23 helmikuuta, 2012

Metallisia kukkasia

Piti saada heti koittaa eilen saapunutta CG:n Avalanchea, niin ihana se on! :) Halusin samalla koittaa leimausta noilla GOSHin metallilakoilla. Leimaus onnistui ihan hyvin, lakan kanssa ei ollut yhtään ongelmia. Yleensä onnistun levittämään kuvion leimatessa, mutta nyt ei niin tapahtunut. En tiedä oliko lakan ansiota, vai oonko vain alkanut oppia ;)

Nämä nyt ei ollut alkuunkaan suunnitellut, valitsin vaan kivan leiman ja värin. Tuon kukkasen jälkeen halusin vielä jotain tuolla vihreällä, enkä kyllä tiedä miksi ihmeessä valitsin tuon tähti/kimalluskuvion :D Näytti ihan erilaiselta mun pään sisällä ;) Mutta silti vähän piristää tuo vihreä.

Näissä nyt tosiaan vielä Konadin Top Coatin päällä Artisanin Touch n Seal UV-kovetteinen päällyslakka. Kuten eilen kerroin, se kuivui erittäin nopeasti, 3 minuuttia lamppujen alla. Mutta pitävyyttä en ainakaan tällä testauskerralla voi kehua, kulumaa on jo kärjissä ja parista kynnestä lähtenyt pienet palatkin lakkauksesta. Voisivat tosin olla pahemmankin näköiset ilman tätä oon tänään kuitenkin kasannut yhden pöydän :D Kynsillä näkyvä "ruttu" kärjissä johtuu vain Konadin päällyslakan huonosta levityksestä, tämä UV-lakka levittyi kuin unelma :) Ja kynsillä on metallinhohteen lisäksi ihana kiilto, joka on pysynyt.




-Orly, Nail Armor
-China Glaze, Avalanche, 2 kerrosta
-leimauksessa GOSH, Metallic Green ja Metallic Purple, laata m14 ja m82
-Konad, Top Coat
-Artisan, Touch n Seal

Huomasin tuossa että mun lakkaushaaste on jäänyt uusien hankintojen myötä taka-alalle, kun kaikkea on pitänyt kokeilla ;) Seuraavat kynnet on siis haastekynnet, toivottavasti! :)

2 kommenttia:

 1. Ihania tosiaan noi Goshin lakat!:D En ihmettele että halusit leimailla kaikenlaista;)..
  Ja kauniit kynnet ylipäätänsäkin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Vähän harmittaa, kun levitin niin huonosti päällyslakan. Muuten ihan tykkäsin itsekin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)
Thank you for leaving a comment! :)