08 tammikuuta, 2012

Flowers Failed

Jälleen saatiin uusi lakkaus kategoriaan "kynsimokat" :D Näissä kyllä saattoi olla hyvä idea, mutta ei kyllä näytä hyvältä. Halusin tehdä strasseilla kukan, kun vihdoin sain erimuotoisia strasseja. Kukan malli jäi mieleen täältä, ja se onkin anoa onnistunut tässä lakkauksessa :)

Halusin neutraalin värisen pohjan, ja lisäksi halusin sieviä pieniä valkoisia kukkia :D No, tein myös pinkkejä enkä ymmärrä miksi lähdin sotkemaan nail art -lakalla? Lisäksi päällyslakka "pullisti" noita kukkia eivätkä ole niinkään sieviä kuin olivat aluksi.

Kuva on taas surkea, otin iltavuoron jälkeen enkä huomannut tarkistaa tuliko niistä hyviä. Yksi kynsikin ehti lohjeta, eikä viilaa ei löytynyt että olisin voinut siihen hätään korjata. Pidemmittä valituksitta ne kynnet.



-Orly, Nail Armor
-China Glaze, Chords, 2 kerrosta
-Kiss, vihreä
-Mavala, White
-Maybelline, Bubble Gum
-MNY, 749
-Strasseja, pisaroita, ovaaleja ja pyöreitä
-Seche Vite kiinnitykseen
-Konad, Top Coat
-Orly, Sec n Dry

Ajattelin ottaa osaa siihen 31 Days -haasteeseen, mutta väljemmällä aikataululla. Ja niin, että väliin saattaa tulla muitakin lakkauksia. Tänään varmaan teen jo ensimmäiset, jotka postaan sitten huomenna :)

8 kommenttia:

 1. Eihän tämä mikään failaus ole! :) Ainakaan mun mielestä.
  Multa tulee tänään kunnon failauskynnet. :'D

  VastaaPoista
 2. Tuo on kyllä kiva haaste, kiva päästä katsomaan minkälaisia kynsiä keksit :)

  VastaaPoista
 3. mielestäni nuo kynnet ovat hienot :O Tykkään todella paljon nimettömän koristeluista! :) Minäkin olen miettinyt tuota 31 päivän haastetta, ehkä voisin myös tehdä sen mutta kanssa vähän väljemmällä tahdilla haha :)

  VastaaPoista
 4. Passion for Nails: Kiitti, se on vain kun itseä ei miellytä :) Pitääpä seurailla sun blogia erityisen tarkkaan tänään :D

  Bambi: Oon kyllä ihan innoissaan tuosta, ja jos ei ota stressiä voi olla kiva tehdäkin :)

  Nails1820: Kiitos! Se olikin ihan ok kynsi se :D Osallistu ihmeessä! Niin moni menee omaan tahtiin, että itsekin kehtaa ;)

  VastaaPoista
 5. mun mielestä noi on ihan onnistuneet :) mullakin on aina kuningasideoita ja sitten ne ei onnistu :p :D

  http://my-little-addictions.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Kiitos Taru! :) Ei se aina olekaan niin helppoa :D

  VastaaPoista
 7. Minun mielestäni nuo eivät ole ollenkaan huonot, vaan päinvastoin omaperäiset ja pirteät! Vähän erikoisempi väriyhdistelmä joka toimii, eli ei siis mitään huolta! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)