29 helmikuuta, 2012

OPI Ink Covered in Diamonds

Tämä Covered in Diamonds näytti swatceissa niin kiinnostavalta, että halusin koittaa sitä ensimmäisenä :) Meinasin ensin laittaa mustan päälle, mutten ollut lakannut vielä tuolla OPI Inkillä kuin yhden kynnen kauan sitten, niin ajattelin kokeilla sitä. Ja taas muistin miksi se on seisonut hyllysä :P Ei peittänyt kahdella kerroksella, ja minä kun oon niin kärsimätön, että kolmea vaativat on "ihan surkeita"! :D Jätin tämän kuitenkin kahteen, koska ajattelin lastulakan sitten peittävän loput. Eikä ne kärjet sieltä enää näkynytkään :)

"Yhden" kerroksen laitoin Covered in Diamondsia. Joihinkin kynsiin joutui kaivamaan pullosta vähän lisää. Lastut olivat vähän aseteltavia, eivät ihan levittämällä jakautuneet tasaisesti, ja lisäksi jäivät koholle. Harrastin vähän syntiä, ja tahmeaa lakkaa painelin sormella että painuisivat paremmin kynnelle :D

Varjo kuvassa näkyy väriskaala paremmin. Auringossa kimaltelivat ihanasti, mutta milloinkas se kameralle tarttuisi ;)
-Orly, Nail Armor
-OPI, OPI Ink, kaksi kerrosta
-Color Club, Covered in Diamonds, n. yksi kerros
-OPI, DS Top Coat
-OPI, Drip Dry

Käytössä OPIlta päällyslakka, DS Top Coat. Oli suht nopeaan kuivuvaa laatua, ja Drip Drylla sitäkin nopeampi. Tekee väreistä kirkkaammat, kuin muilla päällyslakoilla mitä oon tähän asti käyttänyt. On hieman liilahtava, kai silläkin joku syvempi tarkoitus on ;)

Tykkäsin paljon näistä kynsistä, oli vain hankalampi poistaa kuin glitterlakat yleensä. Kymmenen minuuttia foliossa, ja siltikin sai vielä rapsutella pois :D

6 kommenttia:

 1. VAu tuota Color Clubia! Tuollaisen glitterlakan mentävä aukko olisi minunkin lakkojen parissa :D

  VastaaPoista
 2. Aika ihana lopputulos! Jäikö ne lastut haittaamaan sitten lopputulosta, vai oliko ne häiriöksi enää sitten painelun jälkeen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kyllä ne päällyslakan alta vielä hieman tuntui, muttei jääneet hiuksiin kiinni tai muutenkaan häirinnyt :)

   Poista
 3. Minulta löytyy molemmat lakat varastosta ja voisin joskus tätä yhdistelmää kokeilla, jos muistan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä laitoin OPI Inkin taustalle siksi, kun oon halunnut koittaa sitä, ja se on huono peittämään. Tähän kuitenki riitti kaks kerrosta, kun CiD vie huomion pois näkyvästä rajasta :D Ja on kuitenki tarpeeksi tumma, että lastujen värit erottuu :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)