkana Orlyn Nail Armor. Hyvin levittyvä, ohut koostumus ja supernopeasti kuivuva. En ollut saanut edes kättä lakattua loppuun, kun eka kynsi oli jo kuiva :D Olinkin lukenut, että kuidut ovat karkeita. Kyllähän ne selvästi kynnellä näkyi, muttei lakan alta erotu lainkaan. Ja lakat levittyi tämän päälle hyvin.

Peukalossa Color Club - Cold Metal. Todella pigmenttinen, ja ihanasti levitettävä lakka. Todella positiivinen kokemus kun vertaa muihin metallilakkoihin. Mulla on jo yksi tällainen vastaava lakka hyllyssä, mutta leimausta varten tilasin.

Etusormessa Color Club - Hot Like Lava. Samat tuntemukset kuin edellä, mutta tässä tökkii tuo pinkkiys ;)

Keskisormessa Orly - Rock Solid. Tämä oli eniten odotettu! Valtavan hyvin käsiteltävä lakka, ja peitti myös erinomaisesti kahdella kerroksella. Lakassa on pieniä hologlittereitä, ja jätti rosoisen pinnan kynnelle joka tuntuu vielä kuivattajakerroksen jälkeenkin. Tykkään siitä :)

Nimettömässä Orly - Fowl Play. Todella kaunis lakka, jossa on lastuja. Koostumus oli outoa, ihan niinkuin liisteri tai geeli. Mutta ihan tyydyttävästi sain sen kuitenkin kynnelle.

Pikkurillissä OPI - OPI Ink. Pullossa ihana violetti shimmerlakka. Kynnellä shimmeri ei erotu, ja olisi vaatinut kolmannenkin kerroksen koska kuultaa vähän läpi. Taitaa olla ensimmäinen kerta, kun olen hieman pettynyt OPIn lakkaan :(

Pikakuivattajana jo ennestään tuttu Sec n Dry. Mavalaan ja Seche Viteen verrattuna tämä lyö molemmat miten vain. Ihanan ohut koostumus ja levittyy näppärästi. Lupaa "tunkeutua" kynsilakka kerrosten läpi. Kuivasi todella nopeasti, ja lakat ei todellakaan lähde rullautumaan tämän kanssa. Eli todellakin ei kuivaa pelkästään pintaa.

Huomisen testattavaksi jää sitten nuo kaksi muuta värilakkaa, mutta uskaltaisin jo väittää että tuo Rock Solid on silti mun suosikki näistä! Kuvassa ei vain kaikki kimallus näy :)

Oli pakko vielä tulla jakamaan tämä tänne, niin innoissani olen! Nyt lupaan rauhoittua, ja mennä suihkun kautta sohvannurkkaan katsomaan elokuvaa :D

5 kommenttia:

 1. minunkin käsitykseni mukaan skittlet tarkoittaa että jokainen kynsi on erivärinen tai erilailla koristeltu tai jotain sinne päin haha. Nuo värit ovat ihanat! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan värisiä, oma suosikkino on Hot like lava! :)

  Skittlet tarkoittavat, että jokainen kynsi on eri värinen.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Nails1820 ja Rose! Mun suosikit on nuo Orlyt :)

  VastaaPoista
 4. Tuo nimettömän lakka on kyllä upee!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Belegwen! Se on kyllä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)