17 tammikuuta, 2012

(Swatch) OPI Designer Series - Coronation

Eilen kokeilin OPIn DS Coronation lakkaa, ja voi sentään kun se oli ihana! Kolmella kerroksella peitti, ja kerroksista sai riittävän ohuita jotta kuivuivat nopeasti. Lakassa on semi-holoefekti, joka saisi mun mielestä erottua paremmin. Eivät tosin tätä hololakkana mainosta, mutta silti :D En itse saanut tästä hyvää kuvaa, koska päivälläkään ei paistanut aurinko. Tässä pari eri valossa otettua kuvaa. Parempi kuva lakasta on esim. täällä. Alle levitin kaksi kerrosta Orlyn Nail Armoria, lakkaa itsessään kolme kerrosta ilman päällyslakkaa. Tässä kuva lakasta pullossa, ehkä saa paremman käsityksen.


12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :) En voinut olla ostamatta, vaikka olikin hieman kalliimpi kuin OPIt yleensä :)

   Poista
 2. Mä tykkään ihan hirveästi. Tykkää hopeisista, mutta en tykkää foil-koostumuksesta (tai muustakaan missä siveltimenvedot näkyy) enkä oikein glitteristäkään, joten tää on jotain täydellistä siltä väliltä. Mulle tuo hologrammiefekti riittää hyvin, vaikkei siitä kuvia saakaan oikein kuin auringonvalossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tämä oli kyllä jotain niin ihanaa :) Varmaankin on sellainen mitä etsit, nuo hippuset ei tuntuneet miltään kynnellä, koska jäivät "lakan sisälle" :) Ja oli todella helppo poistaa, lähti melkein kuin normilakka!

   Poista
 3. Wau! On kyllä ihanan näköinen lakka!

  VastaaPoista
 4. On tuo lakka kyllä upea, ei voi muuta sanoa.

  Ja hei, kiitti ! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja tietysti se on vielä ihanempi luonnossa :)

   Poista
 5. Mä en oo vielä koskaan kokeillut OPI:n lakkoja, mutta olis kiva päästä joskus testailemaan. Toi lakka on ainakin tosi ihanan värinen.

  Oon nyt kokeillut muutamia China Glazen lakkoja kun voitin niitä arvonnasta :). Oon tykännyt, mutta pitäis kokeilla jonkun päällyslakan kanssa, kun yksinään ei ainakaan tahdo pitkään pysyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) OPIt on kyllä laadukkaita, mutta jotkut kammoksuu niiden leveää sivellintä. Itse taas tykkään niistä myös sen takia :)

   Aluslakka muuten vaikuttaa myös paljon lakan pysyvyyteen! jos tuntuu ettei päällyslakankaan kanssa pysy yhtään paremmin, kannattaa vaihtaa aluslakkaa ;)

   Poista
 6. Todella upea lakka, nimittäin jos näyttää tuolta keinovalossa niin voin vain kuvitella kuinka kaunis lakka on auringon paisteessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Heti kun aurinko taas näyttäytyy, täytyy ottaa tämä uudelleen esiin :D Jos siihen mennessä keksisi miten tällaisen lakan voi koristella ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)