03 tammikuuta, 2012

Chanelia ja shoppailua

Tällaiset tein eilen. Täytyy sanoa, että kiire on kyllä kynsiharrastajan pahin vihollinen. En tiedä pitäisikö mieluummin olla kuluneissa kynsissä, kuin tehdä kiireellä uutta :D

Tässä kuitenkin Chanelin lakka 481 Fantastic, jonka sain kesällä äidiltä. En tiedä miksen ollut käyttänyt, ihana tumma viininpunainen sävy ja kynsissä on vain yksi kerros lakkaa. Ja levittyi kuin unelma :) Siihenhän sitten piti tietysti kokeilla noita shinyn arvonnasta voittamia siirtokuvia, ja ihan hyvinhän tuo hopea sopii kaveriksi.


Sitten niihin ihanuuksiin <3 Kerroinkin aiemmin, että tein välipäivinäTrans Desingille tilauksen, ja se tuli jo tänään! Nämä ihanuudet sieltä siis kotiutui: Color Clubin Hot Like Lava, Get Your Lem-on, Cold Metal ja Milky White. China Glazen Platinum Silver, ja Orlyltä Fowl Play, Rock Solid, Nail Armor ja Sec n Dry.


Mimaxilta tilasin torstaina-aamuna, ja paketti tuli vasta tänään tiistaina. Mutta hyvä kun tulivat, ja kylkiäisena oli pari arkkia tarroja. Tilauksessa siis Konadin laatta m3, kaksi Top Coatia ja leimauslakat Psyche Pink ja Pastel Blue. Strasseja ovaaleita ja pisaroita.


Ja sitten vielä itse kotiin kannetut ostokset. Tai no tuo Make Up Bible tuli postiin :D Vaikutti ihan kivalta, muttei sen kummempaa. Ehkä meikinpohjustukseen saa lisävinkkejä. Sitten on sähköisyyttä hillitsevä hoitoaine, GOSHin primeri ja kauan kuolattu OPIn OPI Ink :) Perfect Wear meikkivoide We Care Iconilta on lähinnä varaston täydennystä, kun edellinen oli loppu.

9 kommenttia:

 1. Kivat kynnet, tykkään :). Ja tosi herkkuja ostoksia!

  VastaaPoista
 2. Kiitos marru! :) Olikin ihanaa, kun tuli ostoksilta ja löysi postilaatikosta vielä kaksi odotettua pakettia :D

  VastaaPoista
 3. Kivat kynnet!

  Ihania lakkoja ja tarvikkeita olet ostellut!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Rose! Ehkä vois jo vähän rajoittaa shoppailua, ainakin kunnes on saanut nämä kokeiltua :)

  VastaaPoista
 5. voi tätä tuotteiden määrää haha! :D Noeiii, kivoja tuotteita! Ainakin tuo transdesign tilaus, valuu kuola.. :D

  VastaaPoista
 6. ainiin, unohdin kommentoida kynsiä: tosi ihananvärinen tuo lakka!! :)

  VastaaPoista
 7. Kiitti Nails1820! Minunkaan mielestä kynnet ei ollu tässä pääosassa, vaan ostokset :D Tein noista viidellä jo skittlet, kuva tulee illemmalla ;)

  VastaaPoista
 8. Ihania lakkoja *kuolaa* :D
  Millä tavalla maksoit Trans desingillä? Tai siis että mitä maksuvaihtoehtoja on?

  VastaaPoista
 9. Kiitti Jane! :) Mä maksoin luottokortilla, tai oikeastaan mun mies maksoi :D PayPal oli kans vaihtoehtona. Oon kyllä tosi tyytyväinen, voin ainaki tän yhden kerran perusteella suositella :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)